Mama nebuna sau nu?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

m-ai atins si pe mine cu subiectul asta...
Norbert are 2 ani si 4 luni si este ENERGY BOY...
sa va povestesc de ieri seara....ne aduce socrul acasa cu masina si aducem o bicicleta care a primit-o de curand...copilul evident ca nu vrea acasa vrea sa se plimbe cu ea...bun...ii zic stam pana vine tati acasa apoi mergem sus...eu cu "plasa mare" in mana cu gentutza...copilul pe bicicleta...trec 1 ora 1/2 ...si e cazul sa mergem acasa...il pregatesc din timp...ii zic uite mai mergem pe acolo apoi mergem acasa...nu are efect...il "santajez"cu diverse...tati a ajuns acasa si e ingrijorat...plange jucaria lui preferata dupa el...trebuie sa-i luam "tomberonul" de la magazin (o jucariutza mica si ieftina care i-am zis ca o luam cand e cuminte)...nimic...pana la urma dupa multe negocieri..il iau pe sus...urla din rasputeri da din maini si picioare...ii spun ca va fi pedepsit de cum ajungem acasa daca mai urla...nu mai poate folosi 2 zile bicicleta..nimic....deci tablou: mamica imbracata ca de serviciu cu gentutza pe umar, plasa mare si grea in mana si in aceeasi mana bicicleta cp., in cealalta mana copil urland si zbatandu-se....pai nu oi fi si io mama nebuna ...oricum pedeapsa si-a primit-o si mai are din ea...sper sa aiba efect...acasa dupa alte explicatii si-a cerut scuze si m-a pupat

vroiam sa va zic inca urmatoarele:
-aveti dreptate cu slabitul...am ajuns la 45 kg..si nu pot sa le urc..desi eu ma mentineam oricand fara probleme la 50 kg
-si sotzul meu inca de cand era mic nu suporta sa-l auda plangand...si nu a invatat inca sa negocieze cu el....si culmea culmilor eu sunt "mama isterica care l-a invatat pe copil sa se isterizeze" (! ei aici ar mai fi de povestit cand voi avea timp)
-am reusit sa-l aduc la o anumita forma de "intelegere" (ne intelegeam asupra locului unde mergem cat stam, limite cand mergeam undeva, sa imparta si cu altii -asta a fost cel mai greu, sa nu mai faca "istericale", negociam cu el toate si ajungeam la intelegere)...apoi din motive de sanatate...a trebui sa nu mai mearga la cresa...nu am mai iesit afara o perioada...nu ne-am intalnit cu copii...si acum trebuie sa incep din nou tot procesul de "educare"

sa va mai zic locul lui preferat acasa este cocotzat pe ceva ...masutza...sau cutie...sau masa de birou...nu reusesc nicicum sa-l convig ca nu e bine...dar o sa ii treaca...a mai avut fixatii pt. diverse : penultima era imprastiatul jucariilor din cutia lui de jucarii...si nu era voie sa se atinga nimeni de ele...trebuiau sa stea fiecare acolo unde a cazut

deci sunt mama nebuna ori nu?

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput