Piticodromul de ian-feb05 (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Fetelor va multumesc.Se pare ca azi il opereaza,am reusit ieri seara sa-l transfer la Constanta.Astazi cred ca il opereaza sunt sanse de 50-50% si muulte pericole sa nu reziste,fiind hipertensiv de la anestezic,sau sa se rupa ceva in timpul sau dupa operatie.Gandurile voastre de bine sper ca i-l vor ajuta pe tatal meu.Dumnezeu sa-l ajute si sa fie cu el!Putere tati si sa lupti!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bravo Lavinia si Tomasa! Ne-ati dat 2 vesti excelente! Sunt sufleteste alaturi de voi!
Si Matei e ceva mai bine, dar ma dispera ca nu mananca decat cu bibe. Refuza sistematic lingurita! Of, mare belea cu maselele astea! Eritemul i-a trecut 90%. Anda, merci de pontul cu bicarbonatul si crema de galbenele. Au ajutat f mult!
Din pacate, a trebuit sa-i mai dau si ieri Smecta pt ca iesea tot moale (evident din cauza mancarii lichide), dar SPER sa-si revina singurel, caci nu vreau sa capete dependenta de la Smecta...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Doamne ajuta!Tata a iesit din operatie si pana acum e bine.Am trecut de un hop dar inca e mare riscul sa nu faca o hemoragie.Pana maine o sa-l tina pe anestezice sa doarma sa nu cumva sa se trezeasca si sa realizeze ce s-a intamplat si sa devina agitat.Multumesc lui Dumnezeu ca l-a ajutat pana acum si Il mai rog sa-l ajute si de acum incolo.
Eu am ramas cu melodia de la mobil sunandu-mi in cap,aud cum suna telefonul desi e in fata mea si nu suna.

Sa auzim NUMAI de bine!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Da Lavinia, sa auzim numai de bine.Ma rog alatuti de voi ca tatal tau sa depaseasca cu bine si urmatoarele 24 de ore.

Gabica mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Lavinia, multa sanatate tatalui tau si voua multa putere sa il puteti ajuta.Of Doamne, neprevazuta e viata asta!

Tomasa, ma bucur tare mult sa aud ca sunteti bine...abia astept sa se intremeze Tudor si poate ne intalnim in parc...

Liviana, ce bine ca si tu ai vesti bune despre Matei.

Noi profitam din plin de vremea superba si stam mai mult pe afara (acum e tati la plimbare cu el) cu toate ca este tare grea plimbarea cu Andrei fiindca mergand cu el de manuta se opreste la fiecare copil in parte, il mangaie il ia de mana, o ia la goana dupa fiecare piticuta pe care o vede in roz ( e tare atras de culoarea asta) se pare ca stie instinctiv ca sunt fetite si le trage cate un zambet sarmant de n-ati vazut, daca n-ar avea doar un an as jura ca flirteaza cu ele, apoi ne oprim si urmarim pas cu pas fiecare masina cum iese din parcare, intoarce si demareaza in tromba, se intinde sa mangaie fiecare caine care trece pe langa noi ca sa nu mai spun si faptul ca a inceput sa se opreasca si sa ma inconjoare de cateva ori si apoi plecam linistiti...ne ia o ora sa mergem 500 de metri si sa ne intoarcem, dar e o minune, fiindca rade intruna la fiecare fiinta care se opreste sa vorbeasca cu el si se ia la intrecere (la propriu) cu fiecare batrana pe care o intalnim (adica se opreste, se uita inapoi la batrana respectiva, se uita la mine si o ia la goana, apoi iar se opreste, se uita inapoi si asteapta sa se mai apropie batrana si iar o zbugheste...si tot asa).

Altfel, a inceput sa manance foarte bine, preferatul lui fiind acum micul dejun la care ii dau lascute (paste) cu branza dulce cu smantana si cateodata adaug si crenvusti sau sunca sau ou. Dar i-am facut, ca noutate, mancarica de conopida si sufleu de spanac (nu mai stiu exact a cui a fost sugestia, dar multumesc de idee) si i-au placut tare mult. Iar duminica, cand a fost cu tati la biserica, o doamna i-a dat o eugenie si a molfait-o cu placere maxima...ce mai, deja am baiat mare, mananca de toate.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci Amaya pt gandurile bune.
Intr-adevar Matei e mult mai bine. Chiar acum am vorbit cu bona si zicea ca baiatu' a mancat mult si cu lingurita! Minune mare, dupa atatea zile de stres. Amaya, te rog sa-mi spui de ce ai ales pt Andrei cresa Materna? Despre cea de pe Compozitorilor ai ceva feedback negativ?
Restul fetelor unde sunteti?
Patricia? Nu ne mai zici nimic ?
Shobo, ne-ai uitat?
Nu deschide nimeni capitol nou?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Liviana, cresa de aici mi-a fost recomandata de multe mamici (numai cele de pe forum nu vor sa-mi spuna nimic ), de medicul meu de familie, de asistenta de puericultura ca fiind o o cresa foarte bine organizata cu personal sufletist si cu multa dragoste de copii, iar o cunostiinta din Min. Sanatatii mi-a catalogat-o ca cea mai buna cresa din tara. Eu am fost acolo si este f. curata, frumoasa si persoanele pe care le-am intalnit m-au surprins tare placut. Pe de alta parte, marele avantaj, este la 2 blocuri distanta de mine.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Lavinia multa sanatate tatalui tau; sa-i ajute Dumnezeu sa treaca cu bine peste aceasta incercare. Cine l-a operat?

Tomasa ma bucur ca ne-ai dat vesti bune despre Tudor.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Lavinia, multa multa sanatate tatalui tau!

Tomasa, Liviana ma bucur mult ca sinteti mai bine.

Amaya la ce cresa il duci pe Andrei? Tu stai in apropiere de Sebastian, nu? Eu am o cresa in fata blocului, stau pe Topliceanu Vasile, e cumva cresa la care il duci pe Andrei?

Bubu, am vazut pozele, sora ta e mai mare ca tine nu-i asa? Sa aiba sarcina usoara in continuare si bb sanatos!

Noi ne-am intors ieri de la Olanesti, a fost bine desi cam scurt. As mai fi stat, sa dorm cind doarme bb si sa ma plimb toata ziua. Am prins timp frumos. Dar nu mai vreau sa mai mergem acolo, mergem in alta parte data viitoare.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Va multumesc pentru raspunsuri si urari. Sper ca v-ati distrat bine pe afara ieri. E frumos ca parca a venit primavara, in 2 zile au inflorit pomii.

Kris, ma bucur ca Bianca e bine. Distractie placuta in parc!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput