Nazdravani de oct-nov-dec-2003(74)
Raspunsuri - Pagina 2
adameasca spune:
Paula, felicitari pentru progres! S-o tineti tot asa.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
paula2003 spune:
Multumim. Am vazut o fata de 31 de ani si de atunci plang de nu ma pot opri. Am vorbit cu mama ei si m-a intristat ce am auzit. Parca nici nu as mai vrea sa vorbesc. A fost foarte draguta mamaica si amabila.
Hai ca nu sunt in apele mele.Pupici.
Paula cu Paul & Alexandra
dpintilie spune:
Salut!
Am lipsit cam multisor de pe forum, dar doar cu scrisul . Am urmarit cu mult interes progresele copilasilor, m-am bucurat pentru fiecare sarcina anuntata si chiar daca este cam tarziu vreau sa va felicit pentru fratiorii sau surioarele care vor veni.
Anul trecut a fost destul de greu pentru noi, plecari, veniri, decizii. In final ne-am intors in tzara convinsi fiind ca pentru noi aici e cel mai bine.
Andrei a crescut si el, e tare neastamparat. A ajuns la perioada "de ce-urilor" si ne innebuneste pur si simplu cu toate intrebarile. Noroc ca mai avem resurse suficiente.
Vorbeste foarte bine, stie o gramada de lucruri si are o imaginatie foarte bogata.
In rest, ne luptam si noi cu incapatzanarea lui, cu dezinteresul fatza de olitza. Deja incep sa cred ca o sa ajunga sa-si puna singur scutecul.
Sper ca de acum incolo sa fiu si eu mai mult prezenta pe forum.
(Pentru fetele care nu ma cunosc, am intrat in aceasta grupa cand eram insarcinata, dar din diverse motive anul trecut nu am postat pe forum)
adameasca spune:
Danaaaaaa, bine ai revenit! si pe tine si pe Andrei.
_
Laura Takacs spune:
Hop si eu, cam lenesa la scris, dar v-am citit.
Valeria, copiii invata foarte repede alta limba. Al meu cel mare nu a vorbit bob de engleza pana la 3 ani, apoi in cateva luni ii turuia guritza in engleza. ASta mic de pe la TV si frate-sau ce mai ia, ca noi acasa vorbim romaneste, si nici nu am de gand sa vorbec engleza cu el.
Dana, bine ai revenit!
La noi nimic nou de raportat, poate o maselutza, si eternul "nu" la toate. Dar e specific varstei. Sambata plecam in Mexic intr-un bine meritat concediu. Luam bineinteles, copiii si bona (matusa-mea, care s-a intors anul asta sa mai stea o tura cu copiii).
Va pup si sanatate copiilor si burticilor.
adriana spune:
Danaa.. si eu zic, bine ai revenit pe forum.. dar apropo de intors, ne zici si noua motivul?... si noi am facut acum 3 ani pasul acesta(al intoarcerii) si acum ne gandeam sa mai incercam odata.. sa-l dam pe cel mare la gradi acolo, sa invete limba engleza
Paula, tare frumoase pozele de la intalnirea SD, ma bucur pentru tine ca Alexa a mai facut progrese, cu mersul, cu faptul ca e atasata de Paul.. Cat despre intalnirea cu fata de 31 de ani bolnava de SD, ce sa faci?, tu trebuie sa speri ca fetita ta va fi altfel .. ca o sa aiba putere si vointa destula sa nu se lase batuta. De altfel, daca seamana cu tine ea va fi o invingatoare. Nu spun sa te flatez, dar cred ca are tenacitatea in sange. Capul sus, Paul se va purta cu ea asa cum o sa-l invatati voi sa se poarte.. o va iubi si o va ajuta, daca asa va vedea ca face toata lumea din familie.
Ileana, cum merge sarcina? Tare sunt curioasa ce ai, fata sau baietel...
Ciufi, am citit ca mai ai putin, curaj, putere..acuma e cel mai greu si dupa aia vine izbavirea. Nastere usoara si bebe sanatos
adameasca spune:
Mama, mama lume noua p-aci. Laura, ma bucur ca mai dai si tu un semn din cand in cand . Ce sa va zic... Un concediu minunat. Mare lucru ca luati si matusa din dotare cu voi, asa poate chiar apucati sa petreceti momente de concediu adevarat.
Adriana, sarcina merge bine, cred eu. Ma simt ok, burta e mult mai mare in comparatie cu aceeasi varsta a sarcinii cu Luk, nu mai am greturi, somnolentze. De ieri am intrat in luna a patra. Trebuie sa ajung iar la medic, nu stiu exact cand, zilele astea. Cam atat.
_
Laura Takacs spune:
Ileana, io nu mai tin minte, dar stiu ca am citit la vremea respectiva, cand trebuie sa nasti? Luca cred ca e prea mic sa-si dea seama ca vine un bebe, nu? Multumim pt urari. Mai stii ceva de Fleur? Ca n-am mai vazut-o pe forum de mult, as zice mai bine de un an.