depresie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Nu e prea vesel ce povestiti, dar trebuie sa fiti tari si sa treceti peste toate astea.
Nici eu nu am nascut, dar va inteleg foarte bine deoarece am stat mai mult acasa pe toata perioada sarcinii, de teama sa nu o pierd, iar cind am mai fost la servici eram terminata de oboseala ( nu puteam sa dorm noaptea, iar ziua eram frinta) si de "senzatiile tari" ale sarcinii.

Cu toate ca mi-am propus sa pun mina pe o carte sa mai invat ceva nu am reusit. Peste zi , cind nu stau cumintica in pat, fac cumparaturi, fac de mincare, spal, calc, citesc anunturile din ziar ( ne cautam si noi o locuinta ca stam in chirie). Toate zilele sint aproape la fel. M-am cam plictisit si de programele de la TV cu toate ca eram foarte incintata de o emisiune de pe italieni care incepe la ora 13.

Cind ma gindesc ce solicitanta va fi perioada imediat urmatoare nasterii bebe-ului, ma gindesc ca e bine sa profit acum si sa ma odihnesc cit pot si sa fac tot ce-mi place.

Ideea e ca ar trebuia sa gasim in fiecare zi un lucru, o chestie care sa ne aduca bucurie si sa ne dea putere sa mergem inainte.

Teodora - fruntea sus si nu te lasa invinsa!

Sa-ti traisca si sa te faca fericita!

Cu drag Romana

Mergi la inceput