Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
Noki_Lara spune:
Fuseram afara si dupa ce a fost vantulet cand sa adoarme mandra, cu timpul s-a potolit..iar la sfarsit nu se mai simtea deloc. Deci fii-mea a profitat si a tras un schlafen de toata frumusetea!
Vestea trista e ca io iar stau RAU cu lapticul. E drept ca in afara de Galactogil si nutrinatal nu am mai luat ceaiurile clasice + papa din parti - deh, cura + profit ca nu e Adila acasa si nu am gatit
.Deci productie falimentara...![]()
Trist e ca pentru prima data i-am dat bibe la masa de 18 - 50 ml. S-a uitat cam mirata, dar l-a ras. ![]()
Bag amu la greu ceiuturi si poate revine! Oooooffff...greu e cu lapticul asta!

Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
mandyksch spune:
In sfarsit reusesc sa intru si eu ca azi n-am avut timp. M-a innebunit copilu' asta cu somnurile lui de 30 min. Nu stiu cum s-a intamplat -prin minune probabil- sa doarma azi dimineata o ora jumate fara sa se trezeasca.
Lavi, am incercat toate variantele de leganat cu carutul.Problema lui e ca nu e in stare sa adoarma singur si de aceea se pune pe plans. Nu stiu cum se va rezolva problema asta...eu chiar daca il pun in patut cu jucariile inainte de momentul critic el tot nu poate adormi singur. Si chiar daca adoarme singur se intampla f. rar. Apropo, doctorita la care ai fost astazi nu ne-ar putea ajuta si din punctul asta de vedere?
Felicia, voi cu ce cereale ati inceput? Ca eu am cautat astazi prin oras dar oferta e cam slabuta. N-am gasit decat Nestle. Atat. Parca orez de la 4 luni si ceva trei cereale cu lapte de la 6 luni. Noi am vrea sa ii dam mar ras cu cereale dupa ce terminam de introdus pireul de morcovi-patrunjel-cartofi etc. O sa mai caut dar nu cred sa gasesc altceva.
Coralia,
sa speram ca o sa ne scrii mai des, bineinteles daca o sa poti.
Maria-Alexia, deci pana la urma a adormit singurel teroristu' mic?
Cam in cat timp? Si n-a urlat deloc? Te-ai mai dus la el sa vezi ce face? Sau i-ai mai spus ceva? Ca uite al meu daca il pui noaptea la culcare maraie el un pic, ii mai susotesc cate ceva, il mangai si adoarme singurel.Dar ziua....daca il las singurel in pat ajunge sa se maraie rau de tot si sa mai si urle.![]()
Noi am inceput azi pireu de morcov...si se pare ca ii place.La prima lingurita a facut niste ochi, dar dupa aceea tot deschidea gurita dragutul de el.![]()
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
catutza spune:
Ma alatur si eu "microbistelor" HAI STEAUAAAAA!!!!!!!!
Plec la o prietena sa vad meciul.
Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)
felicia74 spune:
Miluvit orez. Nu are zahar. Mai tarziu (nu stiu cand) vom incerca Bebelac porumb si orez (fara zahar) si Miluvit porumb (are zahar
).
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Noki biscuitii aia de la Hero i-am vazut si eu la Cora, dar scrie pe ei ca au gluten. Sau exista si varianta fara?
Feli ai inceput cu cereale de la Milupa pana la urma nu? Cum sunt, ii plac Ilincai? Ca si eu tot cu astea o sa incep cred, ca daca tot mergem pe Milumil, ma gandeam ca ar fi bine sa pastram firma nu?
Dar si la Nestle am vazut oferta destul de variata.
Tati a plecat si ne-a lasat singurele sa ne facem de cap 

. HAI STEAUA!!!!!
Madau si
Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
silvia_d spune:
Melkule,subscriu si eu la tetinele cu flux variabil:niste prostii!
Am si de la chicco,pe care le-am dat,am si de la Avent:curge laptele la greu,ia asta micu'la aer,doamneee,si nu se vede nici o dif.intre fluxuri!Deci,n-ai pierdut nici un shpil!
Eu o sa le folos.mai incolo,cand o sa-ngrosh lapticul cu cereale!
Pupicei