Copilasi de Mai-Iunie 2004 (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Cami, felicitari, sa-i traiasca, sa fie sanatoasa puiul mic si mamicii numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Pai ce daca am de lucru credeti ca scapati de mine?

Laureta succes la gradi si la munca.

Laurina io am zavut live. Eram toti colegii pe balcon si ne bataeam pe staniolul de la o ciocolata ca sa ne putem uita la soare. Am facut si cateva poze.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Am revenit!

Claudia,
ai o fetita foarte frumoasa!
Laura, succes la serviciu! Am inteles ca este primul loc de munca, asa ca iti doresc sa ai noroc de colegi buni.

Cum petreceti in week-end? Noi cred ca vom sta acasa, tati mai are 2 cursuri sambata si duminica si ii ocupa toata ziua.

Rebeca a descoperit plastilina acum si eu ma oftic ca, in loc sa se joace ea, ma pune pe mine sa fac tot felul de chestii. Si as prefera sa fac altceva.

Acum da tarcoale pe la usa sufrageriei, nu stie daca o primesc sau nu (ne-am certat).
A inceput sa formuleze propozitiile din ce in ce mai corect. Ex: beca dat pasu papi patia = Rebeca i-a dat lui Pasu sa manance plastilina.
Si mie imi vine sa o mananc pe ea, draga mea.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Claudia, bine ati venit!

Laureta, oho, cresa... Tinem pumnii sa se obisnuiasca bine acolo!

Irinel, mai un pic... Ultima zi de lucru, fain, acus vine bebe. Eu cu Vladut sper sa ma descurc dupa ce nasc ca voi avea ajutor, mama si soacra-mea asa alternativ. Vad eu cum ma descurc cu ele in casa...

Carmen br, nu stiu daca ce am observat eu la baietelul de care am vorbit sunt simptome clare de sindrom hiperchinetic, dar totusi... De ex. sta pe canapea si se balangane in fata si in spate si da tare de spatarul canapelei, asa cum ati vazut la copii din orfelinate... La aceia saracii e din lipsa de afectiune si stimulare, la el e dintr-o nevoie prea mare de stimulare ca de afectiune si atentie are parte slava domnului... In fine, alte semnulete ce mi se par mai putin relevante (se invarte in cerc, il fascineaza masinutele si tv-ul in special desenele - asta nu inseamna sa intrati in panica, doar ca la el toate sunt exagerate), etc.

Am fost azi la Timisoara (din nou) si l-am dus pe Vladut in parcul botanic. A umblat ca disperatul vreo 2 ore fara pauza, cand am ajuns acasa a picat la propriu, nici macar mancare nu i-a trebuit...

Nally, sa mai scrii! Bine ca ne-ai dat un semn de viata, au dreptate fetele sa te traga de urechi! Sebi e un scump si un frumos!

Noa, va pup si mai vb.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (32+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Nicoleta, am banuit eu ca stam in directii diferite. eu stau pe partea astalalta a podului, pe Grivita.

Maine vroiam sa mergem la zoo dar am impresia ca incepe vantul.si daca bate tare nu mergem ca deabia ne-a trecut.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

M am plimbarit sa i iau niste totoshi(nush cum se chiama altfel) pentru gradi si n am gasit deloc.Vreau din alea simpleee de tot din panza moi si usoare.Dar la ora care a venit tati nu gasesti nimic.ea are in forma de ursuletzi dar vreu simple sa aibe cea in picioare.

Anacami sa i trasca bebelasa verisoarei tale

Fetele multumesc mult de urari pentru serviciu,sper sa fie bine.

Am bagat o pizza la cuptor,nebuna de legat halesc la ora asta si oare de ce am greturi

Apropo Berthaaaaa,Ciussssss,nu v am mai vazut de Irinusha ce sa mai zic.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro

Mergi la inceput

Laureta, daca nu gasesti botosi cauta niste tenesi usori si lejeri.

Anacami, Felicitari verisoarei Sa-i traoasca si sa se bucure de bb.

Laurina, E o revista despre bunurile de larg consum, Piata se numeste.

Mey, n-am terminat aseara pt ca s-au razgandit 2 intervieivati in privinta unor raspunsuri asa ca paginile respective au ramas pe luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,buna!
Va dorim un weekend insorit, cu plimbari placute!
Noi suntem singuri acasa (eu si Sebi) toata ziua, cred ca o sa ne obraznicim si o sa stam toata ziua pe afara!!
Aseara am dat o tura la aporpe tot cartierul, nu puteam sa-l mai duc acasa.Ne-am intalnit si cu alti copilasi vecini pe care ii cunoastem de mici.Aseara am stabilit ca mergem in grup in parc (IOR)!!!
Acum jucam fotbal prin casa, Sebi aproape ca ma bate- mai ales ca se duce pe terenul scolii din apropiere si ia lectii de la copilasii de 1-8!!

Fetelor, mai stiti ceva de DanaA si de Stefanel?!?

Va mai scriu mai tarziu, ca altfel va trebui sa-mi schimb PC-ul (eventual sa-mi iau un laptop rigidizat...) - Sebi se urca sau da cu mainile peste taste,incearca sa bage in el toate cablurile pe care le gaseste in casa...

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Anacami uite aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68835&whichpage=4

Distractie placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Saluuut!...

whoaaaa...cateva zile n-am scris si ce de lucruri noi s-au intamplat!

Claudia-bine ai venit in gashca! Patricia e o dulce-dulce de fetita!

Naaaaaaaally-ti-a dat Doamne-Doamne,gandul cel bun,sa ne mai scrii! pe Sebi-frumos si cuminte!

Vanessa-ma bucur ca in sfarsit a trecut pardalnica de raceala...cat despre mama ta,ma bucur sa aud ca exista sperante de mai bine cu radio-terapia.Tin pumnii stransi sa fie bine.

Paloma,am citit si m-a impresionat si pe mine faza cu Cristinica cu prajiturica!Pupa dulceata mica si cuminte,si sa stii...ca asa cum faci tu din inima (ca ii dai sau nu cioco),e foarte bine!(io de exemplu,ii mai dau chestii cu cioco,bashca,de dimineata o cana cu cacao Nestle-da' la mine e chestia cu lactatele si ma bucur ca macar asa accepta laptele...dar la voi,tu stii cel mai bine cum papa Cristina si de ce anume are nevoie)

Laureta,moamaaa,ce emotii tre' sa ai ca o vei lasa pe Galusca mica la cresa...si noi suntem in cautare de asa ceva...te rog sa ne tii la curent cum evolueaza lucrurile...cum ii place la cresa? daca vezi evolutii pozitive in dezvoltarea ei(gen vorbit,olitza?)...Mie mi-e cam groaza de ce urmeaza si la noi...
Iar de ...job...Felicitari!...hai ca-i convingi tu repede ca esti o super-fata si tre' sa te plateasca mai bine.Sunt convinsa de asta!....pssst...nu mai baga in tine asa tarziu,mey!

Cami,ai baiet mare,mey! auzi cum joaca el fotbal! si umbla la comp!(Mey,da' de unde ti se trage superstitia cu...martea??)

Nico-Felicitari ca desi esti atat de ocupata,ti-ai gasit totusi timp sa scrii aici! Succes cu revista-sa o termini,(luni,marti?)
Pup-o pe Bia din partea mea...Am vazut ultimele poze...e dulce de iti vine tot s-o pupi incontinuu!

Diana,no...pune biciul jos...nu m-am lasat,desi am avut momente cand imi scadea ambitia...mai ales ca am avut o perioada de 2 saptamani in care acul cantarului s-a incapatanat sa nu se miste desi,atat cantitativ cat si calitativ ,meniul era in regula...da' acum parca vad ca am inceput din nou sa o iau in jos...In total,in 2 luni si cateva zile am dat jos 8 kile...De vreo cateva zile,seara imi e sufiecient un mar(e drept,ca..marisor).
Whoa-ce fain-gradina botanica...Pe cea din Timisoara nu am vazut-o niciodata,desi am fost deseori acolo(rusine,mie!).Imi imaginez cum a cazut rapus Vladut dupa atata alergatura...Da' tu mai poti,cu burtica,sa alergi?

Irinel
,curaj! Hai ca ai sustinere masiva aici din partea fetelor! Toate iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara si o bebelina sanatoasa,mancacioasa si frumoasa!

Pupici si pe burticutza ta Carmen!

Ioana,cum ai patit tu cu plastilina,patesc io zilnic cu...creionul si hartia..mereu mi le pune in mana si io tre' sa ma execut,sa desenez(in special tractoare) si...cifre:1,2 si 3...Geaba,incerc io sa-l conving sa ...scrie singur...pace buna!daca nu vreau,ma inteapa cu creionul,banditul mic!

Laurina
! lui Mihnunita!

Fetelor,v-am auzit povestind de...dinti...Va aduceti aminte ca noi am fost codasi?...pe la un an si ceva,Victor avea doar 4 dintisori,2 sus si 2 jos...Ei bine,acum cred ca stam bine...ne iese ultimul rand de maselute...o sa avem 20 in curand.Fiecare copilas are ritmul sau si nu cred ca tre sa ne ingrijoram...Ce sa mai zic io cu vorbitul? Copilasii vostrii leaga deja cuvintele...al meu tot mutulica(vorbeste in limba lui pe care noi inca nu reusim sa o descifram...bineinteles in afara de cateva cuvintele;mai nou,cand vede orice cifra,oriunde-pe numarul de la masini,la TV- zice DOOOI...Orice cifra este DOI.)De legat? nici vorba...mai asteptam.
De olitza...hmmmmm...pampersul sa traiasca!.Am citit undeva ca copiii crescuti cu pampers,isi dezvolta mai tarziu -pe la 2 ani si juma-3,instinctul de..curatenie...Apoi,ce sa facem?...asteptam si aici.

De asemenea m-am cam ingrijorat nitzel cand am vazut discutia despre ficatel.Pai,io nu-i dau direct ficatel,in schimb nu reusesc sa scap de...pate-ul de ficat,care e facut din ficat de porc si...carne de porc...Credeti-ma,am incercat cu de toate-tot ce am reusit a fost sa strecor o bucata de branza topita,pe care o ung inainte de pate-ul de ficat.Daca incerc sa-i dau altceva de mancare,imi impinge mana,nici nu vrea sa guste,apoi ma trage la frigider,ma pune sa-i deschid si isi ia singur pate-ul...si mananca cu o placereeee...o felie ditamai de paine-cat 2 palme de adult).Si in dimineata asta,tot asta a papat+ 150ml de cacao Nesquick.De asemenea ,ma bucur ca papa in fiecare zi un fruct-gustarea de amiaza,consta dintr-un mar maaaaaaare ras cu biscuiti.

In rest suntem foarte bine...Victor intelege tot,executa micile comenzi...ma pune sa-i spun culorile(am un puf din acela de praf,cu 4 culori,si el pune degetul pe o culoare si apoi io zic,el pune pe alta culoare si io zic...el muta degetul pe culori si io tot zic...si nu se satura de jocul asta,minute in sir...da' de repetat dupa mine...ioc!)

Ieri,a facut o dandana...era singur cu tati acasa si intr-un moment de neatentie al lui tati,a "furat" din baie o punga cu detergent(noroc ca nu mai era mult in ea)...si ,a imprastiat-o toata pe coltarul din sufragerie...noroc ca nu i-a trecut prin cap sa ...guste!!!...a curatat tati,pana am venit noi acasa,da' sa vedeti ce frumos miroase coltarul meu acum!

Va pup si va doresc un week-end fain!(pacaliti azi pe cineva?...io l-as pacali pe tati,da' nu prea am idei...poate aveti voi ceva...)

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput