Mamici de sept-oct 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 16
pufymic spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72319" target="_blank">SUBIECT NOU!!!!!
As vrea sa va mai scriu la toate dar pic de somn....macar am actualizat listuta
!Va pup!
Pupici!
Ioana
(15+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Roxana01 spune:
Buna fetelor!
Imi pare rau ca nu am mai mult timp sa va scriu. Deocamdata o fac doar de la birou, asa ca fur cateva clipe sa va citesc, dar nu maiimi ramane timp sa scriu. Sper sa se remedieze asta cat mai curand pentru ca NE-AM LUAT CASA!!!!!!!!!!!! Ma rog, apartament cu 3 camere, sambata ne mutam. este primul nostru apartament de familie, asa ca ne straduim sa-i dam fetitei noastre un bun start in viata.
Am luat aminte la dojenile lui Pufymicsi scriu si eu totusi cateva randuri, cu toate ca imi pare rau ca nu am mai mult timp.
Va rog sa-mi spuneti unde gasesc haine de gravida, este un "must" sa imi iau, nu ma mai cuprinde mai nimic. Aveam de gand sa astept pana la targul de la Romexpo, dar se pare ca nu as mai putea iesi din casa daca stau asa mult.
Eu m-am ingrasat 5kg si nu sunt prea multumita de cum evolueaza lucrurile. Fetele cu DNP- ul in jur de 5 sept ca si mine, la fel sunteti?
Azi sper sa ajung la aerobicul pt gravide, marti l-am pierdut din cauza serviciului...
Ah, ziua mea de nastere este 26.01.1977.
Va pup,
Roxana + bebitza ei (+18)
Liduta spune:
Try, Ale, imi pare rau ca aveti problemute. V-am citit mesajele dar nu pot decat sa va incurajez. la capitolul sfaturi stau prost asa ca ma abtin.
ralukutza, La multi ani!
afost ziua ta pe 29, nu? iti dai saeama ca anul viitor iti serbezi ziua de nastere printre pampersi? dar vei fi si mai fericita.
Roxana01, felicitari pentru casuta. s-o stapaniti sanatosi si sa-i faceti lui bb o supercamera.
pufymic, am inteles ca tu reusesti sa actualizezi listuta. Trece-ma te rog cu DPN 22.10.2006 - Constanta, ca eu nu ma pricep. Multumesc
In rest, ce sa mai zic. Suntem tot la greturi, nu mai stiu ce sa mananc sa fie bine. Durerile de burtica s-au mai linistit, si cred ca totul e bine. saptamana viitoare mergem la dr. si abia astept sa-l vad pe bb. poate ii facem si poza.
va pupacim pe toate. aveti grija de voi si de bb.