Nazdravani de oct-nov-dec-2003(74)
Raspunsuri - Pagina 8
boeru spune:
Uki uitai sa-ti spun felicitari pentru decizie, ma bucur pentru tine.Si eu trebuie sa merg la fostu' doctor cand oi vrea bb2 (deocamdata ma mai gandesc ca m-am apucat de niste cursuri, din toamna vreau la colegiu de arhitectura, macar sa intru ca dup-aia fac si bb ca e la ff scoala asta) pentru ca a zis dr. ca ma invata el cum se fac fetite!Pe bune zicea de zilele in care cromozomii XY sunt "pe faza" ca in rest sunt numai XX.
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
uki spune:
Florina mama, io vreau baiat, asa ca te rog intreaba-l pe dr tau cum e reteta aia...cu cromozomii, ce cum si cand...
boeru spune:
Neata fetelor! (la ora 11!)
Uki bineinteles ca iti dau si tie reteta. Imi zicea parca de zilele 13,14,15 dupa venirea CM ca ar fi propice pentru baietei! ca atunci se activeaza aia XY, dar il intreb exact cum e ca daca sunt doar 3 zile nu a-si vrea sa gresesti. Daca ar fi asa cum zice el (oricum nici o metoda nu e 100% sigura) inseamna ca restul zilelor ar fi pentru fetite si ar trebui sa-mi iasa nu?
Raducu meu nici ieri n-a dormit la pranz - oare e cazul sa nu mai doarma dupa amiaza? si la 9.00 era adormit micutul. Singur-singurel si-a luat bibe si a adormit. In rest nu mai folosim biberonul decat la nani si nu tot timpul.
Va pupicesc pe toate!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
adameasca spune:
http://www.igu.ro/latrecut/
sa va descretiti fruntile si sa va aduceti aminte.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
anca tanasica spune:
uki...felicitari pentru hotarare...si pe mine ma tenteaza rau al doilea bb...dar astept sa vad cum rezolv cu casa intai...
pitix de 5-6 luni papa singura...la genul ca nu te lasa nici sa pui mana pe lingurita...
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
http://www.magnetoterapie.ro
ver@ spune:
Uki trimis PM
Din canitza cu cioc nu curge lapte decat daca o intorci cu "gura" in jos.Se pune capacul care are 3 gaurici si se inchide f bine.
Boeru ce haios Raducu...
Si noi ne uitam la Scooby Doo inainte de culcare.
Va pup
Vera si Vladutz( 2 ani si 4 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
uki spune:
Neata!
am intrat sa va urez un weekend placut!
pentru ca maine este sarbatoarea Floriilor, LA MULTI ANI!!!
ps. acum nu-mi vine in minte decat Florina Boeru dar stiu sigur ca sunt mai multe "floricele" printtre noi
sa aveti o zi frumoasa maine, distractie placuta!
-------------------------------------------------------
eu acum am program administrativ, curatenie peste tot...mama si n-am nici un chef, o sa pun muzica tare poate vine-cheful de treaba!
numia bine!
sympa spune:
"La multi ani !!" tuturor floricelelor cu ocazia Floriilor...Multa sanatate, fericire si tot ce va doriti...
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
adameasca spune:
La multi ani si de la noi!
Sympa, de tine nu mai povesteti nimik?
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
sympa spune:
As scrie si eu mai des mai fetelor, dar nu stiu cum se face de ma tot aman si uite ca ajung sa scriu din an in Pasti...De saptamana trecuta Andrea a reinceput gradinita, insa nu s-a putut bucura de ea decat 2 zile ca ne-a luat raceala.Un virus tare nasol....am inceput eu cu amorteala, fara vlaga, nu puteam sa stau in picioare.Joi a luat-o pe Andrea cu febra mare, o zi si-o noapte n-am reusit cu nimic sa-i fac sa-i scada febra, dupa care i-a trecut...pana in dimineata asta se pare, ca a inceput iar cu febra si cu o tuse urata de tot.Nici nu stiu ce sa-i dau pentru tuse, o sa merg sa caut niste supozitoare, dar nu cred sa gasesc.Ca ea nu s eimpaca de nici o culoare cu siropurile.A luat si sotul rceala, asa ca toata casa suntem in carantina.In rest..a fost tare incantata de gradinita, mai putin cand am lasat-o acolo in prima zi, mi s-a rupt sufletul sa o las plangand, dar n-am avut incotro.S-a linistit repede, de cum nu m-a mai vazut.A doua zi deja a fugit bucuroasa la copii.Eu sunt bine...creste burta, e mult mai mare comparativ cu sarcina lui Andrea.Saptamana viitoare merg si la control si vineri la ecograf..ca aici nu-mi face doctorul meu ecograful.De-abia asteptam sa vedem ce e..asta in cazul in cazul binevoieste sa ne lase sa-i vedem sexul.
Uki...asteptam vestea cea mare si de la tine....spor la treaba.Lasa gandurile ca oricum nu poti face nimic.La mine a fost diferita sarcna asta fata de prima in sensul..ca am avut greturi in primele 3 luni, faptul ca stii atatea nu face decat sa-ti faca rau, ca toata ziua ma gandesc daca e bine sau nu e bine bebeul.Cu Andrea nu descoperisem site-ul asta decat cand eram deja insarcinata in vreo 6 luni..asa ca n-am avut timp sa ma documentez prea mult..am mers mai mult pe mana doctorilor.Cand citesc cate ecografii fac fetele din Romania...si eu de-abia saptamana viitoare merg la prima.Am inima cat un purice....dar sper sa fie bine.
Elena, Carmen....cum e in vacanta????Ce fac nazdravanii?
Vera..trebuie sa-i faceti un fratior sau o surioara lui Vladutz..stiu ca va greu, dar vezi si tu ce repede trece timpul...si o sa-ti para rau mai incolo...
Fetelor..trebuie sa merg la Andrea, ca e tare mamoasa acum ca e bolnavioara..
Va pupam si numai bine..
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi