Mamici de mai-iunie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Am vazut ca intrebati de concediul de odihna pe anul asta, cat aveti dreptul sa luati si cum. Mie mi s-a explicat asa: intr-un an de zile lucrate ai dreptul la X zile concediu de odihna. Acuma, in 2006, cum noi vom naste si vom intra in CIC, pe durata CIC contractul de munca se suspenda; din anul 2006 nu vom avea lucrate 365 zile (ma rog, minus cele nelucratoare), ci 365 minus cele pe perioada CIC (acuma, nu stiu daca intra si 126 pre si post natal). Deci, in 2006 avem lucrate doar Y zile.

Concediul de odihna il putem lua pe tot cel corespunzator anului 2006, adica cele X zile, dar la intoarcerea din CIC, in anul respectiv nu vom mai avea dreptul la concediu de odihna.

Sau il putem lua doar pe cel corespunzator celor Y zile lucrate in 2006, deci mai putin, urmand ca la intoarcerea din CIC sa avem dreptul sa ne luam restul de zile.

Nu stiu daca am fost suficient de clara ... ideea e ca pe perioada CIC se suspenda toate drepturile la concediu, deci daca-l iei pe tot acum, cand te intorci nu mai ai dreptul, pt ca intr-un an nu poti sa-ti iei de 2 ori concediu de odihna ...

Cel putin asa mi s-a explicat mie, daca voi stiti altfel ...

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

ABI nu pui si tu poze sa vedem carutzul pe care l-ai luat pt bebe????

Multumim ca ne-ai lamurit cu calculul lunilor

Toate cele bune tuturor.

Diana 29+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Din nou eu cu insomniile mele!
Azi am avut contractii mai nasoale si am stat mai mult intinsa dupa amiaza, pentru ca dimineata cam exagerasem...de aia m-au si apucat cred. Oricum ma bucur ca Gynipralul are efect la ele si ca nu imi face rau ca ma stresa ideea.

Alia, eu n-am vorbit nimic cu el de forum, ce ti-a zis???
Cat despre Streptococ...eu zic sa te linistesti. Eu l-am intrebat exact asa :"Este cazul sa fac o eco la Iosup , d-aia sofisticata cu Doppler, etc..ca ma streseaza placenta rau?" si el a zis ca da, si sa ne vedem peste 2 sapt cu eco in dinti. Nu pot spune ca am insistat cu eco dar am insistat cu placenta in diferite contexte...
Cred ca cel mai bine il intrebi si tu la fel.

Roxana Claudia, paturica respectiva stie sa faca urmatoarele : este extrem de usoara (aproape ca nu se simte) dar foarte calduroasa, culorile sunt foarte dragutze, rezista foarte bine in timp, la spalat, etc, vine la pachet cu o jucarie pentur bebe mici din acelasi material care are si zdranganitoare si e tare dragutza (e un animalutz, la fiecare culoare de paturica e diferit), totul la doar 15 RON. Eu am una pe care a avut-o Katja si e super si acum!

Ioana 33 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Ma simt un pic mai bine, cred ca au inceput sa-si faca efect medicamentele, cu somnul stau mai prost...ma trezesc cu noaptea in cap.
Ieri am fost la control, bb e bine, eu am luat 700 gr de la ultima vizita(28 febr), mi-a masurat burta dar cand l-a asclutat pe bb se auzea ceva ciudat si mi-a facut , urgent, ecografie.Bb e foarte bine dar sughitea ...de asta se auzea ceva ciudat.
Azi ma duc cu Onitza la doctor,pregatim actele pentru gradinitza.Luni ,3 aprilie, implineste 3 ani si e prima ei zi de gradinitza....oooff ce emotzii am!

Va pup pe toate, avetzi grija de voi!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Buna, fetelor!

Intru si eu ca sa-i dau un sfat lui Octombrie26 pt. infectia de la deget. Eu, cand patesc asa, imi pun in zona aceea o coca facuta din putina miere si faina cat sa dea consistenta amestecului. Este incredibil cat de repede se trage apoi infectia, am patit-o si eu destul de rau, dar daca puneam de seara, pana dimineata deja simteam vindecarea. daca e nevoie si nu s-a tras de tot, poti repeta operatiunea, dar mie mi-a trecut din prima. Sa incerci cu toata increderea, stiu pe cineva careia dr. i-a spus ca trebuie operata si pana la urma a scapat cu leacul asta!

Va doresc la toate numai bine!

Simona

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Nastad, n-ai scris cat are bebe acum, ci doar cat a luat in plus, dar presupun ca este la categoria grasuni. Felicitari! Si "La multi ani " pentru berbecuta

Abi, multumesc pentru urari

Dupa un episod matinal de incerc sa ingurgitez niste pulpa de grapefruit. Nu mai am energie nici macar sa caut pe net sa vad ce naiba pot sa mai iau pentru colecistul asta.

Una peste alta, chiar daca fiecare dintre noi mai are are cate o problemuta, ma bucur sa vad cum se aduna saptamanile la fiecare si ne apropiem de momentele fericite.

Va doresc o zi frumoasa,
Lacri 30+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

lyly,
Cu homeopatie ai incercat? Drenor biliar gasesti ori la farmacia homeopata, ori la Helpnetul din Amzei (doar ca la Helpnet e ceva mai scump, vreo 30 de mii d elei tubul). Mie T mi-a zis sa il iau, m-am conformat si deja imi e mai bine (cam in 2-3 zile incepi sa simti ca il iei). Cumnatei mele Vladareanu i-a recomandat Rowachol, mie T mi-a zis sa incerc intai cu homeopate si nu a mai fost nevoie (oricum si asta e naturist).
Magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Mag, nu am incercat, mie dr. T mi-a dat MEDICAMENT, si, daca citesti prospectul, ti se ridica parul maciuca in cap. O sa merg chiar azi sa-mi iau, bine ca mi-ai zis de Amzei ca eu nu stiam decat o farmacie homeopata, tot Help Net, pe la Iancului, mult mai departe de mine decat Amzei.

Multumesc mult

Lacri 30+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Lyly, dar pana la urma nu te poti duce la un nutritionist sa-ti de a o lista cu ce poti manca si ce nu, ca sa nu cauti tu? Inteleg ca dr ti-a dat ceva pastile dar poate un nutritonist te-ar putea regla din almentatie...

Diana, felicitari pentru ca vei naste intr-un loc asa de frumos si primitor! Acum poti privi totul cu optimism!

Luana, hai ca din atatea sfaturi sigur cateva se vor potrivi pentur tine. Apropo de miere, eu stiu ca e excelenta pentur arsuri: pui imiediat pe arsura si pana seara nu mai ai nimic,nici vorba de basica, etc. Multa sanatate si nervii de otel!

Doina, ce coincidentza! Si Katja tot luni 3 Aprilie va incepe gradinita (doar ca ea face 2 ani maine) Ieri am fost sa stabilim toate detaliile. Eu drept sa-ti spun abia astept...cred insa ca luni vom fi aici amandoua sa ne plangem de mila!

pozici

Mergi la inceput

Lyly, da, chiar asa, ia baga si niste homeopate!

pozici

Mergi la inceput