Piticodromul de ian-feb05 (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Tudor e bine. Deja de ieri nu mai are febra, azi dimineata am vazut ca s-a normalizat si scaunul, asa ca se pare am scapat fara antibiotic spre bucuria mea. Totusi tratamentul a fost destul de dur ca sa evitam antibioticul si astazi am observat ca avea pleoapele umflate, probabil de la cantitatea mare de saruri de rehidratare administrata, combinate cu fiole de ser fiziologic. Acum deja ma tem sa nu-i fi afectat rinichii cu atata sare....asta ca sa nu ma pot bucura pe deplin si sa nu am liniste dupa atatea trei nedormite.
Sper sa se repare si asta, sa nu-l fi afectat Doamne fereste pe termen lung. Azi nu-i mai dau insa decat apa si ceai de menta, fie ce-o fi si ma rog doar sa nu o luam de la capat cu scaunele moi.
Bdana, eu citesc mereu cu mare atentie ce scrii tu si retinusem din postul adresat Andei ca eneterolul e mai bun, insa eu am alergat la farmacie de cum am observat primele simptome si draguta de farmacista vazandu-ma fara reteta s-a gandit sa-mi dea ce crede ea de cuviinta. Si, cum medicul nu apucase sa-l vada si nici sa-i scrie reteta, m-am multumit cu ce mi-a dat, am zis oricum merci si pt. Biotics. Apoi nu l-am mai schimbat, ca vedeam ca e spre bine, am continuat asa.
Anda, eu am citit cand ai scris ca e epidemie. Din pacate insa nu am reusit sa-l protejez, nu am stiut cum si uite ca a luat-o.
V.Erica, si Tudor a mai mancat pamant din ghiveci si nu a patit nimic. Acum insa l-a papat din parc, de pe jos. De fapt habar n-am daca asta e cauza, cel mai probabil nu, insa chiar nu stiu cum a luat-o.
Kris, asa stiu si eu, ca si fetele ca e preferabil sa nu intarci vara, sau ma rog, sa schimbi laptele copilului, din cauza pericolului de enterocolite.
Viktoria, ce dragute cred ca sunt! Bine ca ne mai scrii si tu, ma gandesc deseori e mai faceti. Of, ai deja fata mare, domnisoara cu amoruri, ce emotionant.
Shobo, am tot vrut sa-ti scriu dar n-am apucat. Eu cred ca cel mai bine e sa-l vada un dermatolog. Stii, atunci cand era Tudor iritat de la balutze, ne-a recomandat dermatologul o crema f. buna desi scumpa, cu apa termala de la Avene. I-a mers super cu ea, poate ii foloseste si lui Codrin, oricum ma gandesc ca rau nu are ce sa-i faca. Si e si cantitate destul de mare, noi mai avem si acum, e spornica.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Dana, ce zici de faza cu rinichii? Tu ce crezi? Se poate sa aiba repercusiuni pe termen lung faptul ca zilele astea i-am administrat ser fiziologic si saruri pana i s-au umflat ochisorii?

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Irina, nu , nu vor fii efecte pe termen lung, stai linistita. Ieal este sa fie asa, o balanta intre pierderi si aport de lichide. Tu cred ca ai exagerat un pic cu aportul si a retinut lichide in tesuturi (edeme). Dar in cateva zile elimina si nu raman urmari.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:


Multumesc, iti multumesc din suflet!!!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Crinuta e normal ca rayan sa te prefere, gandeste/te totul e nou pt el, chiar si tati....care nu l/a mai vazut de ceva timp, iar acum nazdravania cu arsura.......poate un timp ar fi bine sa nu mai folosesti dusul si sa/l clatesti cu o carpa sau un burete (cand o sa reluati baita)

Tomasa stai linistita ca nu are efecte pe termen lung asupra rinichilor, continua sa/l hidratezi bine sa elimine sarurile si in cateva zile o sa fie "ca nou"

Viktoria deja ai o fata mare daca a inceput cu scrisolelele....

Kris eu am luat klacid si nu era schimbata urina si nici nu mirosea ca la alte antibiotice.

bestutza...ce a trecut timpul....21 de saptamani...inca putin....bafta multa maine

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!

Ma bucur sa aud ca bolnaviorii sunt pe drumul cel bun!

Am venit si noi din parc, Vlad mai avea putin si adormea in carut. Ce bine ca e cald, sunt 22 de grade, l-am lasat fara caciulita si tare bine e cu haine putine pe noi, vorba Crinutei.

Crinuta, te-ai acomodat? Si Vlad a inceput sa fie mamos, ma striga intr-una daca nu ma mai vede, iar cand apar in raza lui vizuala vine cu mainile intinse sa ma imbratiseze. Eu mor de drag, dar nu vreau sa fie mamos!
Aaa, clateste-l cu o galetusa, torni apa pe el, pana se obisnuieste iar, atatea schimbari pt. bietul copil, plus patania cu arsura. Dar lasa, ca isi revine el, incet, incet.
Iar cu mancarica, ce sa zic, ascunde-i oul in piure sau budincute.

