Vichy - crema anticelulitica!

Vichy - crema anticelulitica! | Autor: blanca000

Link direct la acest mesaj

Fete as vrea sa imi iau crema aceea penreu celulita de la Vichy ..am uitat acum cum se numeste..
Ati incercat-o? Este buna? Parca am citit intr-o revista ca nu trebuie sa iti faci cine stie ce masaj caci ea intra in piele si actioneaza acolo.
Ce sfat imi dati..sa dau banii pe ea?

Nunta noastra
Nasi de cununie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Blanca, eu mi-am luat de curind o crema contra vergeturilor tot de la Vichy. Inca n-am observat diferentele, dar ma dau doar de o saptamina. Nu stiu cit de bune sint astfel de creme......

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Offfff

Chiar nu folositi astfel de creme..voi fete cochete? Pai eu credeam ca sunteti as in astfel de probleme...Si vine si vara....

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu nu am folosit-o,caci folosesc supliform( pe langa masti,zatul de la cafea cu sare de mare la dus-bine asta mai nou..in fine mai multe chestii... in ultimul timp doar cand imi aduc aminte,din pacate),insa am o prietena care a folosit crema de la vichy anul trecut si nu a fost incantata de ea deloc...acum foloseste supliform.
Stiu ca anul trecut se vorbea de ea pe aici pe forum si parerile au fost impartite..
Uite de ex.eu am avut rezultate f bune cu supliforumul,insa au fost fete pe forum care n-au avut deloc rezultate..Habar n-am din ce cauza..asa ca si la asta poate fi la fel..La o pers.sa aiba rezultate la alta nu.
pupici.
Edit:acum a aparut un gel de la vichy,anticelulitic..si costa un pic mai mult decat crema aparuta anul trecut.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

blanca chiar azi am discutat cu o colega si mi-a zis ca nu a fost deloc multumita de ea si a folosit 2 tuburi pe care a dat cam 1.6mil ...nu a dat nici un rezultat
acum ce sa zic ea este si mai plinutza si nici nu prea se omoara cu dietele...nu stiu ce sa te sfatuiesc
de ce nu incerci supliform?este foarte ieftin si eu l-am folosit e este chiar bun,eu tot aici pe forum am auzit de el si mi-a folosit si e foarte ieftin...macar daca nu e bun nu-ti pare rau dupa bani

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona72 spune:

am folosit si eu crema anticelulitica Vichy.Nimic vizibil cat de cat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

eu am folosit VICHY.
2 tuburi. cind le-am cumparat erau 23 euro/tubul. probabil ca pretul tot pe acolo e.
fara efecte!

pot sa va mai spun ca am folosit si ROC (tot anti-celulita), acum ceva ani, mi-a facut o iritatie urita pe piele.

am folosit si supliform. si sport si alimentatie bine controlata. atunci s-au vazut niste efecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Si de unde se cumpara Supliform? Ce firma il face?

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Incearca asta http://www.sensiblu.com/index.asp?page=promodermocosmetice (Elancyl - ultima)la mine a dat rezultate si unde mai pui ca acum e o promotie si poti lua 2 la pret de 1!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu sunt fan supliform. Tocmai mi-am cumparat 3 tuburi

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

blanca000 nu da banii de pomana,pt ca efectiv sunt bani pierduti!!!!
eu am folosit-o anul trecut,in primavara,combinata cu dieta si sala de 3 ori pe saptamana si ....nici o imbunatatire
si de atunci folosesc supliform si impachetarile cu folie(asta uneori cand am timp)
rezultatele sunt excelente

pupici

Mergi la inceput