Mamici de sept-oct 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Katia, eu marti ma duc la control, deci tot de saptamana viitoare pot merge daca imi da dr ok-ul. Ce ma bucur ca sunteti asa multe care vor sa mearga! Abia astept!
Pupici pe burtici!

Floricika 16+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetele!

ce zi superba e afara! si in sfarsit o zi cand e sotul liber! acum a plecat sa se tunda, dar dupa aia il scot eu la o plimbarica! si maine nu mai zic, trebuie sa ma trateze ca pe o printesa ca doar fac 23 ani...

ale, ai o burtica superbaaaa! si diferenta e enorma cu cea de la 5 sapt. la mine nu se vede asa frumos, ca mai era burta si dinainte, si e cam dizgratioasa, nu e chiar asa de aratat!

flory, multumesc mult! mi-a dat sa iau 2/zi pana la 20 saptamani. pufy zice ca se da gratuit chiar, dar la medicul de fam n-am ajuns. maine ajung sigur! sa vad daca-mi da, ca daca nu m-am hotarat sa fac scandal ca tare face ce vrea cu gratuitatile noastre!

raluca 16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos

http://community.webshots.com/user/ralucamandache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Try am citit ceea ce ti s-a intamplat si inteleg prin ce ai trecut.Si eu am pierdut o sarcina, iar surgeri maronii am inca de la inceputul sarcinii.De cate ori aveam probleme mergeam la doctor iar bebe era bine, iar la echo. era dezvoltat normal.In legatura cu burtica si mie mi se pare deseori ca este ori mica ,ori mare incat m-am hotarat sa mai merg inca o data cu riscul de a-l stresa pe doctor pt.echo. De fapt am observat ca multe dintre voi mergeti acum la echo.
Mi-am adus aminte poti sa folosesti Canestenul este clotrimazol si merge fara nici o problema mai ales ca ai 12 saptamani daca nu gresesc.
Ale multa sanatate m-a impresionat povestea ta,mult curaj in continuare.
Pt. fetele care sunt la facultate -multa bafta. Si eu am fost insarcinata cu fetita in ultimul an de facultate, am nascut cu 2 saptamani inaite de sesiune si am reusit sa dau si licenta.Insa cred ca fara sprijinul celor din familie nu as fi reusit.Mult succes.
Am si eu o rugaminte pt. cine se ocupa de lista - daca aveti timp treceti-ma si pe mine DNP este 5.10.2006,dr. Peltecu, Maternitatea Filantropia.
Am si eu o intrebare - secretia in timpul sarcinii este mai abundenta si este normal sa fie asa daca este fara miros si alba la culoare.Insa la mine lipseste de cateva zile sau este foarte putin.Este normal? Pt. mine daca la sarcina asta nu am avut nici un pic de greata (la prima mancam kilograme de lamai)reprezenta un semn de sarcina.Sani sunt grei, am pofta de mancare dar asta lipseste.Trebuie neaparat sa fie sau mai sunt fete care nu au? Poate am paranoia,dar totusi ramane un fix.
Nu-mi vine sa cred cat am sris (sunt de fel cam timida),va doresc sanatosi ,la toate burticile.
Roxana + Diana 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna burtici !

Miki cand am fost la eco morfologica eram in 13 saptamani si 6 zile si s-a vazut ce este bebe. Sexul se diferentieaza de la 12 saptamani din cate stiu. Depinde de bebe daca te lasa sa vezi sau nu.

Pe mine ma mira cum de simtiti atat de repde ce este bebe. Eu de ce nu simt ? Sa ma simt si eu graviduta. Ca in afara de faptul cat trebuie sa schimb masura la pantoloni, in rest sunt OK. Si astept sa vina caldura ca sa ii arat decolteul sexy pe care l-am achizitionat.

pe burtici si multa sanatate voua si !

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Bine v-am gasit...pana apuc eu sa scriu, voi dati gata un capitol!!!

Bine spunea Adameasca...subscriu, nici eu nu va tin pasul...deh...varsta, obligatiile...

Ralucutza, EU PERSONAL am luat duphaston acum doua saptamani, compensat 50%! Poti sa ceri dr de familie sa-ti scrie retzeta, in baza retzetei primita de la ginecolog!!! Nici eu nu stiam si primele cutii le-am platit integral...
LA multi ani pentru maine, pentru cei 23 de anishori!!!
CE vremuri..cata tineretze...!!!

Ale, intrebai de burtica...Eu zic ca e sexi, cu tot cu purtatoarea ei!!! Ai grija cu sangerarile...insa nici nu dispera...

Try, iti tin pumnii si tie si mamei tale! Aveti grija de voi! VA fi bine!

