Constanta la apel (70)
Raspunsuri - Pagina 8
emaaimee spune:
de multe ori am ezitat sa va mai scriu.imi era teama sa nu ma credeti neserioasa ca anul trecut nu v-am mai anuntat dk ne intalnim sau nu in sept.fata mea era in pline colici si nu am avut timp de nimic cat am fost in Ro.si nu am avut net ca sa va anunt.
sper ca nu v-ati suparat pe mine.
as veni iar la voi ca acum sa am net acasa si voi putea sa vorbim si chiar sa ne plimbam cu copilasii cand vin in Ro.ma mai primiti,nu?
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
dadi_t spune:
EMA, SCUZELE SUNT PRIMITE!tE ASTEPTAM MAI DES INSA DE ACUM INCOLO....
Ieri Daria, azi mamicuta:
LA MULTI ANI GEANI!
Azi am fost cu Bibi la Dr. iar si continuam investigatiile...poate avea giardia...Doamne-ajuta sa nu fie!
Azi am inceput o noua cura de antibiotice....mi-e groaza ce-o fi cu stomacelul ei. Si ecoflorina am luat-o degeaba, ca nu vrea sa o ia.
pupici!
Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
dadi_t spune:
Pe 2 septembrie 2006 voi fi nasa.
Pozele noastre !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
jone spune:
felicitari tania!
pupici la toti copilasii mici si mai maricei.
alexandra mea e fata de curte!azi am pus seminte de flori in pamant si ea...a gustat cate o lingura de pamant sa vada ce gust are.
umbla pe cimentul din curte ca si cum ar fi in casa.se aseaza pe jos o mai ia si de-a busilea si mereu e cu mainile in pamant.
mereu are cate o piatra in gura.ma dispera!
taicasu a fugit de ea si s-a dus in casa crezand ca pe alexandra cele cateva trepte inalte or sa o sperie.dar de unde!a luat-o incetisor treapta cu treapta si le-a urcat de busilea si apoi striga:"ba!ba!"
a invat sa tipe si ii place la nebunie
e din ce in ce mai rebela.
va pup ducle pe toate.
jo si alexandra
"si maine e o zi!sper ca va fi cu soare!soarele acela va rasari si pe strada noastra"
emaaimee spune:
mersi,Taniasi eu i-am zis Bibi fetei cand era micuta cocutzaacum nu ni se pare ca mai are fatza de Bibi,ci de Bichi sau Mickysper sa nu aiba Bibi giardia.bravo,ai distractie in septembrie,prilej bun sa iti mai cumperi o toaleta noua
in functie de timp voi scrie mai des,ca o am pe Oana neastamparata numai eu in grija,tati e nonstop la munca si vrea sa mearga in picioare in continuu.oricum in Ro,am ajutoare serioase si chiar pot sa va scriu f des.numai sa nu ma faca sa astept prea mult astia cu netul,cica vin in 3 sapt.adica pe 21 apr cand sunt eu in Ro poate am net,sau macar dupa Paste,dar sa fie.
urez si eu sarbatoritii zilei de azi
noapte buna
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
sinzi_ana spune:
Am ajuns si noi in Savannah... Georgia, care e tare frumoasa...plina de vegetatie asa cum ne place noua...
Si drumul pe autostrada 95 a fost placut si verde...
Sunt multumita ca am si net, si un mall aici aproape...desi nici un parc...dar ce iti mai trebuie parc cand ai mall?? haha...mai ales ca au si carusel..(cel putin asa se laudau pe site)
David parca e bagat in priza...de 1 ora sare in pat...cred ca dupa 8 ore de stat legat in masina recupereaza (sper ca nu toata noaptea)
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
roxanaz spune:
neatza!
Sanzi bine ca ati ajuns ok....poze, da?
Ema bine ai revenit printre noi! cum sa nu te primim??? asteptam vesti cat mai des de la tine. cat stati in Ro? wow pitica ta vrea numai in picioare? precoce, nu gluma.
Jo bravo Alexandrei....fata de comitet nu gluma. precis ca e super fericita asa, cu aer curat....perfect!
Tania felicitari pentru nasit, distractie placuta! si bafta cu Bibitza, sper sa nu ai ba giardia...da poate mai bnie giardia decat vreo infectie rebela, nu? orice ar fi sa treceti bine si peste asta! tu cum mai esti? ai te rog grija cu apendicele pentru ca nu as vrea sa dai in alte belele.....da?
noi plecam azi la poiana brasov....pana duminica. eu am congres pana sambata dupa-amiaza asa ca Patrick va sta cu tati....ce distractie pe capul lor! macar imi pare bine ca iau si ei aer curat.
pupi tuturor si o zi buna!
lulu77 spune:
Buna dimineatza!
Azi m-am sculat "cu fata la cearceaf" sunt , dar sper ca dupa ce imi beau cafeaua sa imi treaca!
Pupici!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
nastasie spune:
buna dimineata.noi avem infectie in gat.acum suntem mai bine.ne-a trecut si febra.am fost la cresa nr.18 si nu m-au lasat sa o vad pe dinauntru ca sa nu fiu bolnava.asa ca, gaby, apelez la tine si vreau cat mai multe informatii pentru ca vreau sa-l dau aici.am auzit ca e foarte buna cresa.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Fiquelle spune:
Buna dimineata si de la noi!
Jone, ma bucur la Alexandrei ii prieste aerul de Eforie! Cred si eu ca ii place...cui nu i-ar placea?
Tania, multa sanatate tie si Bibicai!
Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle