Nou stil de viatza (94)
Raspunsuri - Pagina 10
danat spune:
Mia iti zic si eu LA MULTI ANI si petrecere frumoasa!!!!
Fetelor cred ca pe undeva e adevarat ca nu mai functioneaza dieta mea din cauza ca am tinut-o in repetate rinduri...probabil organismul s-a obisnuit asa si nu mai reactioneaza. Cu toate ca datile trecute a functionat, pe asta m-am bazat si acum.
Imi puneam si eu problema asta, fiindca am observat ca atunci cand am avut kiklu si mi-am "permis" cate ceva mai bun (o prajiturica, o banana), nu s-a modificat in plus la cantar...deci cu dulce sau fara, cred ca tot aia e 
Spunea una dintre voi (imi cer scuze ca nu am retinut cine) ca daca ar minca asa de putin nu ar rezista. Sincer, m-am obisnuit cu cantitatile, chiar imi place ca s-a micsorat stomacul si ma multumesc cu putin, iar daca imi e mai foame maresc cantitatea de salata.
Fara fructe rezist, m-am obisnuit, ca ele contin zaharuri si stiu ca se depun, daca ai un organism care nu le consuma, cum e al meu
.
Acum insa habar nu am CUM sa imi schimb dieta, in ce sens, cum s-o apuc...ca imi vine s-o iau razna cand vad ca fac eforturi si rezultate prea putin
.
Kilele mele sunt veeeeechi, si multe multe, deci se dau greu jos, din pacate, nu fac parte din categoria celor care au putine si din cauza asta le dau greu jos. Mi-e jena sa va spun nr-ul kilelor, insa am 1,78 m inaltime si 36 de ani (ca si asta conteaza) si vreau sa ajung la 76 kg.
Sunt tare dezamagita ![]()
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
mephala30 spune:
Cookie, distractie placuta cu fetele diseara!
Nora, ai grija de tine si incearca pe cat posibil sa te menajezi.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Eftimie C. spune:
Fetelor, permiteti-mi sa ca in loc de binete sa strig in gura mare HAI BAIETII
.Da' nu spun cu cine tin
, ca sa nu creez discutii inutile si urate
.
Cristina, super faza cu radarul 
Tzuni, mai sunt destui masculi liberi, lasa baieteii in pace
Dana, incearca sa-ti notezi cm si cand faci masuratorile vei vedea daca scade nr lor.Se intampla de multe ori sa scazi in cm si greutatea sa fie aceeasi.
Daniela, credeai ca scapi.Ia de aici 
Dani, acum tin dieta Cristinei.Sunt la zi de carne.
Crystina, bafta la noul loc de munca.Mi se pare ca meniul tau de ieri a fost foarte sarac...Si ai un pupic dulce de la mine si toate urarile de bine "pacaliceo"

Nora, sanatate multa si ai grija mare de tine 
Ange, nu renunta.Scrie cand ai timp.Pe mine ma ajuta foarte tare fetele astea 
Cookie, sa nu sari calul diseara ca maine scot
.Distractie placuta si vezi sa nu te ia apa(plata)...
Aime, nu mai spui nimic nou?
Gata, am scris romane; dar nu stiu daca mai pot scrie azi.Ma duc la spital; mama s-a internat azi noapte la Urgente si nu stiu mai nimic...
PS: Mai fetelor unde spuneati ca se gasesc biletele alea pentru Depeche Mode.Poate fac si eu rost de niste zile libere si...
Wow, ar fi 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
oLo spune:
Danat: sport.Poate asta e solutia pt scaderea in greutate.
Ange: nu pleca!!! Si eu scriu din an in paste, ca-s ocupata tare-tare. Dar ma gandesc cu drag, in timp ce alerg la fetele din 'club', si cum o sa povestesc cum am alergat si cata sunca am pierdut. Zau ca face bine la moral.
Mia, Cristina: LMA! Sa fa rasfatatzi de ziua voastra: oferitzi-va un cadou. De ex... niste gantere, un stepper, nicte tenisi buni pe alergat, un costum de sport.
zfcristina spune:
Buna!
Eu nu prea am asa chef de vorba azi pentru ca mi-e copila cam bolnavioara si nu stiu ce are.
![]()
![]()
![]()
O doare un picior spre incheietura in partea dreapta si au bagat maica'mea si sotul meu spaima in mine sa nu fie apendicita.
Imi vine sa urlu,sper sa nu fie apendicita dar nici altceva n-as vrea ,poate doar o intindere musculara.
Ma duc cu ea la doctor pe la 13:00,14:00, sa vedem unde ma trimite ,dar asha am o lehamite de ei...nici nu stiu ce sa fac si unde sa ma duc.
CarmenSanatate multa mamei tale!

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Cristina - 

FETELEEEE, citesc si nu inteleg, tineti careva disociat / zile ??? CUM ??? DE CARE ??? CE FEL DE ???
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
Mik spune:
Buna dimineata, fetelor !
Crystina:
LA MULTI ANI ! 

Ange, nu pleca ! Eu zic ca e mai usor cind mai sunt fete cu aceleasi preocupari.
Carmen E, sper ca nu e grav pentru mamica ta ! Flori virtuale pentru ea : 

oLo, ca sa ma rasfat, eu mi-as lua ceva o crema, un parfum, ceva mai iesit din comun.
Mephala eu propun : Virgil (ador ! asa il cheama pe cel mijlociu), Nicolae, Eva, Anca, Rodica.
Astept bice : aseara m-a lovit o pofta de dulce si am mincat dulceata ! si era buna !! (de capsuni)
meniul de azi :
- 2 biscottes cu dulceata. cafea
- orez fiert si o varietate de fasole verde fierta si nitel inabusita cu unt. un iaurt cu fructe
- salata verde cu peste si cruditati. un mar
Pun si de ceai verde.
Pupici la
.
Mik.
PS : stiti ca suntem multe-multe, cit o clasa de scolari ?
oLo spune:
Mik: Pe cel mijlociu il cheama Virgil sau Virgile? Ca p'al meu sotz il doare deja gura sa tot repete: Virgil sans 'e'
szivarvany spune:
Am citit postarea ta Mik - Mephala, e bb baiat de cauti nume de baiat ??? 
Editez: si io am calcat pe bec aseara cu o napolitana juma` roasa si linsa de Giulia, dupa care a maturat pe jos cu ea prin casa, dar tot am mancat-o; se cheama disperare 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
oLo spune:
quote:
Originally posted by zfcristina
Buna!
Eu nu prea am asa chef de vorba azi pentru ca mi-e copila cam bolnavioara si nu stiu ce are.
O doare un picior spre incheietura in partea dreapta si au bagat maica'mea si sotul meu spaima in mine sa nu fie apendicita.
Imi vine sa urlu,sper sa nu fie apendicita dar nici altceva n-as vrea ,poate doar o intindere musculara.
Ma duc cu ea la doctor pe la 13:00,14:00, sa vedem unde ma trimite ,dar asha am o lehamite de ei...nici nu stiu ce sa fac si unde sa ma duc.
Potzi sa vezi si partea buna a lucrurilor: dupa operatzie de apendicita, esti obligata sa tzii regim (cat de cat) => kg in minus!!!