Mamici de mai-iunie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Ama, multumesc, sunt bine acum... Astept sa treaca timpul recomandat de medic sa pot fi din nou mamica! Pana atunci, eu va urmaresc in continuare (sunt la zi cu toate ) si astept cu nerabdare sa va vad cu bebelusii in brate! Invat si eu una-alta de la voi, cred ca voi fi ceam mai pregatita mamica si ma bucur pentru toate realizarile voastre!
Cate un pupic dulce pentru toata lumea!
Simona

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Simona o sa fii cea mai buna mamica! Te asteptam sa ne ajungi din urma si iti tinem pumnii sa fie totul bine! Pana atunci, ramai incontinuare alaturi de noi!io 35+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Eu de azi am ramas singurica.Sotzul meu e plecat o saptamana,iar eu am sa plec in seara asta la Targoviste,si stau acolo pana pe 7-8 aprilie.(asta ca sa nu va ingrijoratzi daca vedetzi ca lipsesc de pe forum,ca acolo n-am net)

Lyly...de ce nu incerci si ce ti-am zis io...o linguritza ulei de masline dimineatza pe stomacul gol(e recomandarea profului meu de medicina interna pt toti pacientzii cu probleme cu fierea).Recunosc ca nu am incercat,dar nu am avut nevoie,posibil sa fie scarbos,dar vezi ca si capsulele alea homeopate tot ulei de masline au,deci o fi ceva...

viviana32w4d

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Buna fetelor.caruciorul meu e acesta:
http://www.camspa.it/DB_2002/scheda_prodotti.asp?ID_ART=842002
Mie mi-a placut mult, mai ales ca are si culoarea galben.Pe mine ma linisteste si imi da buna dispozitie.Si la nunta am avut floricele galbene desi toata lumea imi zicea ca trebuie sa fie albe.

Luana, poti sa-i faci o poza cosului langa o tastatura(sau orice altceva drept etalon de masura) sa ne dam seama cat e de mare, ca eu am vazut unele si erau tare mici.Am vizittat o bebelusa sapt trecuta de vreo 2 zile si nu incapea in el.Si pt rani, eu am in casa First cu aloe vera, se cumpara prin distribuitori.E foarte bun.Tot de la aloe vera mi-am luat si un deodorant care nu are miros ca am inteles ca bebelusilor nu le prea plac alte mirosuri si eu am nevoie de mult deodorant.

in privinta cocediului o sa intreb si eu caci contabila noastra e destul de amabila.

iar respir greu si mi s-au umflat rau picioarele.Voi cum le dezumflati?

Abi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Steluta iti multumesc mult pt informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Lyly , saru-mana mult. Da bephanten nu e crema aia de care e iremediabil si definitiv indragostita draga de Ioana?? Aia nu e pentru prevenirea iritatiilor, sau am inteles eu aiurea?
Vivi, multam, incerc de toate!
Ama, 69,5 RON
Asa e, Abi, de acolo am luat si noi, de la raionul de bebei, tot sambata, 11 lei. AHA, sunt in luna a VIII-a car’vas’zica!!
Diana79, gata, m-ai convins! Il las pe Nayel, cu regret, vin sa nasc acolo, fa-mi si mie o rezervare, pliiiizz!!
Bogdanai, ai dreptate. Insa precizeaza, concediul de maternitate se aduna la zilele pentru care ai drept la concediu de odihna!! Asta ca sa ne fie clar. Contractul de munca este suspendat numai pentru concediu ingrijire copil (cic), asadar fetele care vor sa se intoarca la munca dupa cele 126 zile au concediu de odihna integral!
Simona, iti multumesc din suflet, cum ajung acasa incerc!!! Si eu am mare incredere in leacurile „babesti”, de cele mai multe ori sunt cele mai bune!
Pentru toate fetele, daca veti avea vreodata nevoie: pentru arsuri, cu apa fiarta sau cu ulei, ma rog, cu orice, imediat udati zona si puneti SARE din belsug. Asteptati vreo 10-15 minute, pana sarea se usuca si incepe sa cada. Nu doare!! Nu simtiti nimic, in schimb NU SE MAI FACE NICI UMBRA DE BASICA!!! Mama si-a varsat ceaunul cu un litru de ulei clocotit pe picioare, maini si fata si nu a avut nici o bashica!! Mai sunt persoane care folosesc mierea, insa mie mi se pare mai putin scarbos cu sare, nu te mozolesti tot, iar sarea o ai intotdeauna la indemana, pana si la iarba verde (am patit-o eu). Gata. Ma gandeam ca prinde bine sa stiti si voi!

Lyly, tare bine ai zis: „Una peste alta, chiar daca fiecare dintre noi mai are are cate o problemuta, ma bucur sa vad cum se aduna saptamanile la fiecare si ne apropiem de momentele fericite.”

Ioana, tocmai scrisesem si eu mai sus de miere..
Abi, coshul are, cu aproximatie, 40x75, iar inaltimea e 20 la picioare si 35 la cap. Te lamureste asa? Cred ca e mai precis decat cu ceva alaturi.

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Uff!!! m-ati innebunit cu paturelele alea..... Bine, vreau si eu una!!!!!!!!!!!!
In curand o sa ajungem ca "the artist formerly known as prince", o sa fim "fetele inainte cunoscute ca mamici de mai-iunie", in prezent "CLUBUL PATURICILOR BAMBOO"

cine-mi ia si mie paturica?? eu as fi vrut vernil. sau galbena. daca ajungeti pe-acolo (Lyly, stii ca spre tine bat apropouri..) da si mie un tzar, rogu-te!!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

LYLY,
La mine pe eticheta de pastilutze scrie DRENOR BILIAR, farmacia homeopata Christinana.

Viviana,
Ulei de masline are in compozitie ROwacholul, care nu e homeopat, e (cred) la categoria naturiste. De asta io nu am luat in sarcina, deoarece am inceput cu homeopate si m-am simtit bine.

Io-s cobza de racita, mi-am luat de la Boiron chorizalia (tot homeopate). Asta se gasesc la orice farmacie, Slava Domnului.Cine a avut dureri de cap crancene cu ce i-a trecut?

Si-bv,
o sa fii o mamica f apreciata la grupa ta, cand or incepe toate cu ce e ala triplu test, unde fac eco etc etc, tu o sa fiii f mandra de ceea ce stii. Ne esti f draga, tine-ne la curent cu ce mai faci!
Magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Magg, mi-a crescut inima cat un pepene! esti o draguta, stii ca io am o simpatie mai veche pt tine si bb Nichita-luptatorul!
O sa va tin la curent, pt mine voi ramaneti "grupul" meu!

Luana, abia astept sa ne spui daca ti-a facut bine leacul acesta babesc!

Noi si noi succese!
Simona

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ce mai faceti mamicilor, frumoaselor?
Vad ca dimineata sunteti foarte active, sunt si eu dar nu pe net .
Mai vreai si eu 2 paturici de la Bamboo, albastra sau vernil , asta e daca imi place? Ce sa fac?
Aseara am primit un cadou pt. bebe, un cantar electronic Tefal...imi vine sa ma cantaresc eu in el asa de dulce e! Eu personal nu l-as fi cumparat ca e scump si....ca e scump, dar asa cadou imi place foarte mult. Mai vreu, mai vreau cadouri .
Luana sa incerci remediul si sa ne spui si noua rezultatul. Insa nu am inteles ce buba ai ?!

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput