ce-si doreste o femeie intr-o relatie???

Sunt foarte nedumerit!orice am incercat pana la urma se dovedeste ca nu este indeajuns!
Raspunsuri

addinel spune:
parerea mea este ca fiecare femeie isi doreste altceva de la o relatie. nu se poate generaliza "femeile vor asta si asta...". cel mult se poate spune "unele femei vor asta si altele asta...", dar iti dai seama cat de multe variante ar fi!
nunta mea

icradulescu spune:
ai dreptate!!dar eu doresc sa aud cateva pareri concrete pentru a-mi ajuta creierul mai departe

addinel spune:
parere concreta... adica ce imi doresc eu de la un barbat:
1. sa fie romantic, dar cu masura, adica nu siropos
2. sa imi dea libertate de miscare, adica sa nu fie gelos si sa nu ma controleze cand ies cu prietenele/prietenii/colegii de serviciu
3. sa stie ce imi place/displace, doresc, simt
asta in mare... oricum ar mai fi foooarte multe de spus, o femeie sau cel putin eu imi doresc o gramada de lucruri.
nunta mea

Elise spune:
eu imi doresc sa fie barbat, sa fie EL insusi, sa fie al meu.
si, da, ofer acelasi lucru: sint femeie, sint eu, sint a lui...
ti se pare un raport echilibrat?
Elise

addinel spune:
quote:
Originally posted by icradulescu
dar tu poti oferi aceleasi lucruri ??"sa nu ceri mai mult decat poti oferi"
in principiu da. oricum, mi-ar fi jena de exemplu sa il sun de 5 ori cand iese cu prietenii la bere atat vreme cat mie nu imi place sa fiu sunata.
problema e alta: pot intelege foarte bine si ma pot conforma daca el isi doreste aceleasi lucruri de la mine pe care eu le doresc de la el, mai greu imi e cu alte doleante ale lui pe care eu nu le am si in consecinta mi se par absurde. dar ma conformez.
nunta mea

icradulescu spune:
quote:
Originally posted by Elise
eu imi doresc sa fie barbat, sa fie EL insusi, sa fie al meu.
si, da, ofer acelasi lucru: sint femeie, sint eu, sint a lui...
ti se pare un raport echilibrat?
Elise
foarte frumos!!"Vrei sa fi sotia mea" :))Rar ce spui tu dar culmea este ca este si posibil

Elise spune:
quote:
Originally posted by icradulescu
foarte frumos!!"Vrei sa fi sotia mea" :))Rar ce spui tu dar culmea este ca este si posibil
nu, nu vreau, eu sint luata deja.

Elise

gabibarta spune:
n-as putea sa spun ce-mi doresc... Daca sunt indragostita de un barbat, il doresc pe el si atat.
Insa pot sa-ti spun e nu-mi place in relatia actuala:
-el e egoist
-imi cresc copiii practic singura- nu prea se implica
-iese des cu prietenul lui
-o asculta mai mult pe ma-sa decat pe mine
-in weekend ori doarme, ori se cearta cu noi, mai ales daca
Deci stiu ca asa ceva nu vreau!Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

daniela_b spune:
quote:
Initial creeata de icradulescu
Sunt foarte nedumerit!orice am incercat pana la urma se dovedeste ca nu este indeajuns!
O femeie, intr-o relatie, isi doreste sa poata fi ea insasi, vorbind in general.
Daca ne ajuti cu detalii sa intelegem de ce esti nedumerit si ce ai incercat fara sa fie indeajuns, poate te lamurim cu precizie.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii