am nevoie de prietene mamici

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Iti dau si eu acelasi sfat ca si Porumbel30, acolo suntem o gramada de mamici pe care ne unesc aceleasi preocupari :)
Si avem si o mamica din Zalau, tot casnica, poate va prinde bine sa povestiti...
Mai exista si grupul fetelor din Zalau, tot la aceeasi sectiune.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Va multumesc tuturor care mi-ati raspuns...Am inceput sa postez pe forumurile care mi se potrivesc(dupa cum bine m-ati sfatuit) si sper sa fie ok...sa-mi fac prietene mamici virtuale( pt inceput)
Pupici la toata lumea

E din ce in ce mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redi spune:

Buna diplodocus !
Am aparut mai cu intarziere dar vad ca deja mamicile ti-au raspuns .
Singuratatea pe care o simti tu e asemanatoare cu a multor femei care nasc primul copil .Sa-ti faci prietene, ma indoiesc ,dar sa ai cu cine discuta putin vei gasi ,daca faci eforturi,sa cauti.Eu pot sa-ti spun ca inainte de a avea copil aveam prieteni dar de cand am copilas ,au cam disparut prietenii.Si sunt singura cu puiul meu pana seara cand vine tati ,care-i obosit si nu poate primi tot ce am tinut eu o zi fara sa am cui zice .Si uite asa trec zilele si copilul creste, totul se schimba si ai vre sa mai regasesti linistea zileleor cand nu aveai cu cine vorbi .E plictisitor uneori dar daca vrei sa te ocupi de copilul tau ,nu totdeauna gasesti cu cine sa imparti impresiile tale ca toti sunt ocupati cu altele .Doar sa ai bafta sa gasesti mamici in situatie ca si a ta .
Acuma ,depinde si de tine daca poti sa rabzi si alte mamici care au de povestit si nu mai termina ,tu doar asculti .....
Cum ti-am spus si eu sunt singura si cu toate incercarile sa-mi gasesc macar o prietena ,n-am reusit .As putea sa zic ca eu am ciuma ,sau ce am ? De aia ti-am raspuns prima ,stiu ca te simti foarte prost in momentele astea .Eu m-am consacrat baiatului meu si nu e bine nici prea multa ingrijire ,dar asta stiu acum ,nu stiam inainte .Ca sa treci mai usor peste izolarea asta incearca sa faci ce poti si pentru placerile tale personale,cat de mici ar fi .
Acum ,noapte buna si curaj !

Mergi la inceput

Va multumesc tuturor
In urma sfaturilor voastrea am realizat ca nu eu am ciuma ci ca asa se intimpla multor mamici...Iar apoi am descioperit un super grup de mamici pe forum, pe cele din orasul meu...asace e din ce in ce mai bine
pupici

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boca Daniela spune:

Salutari de la o mamica cu un puiut de 1 an si 8 luni!Diplodocus, ai un bebe superb, sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatos!Sa stii ca toate mamicile trec prin starile acelea cand te simti singura si parca nu mai stii nimic in afara de copil,toata lumea are treaba ei si nu te baga nimeni in seama.Este greu la inceput pt. ca puiul iti ocupa tot timpul si nu mai ai timp si de altceva , sa discuti sau sa vizitezi o prietena, sa iesi la o plimbare cu prietenele sa te relaxezi.Si eu am trecut prin starile astea, dar iesind cu copilul in parc ne-am facut amandoi foarte multi prieteni, si acum ne intalnim in parc si copiii se joaca , iar noi mamicile mai povestim.Nu te izola,incearca sa vorbesti cu mamici de la tine din oras si sa va intalniti undeva sa povestiti si sa vezi ca te vei simti mai bine.

Te pupa mami de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Acum te mai simti singura cand ne-ai gasit pe noi " Fetele din Zalau " ??? Eu sper ca nu si ca o sa ne intelegem bine din toate punctele de vedere ...

Pupici ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AMarisa spune:

Buna mamicilor!
Eu am avut o situatie si mai si! Ne-am mutat in oras cu doar 2 luni inainte de a se naste bb. Singura-singurica, dar rau, nu asa! In scara noastra, ca un facut, 75% sunt pensionari! Singura persoana cu care ma vizitam era soacra mea... O iarna foarte lunga a fost anul acela, ce sa va mai povestesc. Dar, norocul meu a fost sa descopar ca in cartierul nostru, chiar sub nasul meu, exista un Baby-Club. Am inceput sa mergem cand fata avea 8 luni si parca evadam in Paradis la fiecare 2 saptamani. Abia asteptam sa vina ziua de Baby-Club! M-am cunoscut cu mamicile din cartier si una dintre ele chiar mi-a devenit prietena dupa un timp. In plus, cativa copii de la Baby au devenit colegi la gradinita din cartier si uite, acus-acus vor incepe scoala tot impreuna.
Capul sus si pupati copiii din partea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

diplodocus, ... ce ochi are Mihnea si ce scump e cu cravata...
si eu am fost si poate mai sint in situatzia ta, ia si viziteaza "Mamicile casnice" si sa vezi c-o sa te simtzi mai bine...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Salut Danuta,
Mersi de incurajari,sa stii ca ai dreptate
De cind am inceput acest subiect, sa stii ca am evoluat:am gasit un supergrup de mamici pe forum, si in plus, acum ca e timp frumos stau mai mult afara si e OK
Am iesit din izolare si din pesimism
Pupici lui Alex!

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

DANELUTZA,mersi de complimente pt prichindel si pentru invitatie la "mamici casnice"...Cred ca o sa incep sa postez si la voi, ca deja m-au mai invitat citeva fete binevoitoare, si nu-i frumos din partea mea sa nu vin daca ma pling de singuratete
AMarisa, mersi de incurajari , am sa caut si eu asa ceva la noi in oras, desi...nu cred sa fie
ANACEZARA, mai, tie nu-ti raspund aici,ca te stresez destul la "Fetele din Zalau" Serios acum...Sunt super bucuroasa ca v-am gasit, si da, sunt mai putin singura

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput