Piticodromul de ian-feb05 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Io ori sunt toanta ori ma fac. Aseara m-am suparat pe Rayan ca nu a baut decat 150 ml seara si apoi nu mai vroia sa doarma, asa ca l-am luat in brate sa il duc la tati sa pot spala si eu biberonul si ca toanta l-am lovit din mers cu capul de coltul unui perete, de s-a auzit foarte tare.
Inutil sa va spun ce am plans dupa aceea. Sotul nu stia cum sa ma mai linisteasca spunandu-mi ca uite, nici nu mai plange, e ok, nu are nimic, dar eu eram tot cu mana in capul lui sa ii masor cucuiul si intrebandu-ma" daca face hematom, daca i se face cheag de sange, cum pot fi atat de idioata". De unde stiu eu ca e bine El e vesel saracul, are o energie debordanta, dar totusi, eu nu pot sta linistita.
S-a mai lovit el la cap, dar nu de zid, si nu din asa viteza. Cum am putut fi atat de idioata?

Patricia, nu am poze acum, dar caut niste link-uri si va pun. Te inteleg, si eu sunt innebunita dupa palmieri si chiar nu duc lipsa aici de ei.

Fetele, mai dati-mi idei de papa ca sunt total in ceata. Ce sa mai gatesc pentru Rayan? As vrea ceva idei de sufleuri, budinci, anything.
PLease, help.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

http://www.geocities.com/paulwells_technogold/DCP_1386.html

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Hehe, Amaya, ce m-ai distrat!

Si eu fac parte din gasca mamicilor inconstiente care-si scot copilu` afara cu capul gol la peste 10-15 gr...
Cunosc repertoriul, dar si cu Eric am procedat la fel (desi era banuit c-ar fi mai sensibil la raceli), si iata-i acum pe-amandoi ca-s bine-merci...
(Mie mai teama mi-e sa nu transpire.)

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

http://www.alrashidmall.com/special-shops.htm

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

http://www.rashidmall.com/English/Home/frames/home.htm

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Crinuta, nu stiu daca te consoleaza, dar si eu i-am dat cu capul de pereti din greseala/graba/neatentie si m-am speriat de numa`, nu par sa fie urmari...

Ref. la mancaruri nu stiu ce sa-ti spun... Lui Ruxi ii place broccoli cu smantana/iaurt/cascaval, sufleu de spanac (1 pachet de spanac, 3-4 oua, 200 gr. branza vaci rasa toate amestecate si date la cuptor) sau sufleu de fasole verde (se face la fel ca si cel de spanac doar ca inlocuiesti spanacul cu fasolea verde).

Gata, ma pregatesc sa ies afara cu piticii!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Merci mult Erica. Bineinteles ca ma consoleaza.
Merci si pentru idei de papa.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Aiiii, ce ma bucur sa aud ca nu sunt singura "inconstienta" sau singura admonestata ca sunt o mamica rea, am crezut ca dintre toate mamicile m-au ales pe mine sa ma dea exemplu la "Asa NU!"...eu incerc sa nu-i iau in seama dar ma dispera atatea mamaite atotstiutoare...Mona, in ceea ce priveste acea faza cine stie poate nu am fata de "mommy material"!?!

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Amaya, poate or crede ca esti fratiorul lui
ca tot ziceai ca ti-au zis unii "baietel"

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Patricia, nu mai sunt baietel, gata...a crescut parul si ieri m-am si vopsit aramiu

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput