Aspirante optimiste-192

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Katty tare as striga cu tine dar sotul meu este stelist. sper sa nu te superi. eu urez succes ambelor echipe- cel mai bun sa castige.

marinar
http://pg.photos.yahoo.com/ph/msailor22/album?.dir=a71d&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Multumesc.O sa o rog pe Laurici sa mi-l dea si mie.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna,fetelor!!
am observat ca vorbiti de analize,nu ma prea pricep,asa ca mai bine tac si-nvat decat sa mai zic cine stie ce prostii!
Eu azi ziua 14 !!al meu mi-a facut o surpriza si nu a mai plecat nicaieri ca sa putem spera mai mult luna asta la aseara am,iar in dimineata asta m-am trezit cu o secretie FOARTE gelatinoasa!!ce sa mai zic de burta poate da Dumnezeu si luna asta ne adunam cat mai multe la
Va pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna fetele eu o sa fiu foarte ocupata zilele acestea,au innebunit astia la birou cu atit de mult de lucru si totul urgent.Cred ca o sa innebunesc cu atita agitatie si o sefa cit mai stresata.Pamella poate ne dai ceva vesti bune si treci la listuta a 2.ici

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Fetelor veniti si luati o felie de tort ca azi e ziua mea!
Am implinit 27 de ani.

bubuleana merci mult pentru link.Nici eu nu sunt impacata cu ideea de a mai astepta 6 luni.Mai ales ca in momentul de fata eu nu mai am hepatita si sunt doar vulnerabila la hepatita.e putin cam cu drobul de sare.eu vreau sa mai consult un medic infectionist sa vad ce parere are si el.

Va -ic dulce pe toate si sa aveti o zi superba!

Mcrissa

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;53;80/st/20060330/e/My+Birthday/dt/8/k/7661/event.png

Mergi la inceput

mcrissa,LA MULTI ANI!!!!sa fii sanatoasa,sa ai tot ce-ti doresti si cat mai optimista!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

LA MULTI ANI Mcrissa sa fi sanatoasa si toate dorintele sa ti se indeplineasca,sa fi plina de optimism si sa ai parte numai de bucurii in viata si bebe sa vina cit mai repede

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

mcrissa! Multumim pentru tort!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

MCRISSA!!

SI ACUM , DOAR PENTRU TINE...CORUL ASPIRANTELOR:

LA MULTI ANI CU SANATATE
SA VA DEA DOMNUL TOT CE DORITI
ZILE SENINIIIIIIINE
SI FERICIIIIIIIIIIIRE
LAAAAAAA MULTI AAAANI SA TRAIIIIITI
LAAAAAAA MULTI AAAANI SA TRAIIIIITI

MARINAR..EXPIRA IN SENSUL CA POTI SA ITI FACI AZI, 30 MARTIE, ANALIZELE DE SECRETIE, dar sa ramai gravida in mai (un exemplu doar)..pai tu de aiz pana in mai te poti reinfecta de "n" ori! in sensul asta ziceam ca expira, nu ca tre sa le facem de rutina, lunar, Doamne-fereste!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Fetele,cred ca eu am latit pagina intr-asa un hal!IMI CER SCUZE,acum am observat!!

Mergi la inceput