Nu mai stiu cine spunea de echo 3D si 4D... Am retzinut din cele spuse aici ca la 3D nu-ti da decat poze, la 4D si film pe DVD...
Fetele, acum 3 ani la 3D mi-am facut si caseta cu filmul si poza...!!!Asta se intampla la CMU.
Cred ca tine de clinica si de device-urile pe care le au acolo, nu de tipul echografiei!!! Eu zic sa insistati si la 3D pentru film...

Pupicei tuturor...mai intru cand pot...va citesc cu drag si intervin cand am ce spune!

Ramona (saptamana a 12-a)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ramona, macar nu sunt singura ca se simte asa. Pup pe Maysa, e frumoasa foc.

Geo, il simti mai tarziu pe bebe dc esti la prima sarcina. La a doua sarcina bebe se simte miscand mai repede decat la prima.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Pun si eu o intrebare, pentru gravidutze "cu experienta":
Am "pierdut" pana cum de doua ori, la un interval de o zi, un fel de mucus, de un alb-crem translucid...NU e secretie, fac diferenta asta...
Mie mai degraba imi seamana cu dopul gelatinos care se formeaza si care protezeaza intrarea in col...

La Maysa inainte de nastere cu ceva vreme am eliminat asha ceva, acum nu stiu ce sa cred, ca secretie nu pare a fi...e ca o gelatina bine legata....

Il voi intreba neaparat pe medic...sper sa nu fie nimic grav...
DE sangerat nu am mai sangerat (si eu sunt in clubul celor cu hematom...iminenta de avort...injectii si pastile luate cu pumnul...), dureri nu mai am si burtica creste vizibil...
Mai mult, spuneam in ultimul meu mesaj (capitolul trecut), ca parca simt bb-ul...acum simt din ce in ce mai des niste bobarnace slabe, ca un fel de gaze...DAr sunt la a doua sarcina, si ma gandesc ca acum fiind mai atenta, realizez ce se intampla!

Pupicei si daca aveti si pentru mine un raspuns...

Ramona (saptamana a 12-a)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Ileana, multumesc de aprecieri...m-ai facut curioasa...si Luca e un baietzel tare simpatic...iar Maysei i-ar place mult de el...
Isi doreste mult un fratzior...E fericita ca mami are in burtica un bebelus!

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Buna fetelor,
Sunt insarcinata in 11 sapt. La 8 sapt. am fost racita si medicul ginecolog mi-a recomandat sa iau Augmentin, l-am luat; acum dupa un examen de culturi de col mi s-a depistat Escherichia coli, iar pentru aceasta mi-a recomandat Zinnat 5 zile, 1 la 12 ore.
Oare nu este prea mult antibiotic, mai ales ca sunt in primul trimestru? Medicul ginecolog a motivat ca trebuie luat in primul trimestru sa nu se rupa membranele la 4 luni.
Va rog frumos daca v-ati confruntat cu asa ceva, dati-mi un sfat, o parere.
Va multumesc,
Dani, 11 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

salutare la burtici,
Eu sunt piticul listei aproape, ma simt asa de mica pe langa voi care deja ati trecut de 12-14 chiar 16 saptamani. eu abia astept sa trec de 14 sa stau mai linistita. Si eu am in continuare dureri de burta si uneori cand merg mai mult si fac efort am si contractii. Stau cu inima cat un purice. Am saptamana viitoare programare la dr la eco, dar pana atunci nu mai rezista si o sa ma duc si aici in oras sa vad ce mai e cu bb, mai ales ca de doua zile am contactat de la sotul meu o viroza care m-a dat rau peste cap. drept urmare la ora 18.30 mi-am mai facut o programare la eco. Voi ce ziceti, e periculos eco? Eu am facut de la 4 saptamani cate unul in fiecare saptamana, iar saptamana trecuta in spital am facut 2, unul duminica (o rezidenta care nu a stiut sa imi arate prea multe) si luni l-am rugat pe dr sa imi mai faca unul. Si de atunci am stat mai linistita pana in week-end cand am inceput sa am simtome de gripa si mai si tusesc din cand in cand si stranut si mi se zdruncina toata burta.
Si eu am o obsesie cu burta: in unele zile mi se pare imensa, iar in altele ( ca azi, de ex.) mi se pare ca nu mai am de loc. La fel cu sanii:cand sunt mari si tari, cand sunt mici si moi. Si ma sperii de fiecare data.
Ale, ai grija cu ginipralul ca da tahicardii(dupa cum ai vazut deja). Cat am stat in spital erau niste fete care luau, dar nu il luau pe tot odata, il rupeau si il luau in mai multe reprize. La altele le facea injectabil in perfuzie si le dadea perfuzia incet ca sa nu aiba probleme cu tremuriciul dupa aia. Eu pentru dureri si contractii iau no-spa, dar nu isi prea face efectul. Cand am dureri mai mari il fac injectabil cu scobutil si algocalmin, asa ne facea si in spital. Dar nu tot odata, ci doar 20 de unitati.

Mergi la inceput