Fecioare DC(5)
alchrisu-24 aug
bruxinha-24 aug
DianaVig-25 aug '70
Monica-Elena-25 aug
oanadrag-25 aug
pisi ella-25 aug '75
T_Ioana-25 aug '80
bozo-26 aug '75
jourdash-26 aug
Symata-26 aug
adjadyn-27 aug
mami si george-27 aug '67
Adameasca-28 aug '77
Gabriela19-29 aug '73
georgescu oana-30 aug
puf13-31 aug
isabelele2-1 sep
helbi-1 sep
a_ancutza78-2 sep
gulshar-2 sep
Andrada-3 sep
AnaStroe-4 sep
Boeru-4 sep '75
Luizax-4 sep
Veve-4 sep
ad_rianna-5 sep
deliak-5 sep
ilinkutza-6 sep
mitub-6 sep
Alayna - 6 septembrie
Nati-8 sep
olivetti-8 sep
maaria-9 sep
devylla-10 sep
romaniaau-10 sep
Zina23 - 10 sept 1983
carmenutza-11 sep
Lona-11 sep '67
elena_ltd-12 sep
Delia-13 sep
anka1-14 sep
pyssy-14 sep
roxana1974-14 sep
val77-14 sep
LauraFlo-15 sep '75
minou-16 sep '79
Tanya-17 sep '80
violeta69-17 sep '69
annie_xtreme-18 sep
dianamaria-18 sep '74
angelina-19 sep
CataD-20 sep
LauraNicole - 20 sept. 1974
Irlandeza - 21 sept '74
philip-21 sep
ana_maria222-22 sep
crisia-22 sep
elena_oana-22 sep
nanadana-22 sep
ANDA123
dacia
dady68
dulcetica
Marina
mamicaluitheo
NinaB
rachel_owen
adameasca spune:
Pentru ca nu am timp de modificat lista si anume de citit din urma, va rog tare frumos sa-mi mai dati o data datele, cele care nu sunteti pe lista.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
irlandeza spune:
Poti sa ma treci Marinela sau irlandeza , n-are importanta : 21.septembrie.1974
Merci
Noi 2 singurei
alayna spune:
Si pe mineeeeeeeeeeeee
6 sept
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
alayna spune:
Unde-ati disparut?
Ia veniti la o vorba si mai spuneti ceva de voi.
Afara ploua,hmm,ce mult imi place,iubesc ploaia,mi se pare romantica.
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
irlandeza spune:
Adameasca , mersi ca m-ai pus pe lista.
Alayna , daca-ti place ploaia , vino aici , in perioada asta o sa ai parte in fiecare zi de ploaie .Mie nu-mi place ploaia , doar cea calda de vara , imi place doar caldura , sa pot sta relaxata pe o plaja , iar daca mai e si exotica cu atat mai bine .
Noi 2 singurei
devylla spune:
Fetelor am trecut sa va salut ...nu pot sta...ca m-am inbolnavit....revin alta data!
boze
floricele pe campii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
boeru spune:
Fetele astea noi povestiti, povestiti. Eu am mai zis cate ceva dar a ramas in capitolul anterior, c-a schimbat adameasca foaia!
alayna am vazut ca esti stelista! eu nu ma gandesc azi decat la meciul de diseara!
Va mai povestesc maine!
Sabinutza sanatate multa, mai zii si tu ceva chiar daca te imbolnavisi, nu se ia aici pe forum! Glumesc!
Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete
Petrecere 2 ani la gradi
poze noi-noute!
zina23 spune:
Buna la toata lumea! Desi sunt noua pe forum m-am gandit ca ma bagati si pe mine in listuta voastra 10 sept. 1983
Multumesc anticipat...si promit sa ma mai bag in seama
Georgy & Roberto-Akira
alayna spune:
Zine,bine ai venit pe si in Clubul fecioarelor Dc.Te asteptam mai des pe la noi.Si eu sunt de cateva zile aici in club si ma simt bine
Boeru,chiar ca sunt stelista,m-ai vazut inscrisa in club?Sunt cam suparici de meciul de azi.Nervoasa de golul banal pe care l-a luat Steaua Abia astept saptamana viitoare,praf ii facem pe rapid
Devylla,cum te simti astazi?Iti doresc insanatosire grabnica,ia niste pastilute,bea u ceiuc cald si stai la caldurica
Si eu sunt bolnavicioasa de felul meu si sensibila la orice
Irlandeza,mooammaaa,ce-as veni prin irlanda,daca asa sta treaba imi fac bagajul.Dar ce fac cand se termina perioada ploii?Tre; sa-mi gasesc alta zona
Dar as risca,ca tare-mi mai place,cand ploua topai de bucurie.Nici sa nu mai zic ce se intampla cu mine daca ma nimeresc pe la munte.stiti voi cum eOricum toamna e anotimpul meu preferat si primavara,doar cand sunt ploi
Va pe toate .E 1 am si am o foameeeeeMa duc sa ciugulesc ceva
O seara placuta si o zi buna pentru zilele cu alt fus orar
devylla spune:
Buna fetelor!
Va pup si merci,m-am facut 80 % bine,dar lasa ca trece...acu' m-a apucat si o masea...da trece si asta cu un algocalmin...
Florina vroiam sa iti raspund ca imi face foarte bine ca am inceput sa muncesc...cum zicea si Helbi...ca comunic in japoneza si o inavt mai bine...si apoi ca am o activitate si asta ma ajuta psihic...
Cat deste boli...asa ma enervez ca eu mereu cad prima,as vrea si yo sa am corpul mai rezistent,mai puternic...da vad ca fac eu pe desteapta si victorioasa si apoi buf...ma inbolnavesc...asa ca o sa am grija de acuma sa nu mai fac ce imi e imposibil.Nu?
Zina :) bine ai venit!Esti nascuta in aceeasi zi cu mine doar ca esti cu un an mai mare .Si mai esti si din Japan.Bine ai venit si pe forum...si sedere placuta!
boze
floricele pe campii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina