Bebelusi de mai-iunie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 4
Danelutza spune:
Buna dimineatza si... cam asha arat 

si nu sint cuvinte sau glume scrise aiurea. Am ajuns iar pe pagina a doua. 
Stitzi ce-mi pare rau si ce as fi dorit din inima sa fac ?! Sa-i arat Isabellei cind va creste, cum am avut tot timpul, aici pe dc, o familie mare, care m-a ajutat atunci cind aveam nevoie, care m-a sfatuit atunci cind eram insarcinata si am trecut prin o groaza de probleme. Dupa ce am nascut atzi fost alaturi de mine, atunci cind sotzul era in spital iar eu eram disperata... Aici am scris cind a inceput Isa sa gingureasca, aici am scris cind a stat in funduletz, aici am scris tot ceea ce poate n-am pastrat scris in alta parte... Poate sint eu mai melancolica pentru ca sint departe de tzara, dar voi atzi fost intotdeauna familia mea, tot ce n-am spus mamei pentru ca era departe si ar fi suferit, am spus aici. Imi pare rau ca am ajuns sa... nu mai folosesc nici un cuvint care n-ar trebui scris aici, dar vreau din inima sa-i pot arata tot ce e aici fetitzei mele cind va creste, tot ce au scris mamicile despre pitici, evolutzia lor din primele minute ale nasterii.
Scuzatzi asha am simtzit sa scriu, asha am scris, acum m-am racorit, poate ca de fapt nu intereseaza pe nimeni ceea ce am scris. ![]()
Va doresc o zi buna si nu in ultimul rind
La multzi ani, Nichita Daniel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
mygirl spune:
Neatza de la Constanta!
Scuze pentru zilele de absenta (cu scrisul), dar am fost mai mereu pe fuga. A venit si vremea frumoasa, asa ca sunt mereu pe drumuri, merg zilnic la mama (care se simte foarte bine, dar se plictiseste sa stea numai in pat)si m-am apucat cate putin si de curatenia de primavara.
Alexandra e o maimutzica, se catzara pe tot ce prinde, vrea toata atentia noastra, pot sa o pacalesc sa stea un pic singura doar daca ii dau un servetel- cu care sterge tot ce intalneste in cale
. Cu somnul e mai bine, nu-i mai dau sa suga noaptea, se trezeste doar o data pe la 4 sa-i dau apa si daca nu merg repede la ea ii zboara somnul si stam la "discutii" cate o ora.
Pup toate fetele si piticii, felicitari pentru realizarile fiecaruia
.
Acum am de terminat mancarica si o taiem la plimbare.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
mikka spune:
Salutare si de la noi!
Mey, uite, io scriu mai mult ca sa recuperez, ca nu mi-a mers netu' vreo cateva zile si ama vut de citit din urma.
Asa ca: bravooos pt toate realizarile, nu le mai scriu pe toaste ca nu ma ajuta memoria...
Elisor, bine ai revenit, asteptam prestari, ca acuma ai sa ai ditamai tzeava de net...
Gabitza, cum e treaba acuma, mai bine? Sanatate multa!
Gustaaaaa, sar'na de colaj, pupam si asteptam absentele!
Beatrice, am luat un coldrex pt raceala, acuma sunt aproape vindecata.
Olga, si eu mai am putin dunga aia, dar e pe cale de disparitie.
Noi, am facut control de 10 juni jumate, si nu mi-0a placut, adica are 7.5 kg si 71.5 cm. Cred ca e cea mai slabanoaga de pe aici, si m-am cam ingrijorat... Azi o sa trimitem niste pipilica la analize, ca sa fim siguri ca nu e pb. E adevarat ca cred ca azi ii dau 4 dinti, cei de sus. Nu a avut reactii la laptele de vaca.
Mai vorbim mai tarziu.
&Ioana
corni spune:
Am luat si noi rezultatul la analize,coproparazitologicul a iesit negativ,am mai dus ieri a 2 a proba iar la capitolul Hematologie cu exceptia Limfocit-ului si a Monocrit-ului care nu se incadreaza in valorile de referintza scrise in buletinul de analiza restul sunt ok zic eu ptr. ca inca nu am dus analizele la pediatru sa le citeasca ptr. ca este gripata rau si trebuie sa mai asteptam.Nu stiu ce reprezinta valorile astea doar o vaga explicatie mi-a dat o prietena ca ar fi vorba de o infectie dar ca sa stabilim exact ar trebui alte analize suplimentare.Sumarul de urina nu am reusit inca sa-l duc dar ce ma oftic cel mai mult si sa nu faceti ca mine sa invatatzi din greseala mea daca e cazul , tot i-am recoltat sange si am chinuit-o putzin trebuia sa cer si o sideremie,un Ca,Fe,Mg si ce se mai putea face din cantitatea de sange recoltata.Si asa am intepat-o dar uite ca nu mi-a trecut prin cap cu toate ca asi fi fost tare curioasa sa vad ce valori are la Fe dupa 8 luni de administrare si altele.Acum am ratat poate data viitoare sa fiu mai desteapta.De fapt nici nu am realizat,eu credeam ca intra in analiza asta,doctoritza trebuia sa fie mai inspirata ca mine,na ca dau vina pe ea.
Tot prietena mea care de fapt este dr.stomatolog ,ii spuneam si de faptul ca uneori ii miroase guritza neplacut si m-a intrebat daca o spal pe dintzi,ce dintzi ca ea nu are decat 1/2 si se intrezareste si al doilea si m-a sfatuit sa o spal pe gingii si limbutza daca pot cu ser fiziologic sau glicerina pentru ca de la alimentele ramase pe acolo astea intra in fermentatie si da mirosul neplacut sau poate veni din stomacel,poate are o digestie mai lenta.
Eu pana acum nu am spalat-o in guritza.Mi-a spus ca ar fi bine sa-i fac si un exudat.
Elisor, nu ai putut vedea poza ptr. ca eu am sters-o ,dupa ce nu mai este de actualitate eu le sterg dar cu mare placere o mai pun o data aici
Cornelia,despre dormit iti pot spune ca timp de 2 luni adormea foarte tarziu dupa miezul noptii dar ptr. ca mai avea un somn pe la 7-8 seara de 1 ora si nu am mai lasat-o sa doarma la ora aia si acum maxim la ora 23.00 adoarme singurica,inainte trebuia si un leganat in bratze de 5-10 minute.Acum o pun in patutz,sting lumina,inchid usa,intuneric bezna,suzeta in guritza binenteles si stau si eu acolo pana o simt ca a adormit apoi pana dimineatza doarme fara treziri,chiar pe la 12 noaptea ii mai dau in somn un bibe si il bea dormind.Acum deja stie cand se face intuneric in camera trebuie sa doarma, se mai foieste putzin,cateodata o mai simt ca se ridica pe marginea patului dar apoi aluneca si nanitza dar este si f. obosita la ora aia.
Pisik 4ever,bine ai revenit.
Monu,i-ai o proba de caca si du-o la un laborator si fa-i o coprocultura daca zici ca-i apos dar acum cat mai sunt episoadele astea de caca.
Olga Tarziu,daca ai probleme cu stomacul incerca macar 2 saptamani sa bei pe stomacul gol(dimineatza) suc de cartof,cate un paharel sa vezi ce bine iti va face.Probat pe stomacul meu,sanatate multa.
gabitzam spune:
Doamne ce vreme frumoasa, chiar a venit primavara! Nici nu stiam cu ce sa ma imbrac, vedeam pe geam lumea imbracata subtire dar parca nu imi venea sa ma imbrac subtire. Am murit de cald!
Noi mai stam si azi in casa dar maine nu mai rezist. Noroc ca e tati acasa saptamina asta. Mama imi zicea la telefon ca bantuie o viroza prin aer. Acum Andrei e bine, dar ne-a luat pe mine si pe taica-su. Stau cu nasul in batista si-s ragusita.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
patriciaRO spune:
Neatza
NICHITA DANIEL (Cezara08) 
Mai voi vorbiti de primavara si la noi e soare cu dinti... si daca se supara isi arata si coltii...
asa ceva...
Ruxel, felicitari pentru pasi si pentru statul in picioare. Imi inchipui ce a fost in inima ta cand ai vazut ca poate... Asa si eu la Pifos!
Cloreta, bravo voua pentru ridicatul in patut... Ce sa mai! e mare de-acum!
Elisor, Pifosul nu are dinti. Desi acum vad niste basicute pe gingie... Acuma nu stiu daca o sa-i iasa sau nu! om vedea! Vorba lui taica-su: " Asta va vorbi inainte de aparitia dintucilor"...
Mikka, pai e bine cu coldrex, bine ca l-ai avut...
Sotul meu a luat toate prostiile de prin casa si este mai bine, in afara de tusea naspa care nu-l lasa... Acuma am primit niste antibiotic din Ro si a inceput sa-l ia ca sa termine cu tusea asta idioata!
Pifosul meu tuseste expectorand dar inghite mucisorii si pentru asta se ineaca si vomita... Off! a naibii fabrica...
Pupici si o zi superr
Beatrice, mami de
Alex pifos
Mercedes spune:
gabitzam- sunteti fericiti cu vremea.... de ai vedea cum ploua la noi... e groaznic. Ieri a fost super frumos, am fost la plimbare cu caruciorul si bicicleta dar azi.... e nasol sa privesti doar afara nu sa si mai iesi din casa
Tdi spune:
Buna dimineatzaaa...ce frumoasa-i viatza!!!
![]()

hai ca va bag niste injectii de optimism
, sper sa nu va suparati!![]()
m-am trezit cu soarele intre ochi, chestie ce nu s-a mai intamplat de muuuult din motive ...meteorologice, asa... sunt cheauna de somn si ma doare capul din motive de Alyssa miorlaitoare, am fost mai mult treaza azi noapte...nu stiu ce pisicii mei are - dinti, urechi, altele...habar n-am, cert e ca de mai multe nopti se trezeste cam la aceleasi ore si simt un aer de complot
, cred ca si-a facut program.
acu ne pregatim si noi sa iesim afara, e pacat sa ratam soarele.
Danelutza si Elisor - BRAVA 

Pisika -
bine ei revenit...chiar ne intrebam pe unde ratacesti! acomodare usoara in america!
Cornelia - m-a distrat mesajul tau...si Alyssa face la fel ca Stefan, ne fugareste ca sa ne muste
. cu dormitul stam nasol...nu-s cea mai indicata sa dau sfaturi
.
Gabitza - ma bucur ca Andrei se simte bine, acu' baga tare sa va reparati si voi...multa sanatate!
de Stefania Nicolae mai stie careva ceva? n-a mai aparut de mult.
mergem o tura afara si mai citesc odata ce s-a scris ca nu ma mai ajuta memoria sa raspund mai departe.
va pupacim pe toti si... HAIDETI SA FIM DIN NOU! 
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
monu spune:
Gata, am revenit. Am scos maimutza afara ca mi setermina ospamoxul si am dat o fuga la Helpnet. Cu ocazia asta s-a plimbat putin, a mers si pe jos, ne-am dat huta in leagane (prima data) si am obosit-o bine. Cum am ajuns acasa directia pernuta ei si acum doarme. Sper sa nu o trezesca vecinii care cam fac galacie sau cainii care latra prin zona. Are fata asta un auz de ma termina.
Aseara s-a pus pe urlat si nu s-a potolit decat dupa ce am luat-o in brate. Mai mult la mine in brate a adormit, ceea ce rar. Cum adoarme seara? Dupa baie papa si se culca la noi in pat. Dupa aceea este mutata la ea in pat. M-am chinuit de mai multe ori sa o adorm la ea dar nu vrea si pace. Si cand se supara arunca din patut tot ce gaseste, inclusiv pernutele.
Din cauza ca aseara a fost ciufu nu a mancat mai nimik iar la 4 urla de foame. Sincer nici nu am vazut cat era ceasul si i-am dat laptele facut pentru masa de seara. Sper sa nu fie nimik rau. E prima data cand ii dau lapte facut cu atatea ore in urma!
Cu sanatatea stam binisor, muci nu, febra nu, tuse nu, kk urat da. Noroc ca ospamox este si pt probleme de burtica. Tare ciudat. Si nici nu imi pot da seama ce a putut minca sa declanseze porcaria asta.
Gata monologul!![]()
![]()
si
Alexia Ioana
elisor spune:
'Neatza fetelor!
Vad ca n-au aparut mamicile despre care stiam ca-si fac lectiile zilnic, ceea ce ma intristeaza...again.
Dati-l incolo de orgoliu, viata e scurta, stim fiecare, ce aveti de pierdut daca va aratati? Zau asa, va simt lipsa all of you!!!
Maine pleaca mami si deja sunt trista, mai vine in decembrie.
OlgaM eu nu mai am nici o dunga pe burta, de fapt nu cred ca a fost vizibila nici in sarcina ca nu-mi amintesc sa o fi vazut.
Cornelia eu am 2 ploduleti, dar cu Andreas nu am nici un fel de probleme seara, dimineata se scoala pentru shcoala si se mai culca seara la 22 si cum il pun in pat pot taia lemne cu drujba langa urechea lui. Acum o seara mi-a cazut din pat, dar dimineata habar n-avea despre ce vorbesc. E adevarat ca peste zi e un uragan si probabil si de-asta noaptea se recupereaza, dar pana anul trecut aveam oaresce probleme cu somnul la gradi, educatoarele il managaiau pe cap sa adoarma si stateau langa el pana il vedeau in tara lui mos Ene, nu de alta dar el daca nu dormea deranja intreaga grupa, asta a fost si motivul bucuriei ca merge la scoala. Cu Bianca e alta poveste. E foarte sensibila la somn, daca ma foiesc in pat o aud in secunda urmatoare si pe ea facand acelasi lucru la ea in patic si cu toate ca nu o las niciodata sa doarma pe "uscat" (adica fara ceva sa mearga, de obicei dau drumul la radio) are somnul super fin. Seamana cu ta-su. Mai nou ma pun si eu in pat cu ea ca sa doarma dar e o lupta din care iese ea invingatoare si eu renunt si o mai las vreo juma - 1h si apoi incerc din nou. Probleme mari cu somnul nu avem, sunt zile si zile, azi de ex. mi-a adormit dupa baita de dimineata (apropos, eu de ceva timp ii fac tot dimineata baita pentru ca pampersul de dimineata e cel mai productiv si-mi place sa o simt curata dupa o noapte de pompat in scutec) fara probleme, isi acopera fata cu dragele ei jucarii si...gata!
M-am intins cat o zi de post.
Cloreta eu spuneam de rotobil no name, dar bertoni are nume, nu?
, n-am vrut sa jignesc, am spus ca unul ieftin e mai prost pt. ca asa mi-am imaginat, nu neaparat ca asa si este. Si crede-ma ca nu sunt snoaba, nu tin neaparat sa am numai de firma in casa, unele produse merita, altele nu. Ma refeream la jafurile alea chinezesti care nu numai ca sunt proaste dar sunt si periculoase, probabil ca alea costa si sub 50 ron.
Monu merci pt. ca te-ai deranjat pt. mine, e un pui de caprioara Alexia cu ochisorii ei mari si rotunzi, iar tu esti...arati f. bine si mai vroiam s-o vad si pe Cristina. Daca bat a nesimtire ignora-ma, dar cam pe cand s-ar putea intampla minunea bb2?
Mercedes sa inteleg ca vii in interes de servici daca lasi familionul acasa? Eu speram ca aduci si puii, sper sa gasim ragazul sa ne vedem, daca ai si tu timp. Inca n-am aflat...
Gabitza ce faci, cauti bona? Ce face Andrei? Ce simpatic e cu bandana, eu i-am luat in vara cand era un pui de om si ii intra tot capsorul.
Tamar sper ca mai intri pana pleci. Daca nu, iti urez de pe acum zbor super linistit si vacanta placuta pe meleaguri natale.
Scriu la mesajul asta de azi dimineata...
POZE 8-9 LUNI si Bebei de 13 la Brasov
Eli + Bianca si Andreas