Bestutza, bafta la Iosup si eu astept sa pui poze cu burtica


Catiflo, intreba la farmacie de ceva secretolitice, care sa fluidizeze secretiile din gat si le va elimina mult mai usor. Eu i-am dat lui Vlad Sinupret, poate gasesti si acolo ceva de genul asta.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Tomasa si eu m-am gindit des la voi insa cum ti-am spus de multe ori nu aveam ce sa va scriu , de multe ori nu mi-a permis timpul. Ma bucur ca Tudor se simte mai bine.
Ixxi pai stii cum e chiar asa mare nu e fata mea, implineste in iulie 8 ani insa copii de azi sint altfel de cum eram noi. Si atita timp cit sint asa de inocenti si ramine doar la scrisori nu am nici o problema.
Alina Maria dar chiar ca sint foarte ieftine hainele la voi, eu la Clara nu ii gasesc aiceea blugi mai ieftini de 12 euro sau hanoracele sint tot asa de la 12 euro in sus si asta la un magazin destul de convenabil ca pret.
Fetelor nu stiu care dintre voi a-ti postat mai demult o poza cu o tricicleta care ati cumparato pt. puiutul vostru. daca sinteti asa de dragute sa mai puneti odata poza ca imi doresc si eu una asa pt. clara si cum vin parintii mei din cluj la noi poate gasesc si acolo asa ceva.(la noi nu am vazut modelul ala cu chestia aia sus de unde sa nu pice).
pupici si multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Tomasa, Kris, Anda, Liviana, ma bucur ca sinteti mai bine! Sa va vindecati repede de tot, sa nu se mai intimple nimic.

Tomasa, eu nu cred ca i-ai dat prea multa sare daca i-ai dat cu Humex si ser fiziologic. Numai o parte a inghitit-o. Ma bucur ca Tudor este mai bine, sigur o sa isi revina complet in curind.

Eu i-am pus aseara Karvol lui Vladut ca sa nu mai aiba nasul infundat si de dimineata nu mai era infundat. Sper sa-i fi trecut. Nu pare bolnav, nu are temperatura.


Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Florina, eu am citit aici pe forum ca ceaiul de musetel e bun pentru tuse.

Kris, au disparut bubitele?

Bestutza, inseamna ca deja se vede burtica. Sarcina usoara in continuare!

Crinuta, cred ca Rayan acum se acomodeaza, pentru asta e mofturos si sta numai cu tine. Are sa-i treaca repede.


Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

N-am mai intrat de ceva timp si gasesc atat de multi bolnaviori! Sanatate multa tuturor!

Alina Maria, eu te inteleg. Ca sa pastrez un echilibru, eu am renuntat la o parte din activitati. Deci fac clar mult mai putine lucruri ca inainte. De exemplu, cu parere de rau eu am renuntat la un doctorat pe care-l urmam (deocamdata l-am amanat, dar nu pot prea mult). Caci la servici nu puteam renunta din motive financiare, si in putinul timp care-mi mai ramane mai am tot timpul cate ceva de facut. Asta e, cu timpul, pe masura ce o sa creasca o sa ne mai revenim. In ceea ce priveste cate o placere femeiasca, gen coafor, masaj, eu una mai ma alint din cand in cand, chiar daca asta ma costa mai mult (ma gandesc ca ai putea vorbi cu cineva care sa stea cu copilul 2-3 ore intr-o zi cand iti programezi ceva).

Ubi - si noi mancam in medie 1 banana/zi. Si i-am dat si chec. In ceea ce priveste bodyurile de la Z, le-am taiat de pe lista din acelasi motiv. Am vazut-o pe Alex in parc, f draguta. Si mi-a placut ca era imbracata adecvat. Si eu tot cam asa am imbracat-o pe Maria in week-end (chiar fara nimic pe cap in unele momente) si am tot "colectat" de la binevoitori reprosuri, pana m-am stresat. Dar n-am cedat, asta si cu ajutorul sotului, care e chiar mai spartan.

Kris, materialul despre rozeola in engleza pe care l-ai postat nu face nici o referire la faptul ca rozeola este o forma mai usoara de rubeola. Eu am gasit rozeola in unele carti mentionata ca o a 4-a langa cele 3. Eu cred ca din pacate tu ai avut parte de o forma ceva mai grea. In ceea ce priveste Priorixul, in mod normal cf planului de vccinare din Romania (care e diferit de alte tari) se face intre 1 an si 1 jum, la distanta de cel putin 1 luna de alte vaccinuri. Cand a fost epidemia asta toamna tu ce i-ai facut? AR sau ROR? Noi am facut ROR (la 11 luni) si de aceea mai putem sa intraziem acum (se pare ca chiar pana spre 2 ani).

Catiflo, pentru tuse SEACA noua ne-a recomandat doctorul Paxeladine.

Mergi la inceput