E buna peria rotativa pt indreptat parul ?
Dragelor,
Eu nu mai suport parul meu ondulat si ciufulit, vreau si eu par drept, aranjat, cuminte.
Am dat banii pe un ondulator si imi indrepta parul doar 5 minute.
Am vazut la tv reclama aceea cu peria rotativa, nu dau numele aici sa nu fie reclama si pare foarte faina si simplu de folosit.
Stiti ceva, e buna, e o alta tzeapa si asta ? mai bine mi-as lua placa ceramica sau e ok peria aceea ? MA gandesc ca peria poate imi arde mai putin parul decat o placa...
Multumesc.
Raspunsuri
anca2207 spune:
Si pe mine ma intereseaza daca are cineva, reclama pare OK dar asa si "crema - corset" pare miraculoasa in reclama pentru cine crede....
Mie imi e sa nu-mi ramina paeria aia in par si s-o scot cu foarfeca....
White Pisana spune:
Sper sa nu spun o prostie dar imi amintesc cccc ca la un alt subiect, cu pacaleli comerciale, se spunea ca respectiva inventie nu e buna de nimic: se incurca infiorator in par si nu o mai scoti decat foarte greu. Nu gasesc insa linkul...
Repet: sper ca imi amintesc bine si ca e vb de aceeasi perie.
scumpi spune:
Si eu mi-am cumparat o perie de genul acela, mi-am cumparat-o de-aici, deci nu stiu daca este vb. de aceeasi...si intr-adevar nu sunt deloc multumita de ea, imi electrizeaza parul, si nu da rezultatele pe care le arata in reclama...acum eu imi indrept parul cu placa
Kittie spune:
Eu am incercat o vreme sa mi indrept paru cu peria si uscatorul de par dupa care am renuntat si m-am orientat catre placa de indreptat (cred ca am avut vreo 7)... Nu se compara ;) . Ba chiar dupa un timp (cateva luni, maxim) de indreptat tot timpul, parul nu se va mai ondula (decat daca l lasi o perioada de capu' lui).
mamica de
( 13oct04 )
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!
flori76 spune:
Nu stiu care e peria rotativa de care spuneti,insa eu mi-am luat Rowenta Lissima(si anume www.domo.ro/produs.php?id=P:1623" target="_blank">acesta),de care sunt foarte multumita.
SunSmile spune:
Hehe Jeff...mi-am luat eu. Si dupa ce am umblat prin prieteni dupa video k sa pot vedea si caseta (ca nu puteau face dvd bhey nene
) am incercat. La inceput am crezut ca raman cheala. Mi se incurca in par ceva de speriat. Apoi am inteles ca trebuie luat cate putin par si trebuie sa fii "vigilenta" si sa tii peria ca pe o trestie. Adica sa nu te impotrivesti ritmului si totusi sa fii "in acord" cu ea. Si a mers, mi-a facut parul drept. Dar pentru ca nu am rabdare, tot la coafat saptamanal am ajuns. In principiu nu e k in reclama, dar cu rabdare si "skilluri" merge. Eu cu placa mi-am ars parul. Acum o folosesc doar la salon si maxim de 5 ori pe an.
Succes in alegerea ta!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singurã iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sã continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
MaryP spune:
quote:
Initial creeata de Jeff
Dragelor,
Eu nu mai suport parul meu ondulat si ciufulit, vreau si eu par drept, aranjat, cuminte.
Am dat banii pe un ondulator si imi indrepta parul doar 5 minute.
Am vazut la tv reclama aceea cu peria rotativa, nu dau numele aici sa nu fie reclama si pare foarte faina si simplu de folosit.
Stiti ceva, e buna, e o alta tzeapa si asta ? mai bine mi-as lua placa ceramica sau e ok peria aceea ? MA gandesc ca peria poate imi arde mai putin parul decat o placa...
Multumesc.
Melania & Anna-Luciana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/floareal/my_photos
Nu e buna de nimic. Dar nu inteleg de ce sa recurgi la perie de intins parul, cand exista placa de intins parul? Muuuuuult mai eficienta si mai misto!!! Spun din proprie experienta!
NUNTA NOASTRA
POZICI
Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)
koalitza spune:
Claaar placa de intins parul atinge maximul de eficienta!!!
Peria rotativa se incurca in par si nici nu reuseste sa faca parul drept si aranjat, Rowenta Lissima este bunicel, dar nu ia din volumul parului, deci vei avea un par drept dar cu umflat si fara aspectul ala de perfectiune, ...deci ramane PLACA de intins. Eu am una de la Philips, cu placile de ceramica si sunt foarte multumita de ea. O am de aproape un an si cred ca am "indreptat" jumatate din cunostintele mele in fiecare saptamana pana acum. Deci e si fiabil si rezistent. Il gasesti la Altex sau Flanco sau magazinele de genul asta cu 2.300.000 mil lei.SCUZE, sper sa nu se considere reclama!Nu lucrez la nici unul din aceste magazine!