Nazdravani de oct-nov-dec-2003(74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uki spune:

ah, am uitat sa zic ca si eu sunt in cautare de gradinita, prin zona Crangasi as vrea, sa fie aproape de munca s-o pot lua dupa amiaza, dar am fost ieri la una, si deja nu au locuri decat pt anul viitor...
asta apropo de ce zicea Vikinga, ca si ea a gasit pt Aldo tot la anul...dar... niciodata nu e tarziu!

si, Vikinga, si Mariuca papa cereale de la Nestle, din alea Chocapic cu cacao, si bilute...dar nu in laptic, ci asa separat... dar de acum sunt maricei si pot manca din astea, a mea papa si Kindere...uf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Buna dimineata!

Acum sunt la servici,dar profit,ca am putin timp,inainte sa vina primul pacient,ca sa va scriu si eu cateva randuri.

Dpintilie va inteleg mai cu bondarii astia...ca si Vladutz are teama de paianjeni si intr-o noapte,dar pe la 00:00 se trezeste si la fel a reactionat,ca e un paianjen pe locul unde doarme el si ca vrea in locul meu.Numai ca norocul a fost ca am reusit sa il conving ca nu-i nici un paianjen,am aprins becul a vazut si intr-un final i-a trecut.Dragii de ei...

Liliana
si noi am "renovat" bucataria si baia in frunte cu Vladutz

Vikinga tu sti ca ...copiii se copiaza asa ca ideal e sa vada ceva la alt copil ca sa faca si el,nu?
Cum te simti?

Ileana
bb tau ce face?Nu ne pui poze cu burticutza ta?

Uki
eu zic ... ca poti merge la Zoo dar la pesti la acvarii.E superb.Vladutz nu se mai satura sa ii priveasca.Ce zici?

Anca sti tu,e bine pe de o parte e rau pe de alta parte,dar asta e.Important e ca au grija mare de cupil si... a'ta e'te

Simona sanatate lui Codrin

gata nu mai pot sta

Vera si Vladutz( 2 ani si 4 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Ver@, multumim , acum e deja bine Codrin, nu mai tuseste, respira cum trebuie noaptea, dar mi-e ciuda ca n-am scapat de antibiotic. Anul asta e a doua oara cind ia antibiotic, prima data a luat in februarie. Eu nu stiu de ce o ia asa des, chiar i-am zis doctoritei ca ceva nu e in regula. Dar ea a zis ca e normal ca atunci cind un organism tinar si fraged intra in contact cu "dusmanul" sa reactioneze asa. Asta nu inseamna ca are imunitatea scazuta. Daca ar avea inumitate slaba, ar face complicatii la plamini sau altele.
Dar tot nu sint eu impacata ca ii da antibiotic fara sa ceara un exudat macar... In fine, oi fi prea

Uki, si noi am fost la circ acum vreo trei saptamini. Codrin nu s-a speriat de zgomot, desi si el e mai linistit, ba chiar i-a placut si a savurat spectacolul. Noi am cumparat trei bilete la "loja", dar pina la urma l-am tinut in brate ca sa vada mai bine, deci unul din scaune a fost in plus. Cind a inceput spectacolul au venit altii de pe banci (care au cumparat biletele mai ieftin) si au ocupat scaunele ramase libere in spatele nostru. Deci, parerea mea e ca n-are rost sa cumparati loc separat pt. copil.

