Copilasi nov-dec 2004 (115)
Raspunsuri - Pagina 2
paxela spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
pai silviuse descurca minunat la cresa...eu asa zic
...ruxi a mea nu mananca nici daca sta acasa cu mine,alex, mama si tata la un loc si-i facem toti "circoteca"...abia, abia ce mai mananca cateva linguritze...si de culcat... ce sa mai zic...azi a prins-o ora 16 si ea tot nu dormea
mai ca as duce-o si eu la cresa
...dar ce ma fac ca ea deja stie sa scuipe...MANCAREA...din gura
uite asa pica tot din gura, pe covor, pe masutza...peste tot
dar ce ti-au spus d-nele de acolo plange mult dupa tine sau se ia cu joaca si uita?
pupici pe toate si noapte buna
monica
monica asta e si motivul din care l-am dus la cresa , in speranta ca prin " puterea exemplului" va invata si el sa manance
scuipatul mancarii e ceva vechi la noi acum scuipa efectiv ca un om mare

cat despre plans ... ieri au zis ca a plans putin si in special cand ieseau ele iar azi a zis ca nu a mai plans dar nici nu a papat nici nu a dormit
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Eveline,
pe Biencuta cea frumoasa si care are hainuta bej cu rosu ca a lui Robert,aproape.A lui este fara buzunare.Bine ca am scapat de ea,ca a venit vara.
Astazi am fost la o inmormantare si am crezut ca imi crapa capul de caldura.A fost groaznic de cald si imbracata in negru ...va dati seama...Odorul mi l-am lasat la soacra si cand am plecat a inceput sa strige "mam,mam" (cu accent pe m
) de mi s-a rupt sufletul.Nu stiu ce-am sa ma fac atunci cand voi merge la servici.Dar,in alta ordine de idei,ma bucur ca s-a simtit bine totusi,asta pentru ca l-a plimbat bunica-sa cu tramvaiul,dupa care e innebunit.
M-am si "certat" un pic cu dumneaei ca nu m-a ascultat si i-a pus caciula,cu toate ca o rugasem sa nu o faca si nici masa nu a fost chiar cum as fi vrut.Pana la urma o dam noi pe brazda!
Paxela,felicitari pentru Silviu,cel mancacios in colectivitate! 
Sper ca am sa va arat poze cat de curand.Le asteptam si noi ca pe nu stiu ce!
Va pup pe toate! Si va urez o noapte fructuoasa! ![]()
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
miria_cristina spune:
PAXELA - Nu am apucat sa citesc tot, asa ca te-as ruga sa-mi zici si mie la ce cresa l-ai dat pe Silviu! Particulara sau de stat? Si cat te costa si pe unde e?
Macar sa-mi fac idee! Pentru ca, indiferent cat aman, tot acolo ajunge si asta destul de repede. Cat priveste mancatul sunt disperata!!!

In afara de lapte cu cereale sau nu, si de ceai nu mai mananca nimic. Cine stie cum, o felie de portocala, de mar sau un biscuite. Nu mai suporta sa-i dau cu lingurita. Vrea sa apuce ea si daca ii dau bucatele, incepe sa le ciuguleasca si sa le arunce pe jos. Unul in gura, zece pe jos!! Sa tot culeg dupa aia! Nu vrea carne, la inceput o tinea in gura pana se transforma in "hartie", ca sugea din ea tot sosul, iar restul presa cu limba. Dupa care isi facea greata, asa, ca sa-mi dea mie fiori!
I-am zis doctoritei si mi-a raspuns sa am rabdare, ca asa sunt copiii si daca vad ca nu si nu, sa-i dau numai ceai 1-2 zile.
Of! Nu stiu ce metoda sa aplic!
Stau in bucatarie incercand sa diversific mancarica si dupa ce ma chinui, in loc sa ma bucur de reusita, imi vine sa arunc tot!![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Viovio spune:

Corina,multumim de incurajari.Eu sper sa apuc ziua cind va merge netul si cea in care Bianca va cere de mincare...
Otilia,de ce sa va
.Doamne ce-as mai vrea si eu o fetita grsuna si buna de zmotocit.Da a mea isi pastreaza silueta.Cred ca i-a spus Silviu ca lui nu-i plac decit manechinele si fata se mentine.![]()
Si da,m-am certat cu providerul,am facut un scandal monstru la telefon,mi l-au trimis acasa pe directorul de nu stiu ce,l-am facut si pe ala cu ou si cu otet,si i-am spus ca 6 luni ed ab pe jumatate si garantia ca nu voi mai avea probleme pe viitor m-ar ori sa ma adresez OPC-ului si primariei(au facut ei niste manevre prin bloc fara autorizatie).Asa ca am primit reducerea la ab dar cred ca acum se razbuna si imi mai "taie" portia de net dein cind in cind...
Pupacim Anuta si pe mamica ei.
Try,ne pare rau as auzim vesti...nu prea bune.Speram sa fii bine sit cu bebe din burtica si mamica ta.
Flory,chiar ne era dor de voi.dar mai primeam "vesti" de la Aissa si Andreap si stiam ca sunteti bine.
Roserb
la bonlaviori si speram sa va faceti bine cit mai curind.
miria,noi avem cam aceeasi situatie si te inteleg perfect.Mult succes cu mofturici si poate o sa apucam si noi ziua in care sa ne laudam ca au minact domnisoarele noastre.
Paxela,ne bucuram ca lui ginerica ii merge bine in colectivitate.apropo,si ep mine ma interesau detaliile despre crese,ce,cit,cum,unde...?
Despre noi...numai vesti bune.
De ieri ne mai laudam cu inca o maseluta(abia a spart)...deci 3 in total alaturi de cei 8 dintisori.
La pasiunile noastre:alpinismul si reclamele mai adaugam una...patinajul artistic.Priveste fascinata si ofteaza la fiecare saritura a sportivilor de paraca ar intelege ea ce fac "aia" acolo.E super haioasa....
cam atit.
Ieri am facut multe poze in parc si poate vi le aratam si voua,dar,asa cum spuneam,imi e cam rusine.![]()
pe toata lumea si...in functie de maria sa netul...mai vorbim...
Violeta, mami de printesa
Cristiana Bianca
BIANCA Printesa sufletului meu
"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetele,
paxela, pai eu zic ca este super ok, eu am vazut la gradinite(grupa mica) copilashi de 3 anishori care plangeau dupa mama lor pana vomitau si saracele mame stateau dupa colt si priveau scenele(plangand si ele) dar educatoarele si directoarea spuneau ca daca vede ca apare mama sa-l linisteasca asa o sa faca in fiecare zi...asa vede ca nu are ce sa faca decat sa se linisteasca
...si chiar eu am vazut cazuri in care dupa 2 sapt de plansete si urlete plangeau ca de ce a venit mama sa-i ia asa devreme acasa![]()
va pup pe toate, sa aveti o zi buna
monica
FELIS spune:
Tati de Silviu
la multi ani
sa fii sanatos, sa ai parte de noroc, fericire, multe bucurii alaturi de familie si multe, f multe realizari
Eveline, ai o fetitza frumoasa
.. mi-a placut si cum doarme cu funduletul in sus, si ce frumos sta ea la baie
in cada, si cum merge afara ca o adevarata domnisoara... (nu isi da caciulitza jos din cap?- Mihai daca nu e legata caciulitza o da imediat jos din cap
)... Ce sa mai zic ca are niste ochisori de
... o sa ai coada la usa cu petitori
Pai cum... si frumoasa si eleganta..., se poate altfel?
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
cookie spune:
Eveline...
la Biancuta cea frumoasa, ca tare mai e ea expresiva...si dragalasa...si eleganta!
Paxela, felicitari pentru micul "gradinar"!
Noi avem un bebe mucos si marait, dar care nu se lasa de catarat...Oooof, se urca pe leagan in picioare cu viteza luminii!
Am inceput sa mergem in parc si copilului i-am pus ham...ne conduce peste tot(exact ca un catel) si scormoneste dupa pietricele si aduna gunoaie
Are fata mea inclinatii ecologiste sau ba?
paxela spune:
silviu merge la o cresa de stat (titan 2) cu program 8-5( bine eu il iau mai devreme) iar ca pret este 34000 pe zi
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
andreap spune:
Buna dimineata.....ce activitate e aici!
Noi profitam de vremea buna,stam cat de mult se poate afara..aseara ne-am intalnit si cu Vio si Bianca.Vio se plangea ca toata ziua nu a mancat nimic Bia
..si ca sa o faca de rusine pe mama ei,in parc a mancat 1 banana,1 cutie iaurt,plus grisine ,pufuleti
...asa ca am sfatuit-o sa vina in parc dimineata,la pranz si seara sa-i dea mancare![]()
Aseara am observat ca ne-au spart si noua maselutele de sus
..
Paxela,curaj in continuare..se obisnueste el...si felicitari !
Monica,sanatate lui Ruxi..poate totusi e de la masele,dinti...
Pupici
POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
FELIS spune:
Buna ... am profitat ca Mihai facea exercitii la kineto si am mai pus si noi niste poze... Am completat albumul "a adormit singur" incepand de aici si am mai pus si niste poze, in albumul "martie 06" ca sa vedeti ce nazdravanii face puiul meu mic, precum faptul ca darama baricadele de ep marginea patului in 2 min cat ma duc pana in bucatarie, si ia uitati cum il gasesc.. A mai incercat si alta data sa darame baricadele si a impins cu tot cu scaunul de metal ... si alte poze...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

uite asa pica tot din gura, pe covor, pe masutza...peste tot