Mamici de mai-iunie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 13
ama_kaly spune:
LYLY da, mie imi mai iei una pe vernil sau albastru..cum gasesti!Multam mult..stiu ca am deja o paturica la tine, de abia astept sa intru in posesia ei!
Maine ma duc sa-mi iau cosu' ca m-am enervat! Poate nu-l mai gasesc
Sa vedeti ce nervi o sa am!
io
35+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
ama_kaly spune:
carmina super cantarul! Sa-l stapaniti sanatosi, asa cadouri mai zic si eu!
..ai grija totusi sa nu fii prea tentata sa te urci pe el
Maine ma duc la cumparaturi..spuneti-mi si mie ce sa mai iau in afara de cos!
Biberoane, pampersi, servetele umede...altceva ? Dintre cosmeticele lu' bebe si ce mai au ei nevoie ? HELP!
io
35+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Roxana Claudia spune:
Merci frumos Lyly. Magazinul Piciul este in Mall-ul cel nou, de la Eroii Revolutiei, la etajul 1. Astazi a venit si mama-soacra pe la noi cu cateva lucrusoare pt bb; printre altele a cum parat un prosopel cu colt identic cu al meu
-este si in poze...
Mi-a spus ca incerca sa-l schimbe cu alte lucruri.
Iar jucarii i-am cumaprat pentru carut si pentru patut. Mi-a placut tare mult pisicuta aia de la Chicco; are un snur si cand tragi de el are o melodie atat de draguta si linistitoare ca ma adoarme si pe mine...cand am insomnii
.
Roxana Claudia
gabi25 spune:
Tare frumoase lucrusoarele ROXANA.
Noi maine la 1 la amiaz plecam la Iasi si incerc sa mai fac ceva cumparaturi daca ma pot misca. Vineri seara am programare la ecograf....abia astept.
Deci ne "vedem" luni.
32
Evolutie Daria
Poze
Lya spune:
Carmina,are dreptate Ama

.....sa nu fi tentata sa te urci pe el
.Frumos cadou!
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">27 sapt cu Sara Lois
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
ama_kaly spune:
gabi si eu ma duc maine la cumparaturi! Abia astept! Pentru mine nu-mi place sa colind magazinele si sa cumpar, dar pentru bebe nu mai am rabdare , de abia astept sa iau tot orasul la rand!
Lya exact! Sa aibe grija carmina sa nu strice cantaru'!
io
35+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Burtocika spune:
Eu am trecut azi prin Obor si am vazut cosuletul mult laudat; plecasem chitita sa-l iau, dar sincera sa fiu mi s-a parut cam ... mare. Adica lung ... am avut impresia ca bb o sa pluteasca prin el; poate a fost doar o impresie ... plus ca manerele (sau toartele) mi s-au parut cam fragile, adica nu stiu daca as avea incredere sa tin cosul doar de ele ... Intr-adevar, invelitoarea si salteluta lui sunt dintr-un fel de celuloza, adica de hartie, si in nici un caz nu se pot spala; dupa parerea mea trebuie pusa alta captuseala ...
Oricum, mai caut cosulet, ca e tare haios, ca idee ...
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
Roxana Claudia spune:
Ama, eu am fost la vanatoare de cosmeticale (si nu numai) sapt trecuta. M-am ales cu :
-perie si pieptene Primii Pasi;
-forfecuta boanta de la Chicco;
-servetele umede Pampers (e o oferta acum);
-un bax de Pampers (pt maternitate);
-perie pt curatat biberoane;
-jucarie refrigeranta;
-termometru de baie;
-termometru bb de la Scala (super - cu varf flexibil si aurit, care nu da alergii);
-lingurita bb Primii Pasi;
-pompita pt mucozitati Nuk.
Mai sunt si altele de cumparat...dar ma mai gandesc eu...
Roxana Claudia
ama_kaly spune:
bogdanai e clar, e acelasi cosulet ca aici! Ca aceeasi impresie mi-a lasat-o si mie ala..ca e prea mare si nu prea rezistent! Dar maine ma duc sa-l iau si sper sa-l mai gasesc!
io
35+ cu
Seby
Poze mami si bebe
ama_kaly spune:
Roxana
merci frumos! Acum m-am uitat si eu la lucrusoarele bebelului tau..foarte frumoase, sa le poarte sanatos!
Trebuie sa iau si eu pompita, unghiera (nu pot taia cu forfecuta deloc), pampersi (sa iau marimea 1 sau 2 ?), servetelele am vazut ca sunt 12RON cu tot cu cutiuta..la oferta asta te referi ?io
35+ cu
Seby
Poze mami si bebe