Salut, am nevoie de un sfat!

Salut, am nevoie de un sfat! | Autor: mirustefy

Link direct la acest mesaj

Salutare, sunt noua pe aici, dar va urmaresc cu placere de multa vreme. As vrea un sfat, va rog! Sunt insarcinata in trei luni si sunt foarte fericita. Am renuntat la vopseaua de par, la lacul de unghii, la diferite creme parfumate, dar nu pot sa renunt la fondul de ten (si din cauza ca mi-au aparut niste cosuri). Voi ce stiti, fondul de ten este nociv pentru bebe? Mai pot folosi argia pentru masca de fata? Pana acum nu m-a lamurit nimeni. Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Felicitari pentru sarcina in primul rind si eu cred ca nu este cazul sa renunti la produsele cosmetice... sunt fete care se vopsesc in timpul sarcinii si nu se intimpla nimic... de lacul de unghii chiar nu am auzit ca ar putea sa ii faca rau la BB...
Intra la odiseea sarcinii si te vei lamuri cum sta treaba !

Succes si sarcina usoara !

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

In primul rand felicitari pt sarcina ,iar in al doilea rand vreau sa-ti spun ca eu mi-am vopsit parul pe toata perioada de sarcina si m-am si machiat si nu a patit nimic BBul meu .L-am nascut sanatos tun ,iar despre masca de argila am folosit-o si pe aceasta si inainte de sarcina si in timpul sarcinii si a fost totul ok .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

FELICITARI PT SARCINA!!!! E minunat sa fii insarcinata!
Parerea mea (si vad ca nu numai) este ca poti sa te vopsesti, poti sa te fardezi, sa folosesti fond de ten, sa te parfumezi ...sa faci ce faceai si inainte (mai putin fumatul si bautul- daca e cazul ). Sarcina nu inseamna sa ne pocaim sau sa ne izolam intr-un balon de sticla, ci un prilej de bucurie si mandrie si o perioada in care sa fim de 1000 de ori mai frumoase si mai pline de lumina!
Eu m-am si vopsit, si machiat si aranjat tot timpul si nu cred ca sunt probleme!!

Sarcina usoara si un bb sanatos care sa aduca multa bucurie la mama lui!!!!

NUNTA NOASTRA

POZICI

Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

felicitari!

si eu cred ca nu sint probleme daca te vopsesti in timpul sarcinii, nici daca folosesti fond de ten...

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

felicitari pt. sarcina
si eu mi-am vopsit parul,m-am machiat,m-am epilat cu ceara,mi-am pus masti,creme,etc pe timpul sarcinii.Nu cred ca ar trebui sa te sperii.Nu am auzit pe nimeni ca ar fi periculos pt. bebe produsele cosmetice.
Intreaba si tu medicul care iti urmareste sarcina.asta ca sa stai tu linistita.

Mergi la inceput