Ce ar putea fi ?

Ce ar putea fi ? | Autor: Raza de soare

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare. Am renuntat la Microgynon ( ultima pilula am luat-o pe 3 martie, iar pe 8 am avut menstruatia ) si tin un regim disociat, pe care il inchei maine. Ieri am observat o... nici nu stiu cum sa-i spun.. hai sa-i zic secretie... e o chestie incolora, fara miros, exact ca o gelatina si cu aceeasi consistenta. Si nu e mereu ! Si... habar n-am ce ar putea fi ! Si nici de la ce ! Ati patit-o si voi ? Ce ar putea fi ? Daca va continua, e cazul sa merg la medic ? (desi, cam asta mi-am propus...)
Ar putea fi din cauza k am luat pilule, e un mod de a-mi arata organismul k isi revine sau e din cauza regimului ? Sau... ce e?

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Eu personal nu stiu, dar pot sa iti spun ca pentru orice secretii TREBUIE sa mergi la doctor. Sfaturile altora nu te pot ajuta prea mult.
Pupici!

NUNTA NOASTRA

POZICI

Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Chiar nu stie nimeni ? Am scris aici sperand ca imi voi face macar o idee, inainte de a merge la medic, dar...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Secretia incolora ca gelatina sau albushul de ou este semn de ovulatie.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laureta

Secretia incolora ca gelatina sau albushul de ou este semn de ovulatie.

Phiiiiiiiiiiiuuuuuuu ! Pot respira usurata... este deja a doua parere (prima a fost pe pm). Multumesc !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

raza, zici ai ai uvut UM pe 8 martie si secretia asta (care, dupa cum e descrii seamana a ovulatie, e drept)pe 28 martie...adica dupa 20 de zile..pai tu cat ai CM? e cam tarziu sa ovulezi in z.20...daca e incolora si fara miros, eu zic sa nu te panichezi, oricum..mai stai cateva zile si vezi cum evolueaza lucrurile

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

raza, depinde act dureaza cm al tau. al mine de ex dureaza si 35, 36 de zile air ovulatia e undeva prin ziua 20.
eu zic sa nu te sperii! n-ai de ce!
si nu uita ca uneori cand intrerupi pastilele pot avea loc dereglari!
multa sanatate!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

daca secretia e incolora, de consistenta albusului de ou, si nu are miros, nu trebuie sa te panichezi, chiar daca nu'i fix la jumatatea ciclului. e glera de ovulatie, si clar pot exista dereglari dupa intreruperea anticonceptionalelor.
panica intervine cand secretia are culoare/consistenta ciudata, miros deranjant, si e/sau nu acompaniata de alte simptome (usturime, etc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

raza, nu am citit eu cu atentie si nu am remarcat ca esti dupa microgynon...uf! da, e exact cum a zis alexa ioana
pt ioana si
pt mine!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by megbeng
pai tu cat ai CM? e cam tarziu sa ovulezi in z.20...daca e incolora si fara miros, eu zic sa nu te panichezi, oricum..mai stai cateva zile si vezi cum evolueaza lucrurile

In ultimele luni, probabil din cauza pilulelor, CM venea din ce in ce mai aproape de ziua in care tb sa incep o noua folie; de ex, venea joi, iar pilule luam sambata.
Da, incolora si fara miros a fost ! Pt k nu mai e nici urma... Multumesc tuturor k ati linistit "nebuna" !

Foto

Mergi la inceput