Mergi la inceput

Neata mai dragelor!

no, io, am fost aseara la dr meu cu care nascui, si sunt aproape 90% de conceperea lu' bebelus nr 2, el s-a bucurat de decizia mea, cu toate ca am inimioara cat un purice, e o chestie de mare curaj totusi, ca cine stie daca va fi ca prima sarcina...

o sa va tin la curent! intre timp, multa sanatate la burtici, intrati si mai povestiti si voi...

de ex eu am o chestie de intrebat:

copiii vostri papa deja singurei?
cum ii incurajati in sensul asta? pur si simplu ii lasati sa pape ce si cat vor ei? asta o fi solutia? e de ajuns ce papa ei, adica putin?

stiu ca sunt copii si copii, a mea fatuca inca nu vrea, decat cand e ceva care-i place ei, anume, spaghete, mamaliga, cartofi prajiti, iaurt, rar, biberon il mai tine singura, insa laptic din cana never

si ma cam oftic, deoarece vreau s-o dau la gradi, si nu cred ca o vor accepta din aceste motive, si normal, au dreptate, doar n-o sa stea nimeni dupa fundul ei.
ma bazez mult pe faptul ca va imita pe ceilalti copii...

azi ma simt tare bine, ma inspira soarele, chiar daca nu e inca vara, e totul proaspat si verde, mmm, asa mult imi place! am dat muzica tare la birou, noroc ca am un coleg super de treaba(si simpatic) eh...

o zi frumoasa si voua, di tot sufletul!

Mergi la inceput

Salutare!

Uki,ce vesteeeee!!!Pai ce sa zic...felicitari pt decizie,chiar ca stai cu inima cat un purice,ca si eu de vreo saptamana ma gandesc la un mic bebic(daca ar fi dupa sotul meu...si maine...)dar eu sunt in mare impas.Sti de ce imi e "frica" mie?De grijile ce vor veni dupa.Nu ca in timpul sarcinii as sta linistita,ca mie imi trec tot felul de tampenii prin cap,dar bebelinu'(a) orice problema ar avea eu nu as avea pace.La fel sunt si cu Vladutz,dar el acum e mare,ma inteleg cu el.E copil in toata firea.Tre' sa ma mai gandesc.Si daca ma hotarasc...ma repet,as vrea sa se intample asa incat sa nasc incepand cu martie-aprilie si pana in iulie cel tarziu,sa pot iesi si eu afara cu copilu,ca cu Vladutz(noiembrie)am suferit de stat in casa.Vezi?Ce tampenii am in cap?.Parca e dupa mine.

Asa ca spor la...

Vladutz e un nazdravan.Chiar aseara l-am intrebat,iar,daca vrea un fratior sau o surioara.Si a zis ca vrea fratior.Eu:da' de ce nu vrei surioara?Ca fetitele fac mancarica,au papusele...Si intreband-ul inca odata ce vrea imi spune ca vrea surioara
Se suie pe mobila de la pat pe ultimul nivel.Da toate papitoaiele la o parte si incepe catararea.Am langa canapea(dupa usa) o masa.E...se suie pe ia si sare in pat.Da' cu cata placere!
Mama si-a dus florile din dormitor in balcon,ca de,a venit primavara si domnu' Vlad(cum ii mai zic eu,iar mai nou cand il intreaba cineva cum il cheama,zice domnu' Vlad ) se catara de pe scaunelul lui pe mobila ei langa TV si butoneaza nenicaaa....
A...daca uitam cheiea la usa de la baie in usa stiti ce face smecherul?Incuie si tranteste usa si ma blocheaza acolo.Bine,ca o pot deschide,dar cumva daca o uitam in usa si el iese trantind-o si blocheaza usa fara sa fie cineva in baie?mai intra careva in baie?NU.Dar sa speram ca nu se va intamplaDe inchis s-a inchis singur(uitasem cheia),da' se si deschide.Stie.

Si cate si mai cate....

A...Vladutz face cacareze.Am sunat pediatra si a zis ca e constipat da' sa ii dau mere,suc de fructe,ceai de musetel.Ca medicamentele trec pe la D-nul ficatel si sa vedem daca se regleaza asa.Dar el papa 1 mar pe zi,mai putin suc sau citrice.sa fie putin 1 mar pe zi?ca de 1 luna chiar 2,face numai cacareze!
Ce alte remedii stiti?

Va pup.

Mergi la inceput

Uitasem!Da Vladutz papa singur dar nu duce la bun sfarsit portia,il ajut eu.Laptele,deliciul lui,il bea singur din canitza cu cioc fara nici o rasuflare.Dar si ceai/apa din cana normala bea singur.E foarte hotarat si plin de initiativa.

Mergi la inceput

Ver@, pai ce sa zic... sa-ti ajute Dumnezeu si tie sa iei decizia corecta, cat despre ganduri si "alte alea" si eu am, si, ca si tine, mi-ar place si mie sa nasc prin aprilie, sa am un mic berbecutz si in plus, imi place mult mult primavara si vara! prea mult

vroiam sa te intreb: din canita cu cioc nu curge lapticul? de care e? ca tre' sa incerc si io...

ps. daca tot vorbim amandoua, da colea un id de mess sa ne chatuim in toata regula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Buna la toata lumea!!
Cam rar recunosc dar de citit am mai reusit. Eu sunt tare ocupata la munca pana si pe Andrei am ajuns sa-l vad mai rar . Bun noi ne-am agitat si ne-am luat viza pt Canada -plecam doar in concediu 3 saptamani asa ca pe 11 iunie decolam. Andrei mananca singur fara nici o problema dar la toaleta nici acum nu am reusit.In rest suntem sanatosi , veseli si zglobii.
Uki felicitari pentru hotarare si asteptam vestea cea buna.
Noi cred ca atunci cand ne intoarcem ne apucam de treaba.
In rest nimic nou noi cred ca il dam la gradinita de abia la anul dar mai vedem.
Pupici si multa sanatate la toate viitoarele mamici si la nazdravanii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Sa nu ma trageti de urechi ca apar asa rar! Dar de citit citesc tot.
Uki noi papam singuri e chiar dezastru daca nu-l las pe el. La multi ani si de la mine cu suuperintarziere, sorry!
Noi cu olita avem probleme astept sa se faca o data cald ca lumea sa-l las toata ziua fara pampers si daca face afara il schimb o data iar a doua oara mergem acasa (asta daca suntem in parc)Bun. A doua zi la fel si tot asa. Sper sa inteleaga ca e baiat mare si sa rezolvam problema.
In alta ordine de idei a inceput sa nu mai vrea sa doarma la pranz. ieri a facut numai fite si imi zice tanti care sta cu el ca si azi la fel. Aseara drept pedeapsa n-a mai avut voie la calculator.Credeti ca i-a pasat? n-a avut nici o treaba, in schimb a adormit pe la 8,20 intre masinutele pe care si le insirase pe tot patul la el in camera.
Faza tare: in urma vizionarii lui Scooby Doo noi suntem asa: el - fantoma mica; eu - fantoma mare si tati - fantoma maaaare; Dupa conversatia despre fantome se mai joaca putin si vine si ma intreaba daca pe el il cheama BOlelu adica Boeru eu i-am zis ca da el ca nu ca pe el il cheama Raducu. I-am explicat ca pe toti ne cheama si Boeru si a plecat in dormitor. Revine si zice "Mami suntem pantomele Bolelu?" Am ras de ne-am spart in seara aia. Mai nou cand nu vrea ceva zice "Nici un afala (afara)" "Nici o mancale", etc
Hai ca am inceput sa-mi dau drumul la scris, nu mai scapati de mine!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

m-am intors pe dos de ras, ce-mi place mie cum pocesc copiii astia cuvintele, si mai ales numele, auzi, "Bolelu" bey nene!

totusi...Hai Steaua!!!(mai mic asa, sa nu ne bata fetele care nu stiu...)

Marioan, felicitari pentru viza!!! si de pe acum, concediu placut! Andrei sta cu bona ceva?

ps. hai ca azi am stat total pe capul vostru... in toate partile forumului...hi hi somebody stop me! or shoot me! or... something...

Mergi la inceput