Cand ati descoperit fardurile, rujurile ?

Cand ati descoperit fardurile, rujurile ? | Autor: daniela_daneza

Link direct la acest mesaj

Zilele trecute cand ma fardam intr-o dimineata mi-a trecut prin cap aceasta intrebare.Cand am descoperit pt. prima data fardurile, rujurile si celelate cosmeticale.Poate fetele care au copilarit in oras au descoperit mult mai devreme , de la mamele lor, dar cele ale caror mame nu au folosit niciodata aceste produse , cum le-au gasit.
Sincer eu avand o sora mai mare cu 13 ani decat mine, la ea am vazut pt. prima data farduri, ruj...de copil fiind mai dadeam iama prin ele...De folosit cred ca prin liceu am folosit f discret un ruj si poate rimel.Fondul de tem l-am descoperit abia prin anul 2 de faculate , la mama prietenului de atunci...nu stiam ce e , cum se foloseste , chiar o vazusem ca arata f bine, desi trecuse de 50 ani si avea o super fata....

Sper ca nu v-am plictisit cu aceste subiect?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Prima data ? Cred ca atunci cand am ajuns la raftul de sub oglinda din baie sau cand imi "machiam" papusile.
De testat, normal ca am testat rujurile si fardurile mamei si sorei, pe la 9-10 ani.
Iar ale mele... pe la 15 ani, cred.

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Eu eram innebunita dupa rujurile mamei, saraca le ascundea si eu tot le gaseam...mereu ma gasea mazgalita la gurita...
Cand am inceput sa ma machiez pe bune(fard, rimel, ruj) cred ca a fost pe la vreo 14-15 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Din cate imi aduc aminte acum la batranete , eu am descoperit rujurile pe la doi ani si ceva..... si, ca orice copil normal la creier, am desenat cu ele pe oglinda .....

Intre timp, am renuntat la ele, dar cine stie..... se spune ca batranii ajung din nou copii !

DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

mama nu s-a machiat niciodata,este o femeie simpla.nu m-a lasat niciodata sa ma machiaz si deci cand mergeam pe la matusi sau prietene de familie eram inebunita dupa rujuri si farduri.primul ruj mi l-am cumparat in clasa a 12-a.cred ca atunci cand am intrat la facultate am inceput sa ma machiaz si rujez fara sa mai imi spuna nimeni nimic.
de ziua mea parintii imi cumparau cate un parfum.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

De descoperit, le-am descoperit foarte repede de la mama si imi machiam papusile cu ele, dar de folosit ..numai prin liceu.

NUNTA NOASTRA

POZICI

Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

DARAEL, se zice ca barbatii sunt niste copii mai mari, deci.....never say never ....nu se stie ...

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

de descoperit le-am descoperit pe la 2 ani, era prea mare tentatia, de folosit pe la 16-17 ani, nu ne lasa bunica spunea ca ne satricam ochii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by osna

mama nu s-a machiat niciodata,este o femeie simpla.nu m-a lasat niciodata sa ma machiaz

15+

Si la mine la fel, de aceea le-am descoperit tarziu cosmeticalele. Pe pielea mea, vreau sa spun. Cred ca de pe la 22-23 de ani incolo am inceput sa folosesc farduri, rimel, rujuri si altele.

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am inceput sa ma machiez pe la 15 ani....am avut chiar o perioada prin clasa a 12-a pana prin anul 2 de facultate cand nu ieseam din casa nemachiata...apoi a intervenit lenea.De curand m-am hotarat sa am mai multa grija de cum arat, asa ca incerc sa nu ies din casa fara sa ma machiez macar putin...un ruj si mascara...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Eu nici acum nu le-am descoperit!

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput