Montignac: ce-am mancat azi (75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Anda, eu ma pedepsesc altfel- mi-am luat o pereche de pantaloni care mi-au placut f mult, da-mi vin cu greu, si daca vreau sa-i port trebuie sa fac ceva in sensul asta + ca nu mi-am cumparat decat cateva hainute, si asta fiindca nu vreau sa-mi fac garderoba de , asa ca ma uit la cele din dulap care nu-mi vin si ma motivez. Creme anticelulitice nu am incercat pana acum, insa m-am apucat din nou de putin sport si sper nu numai sa ma tina dar sa si "avansez"

Meniul de ieri
MD- 4 wasa cu muulta apa
P - salata de vinete cu 2 feliute de paine integrala - este voie?
S - salata de vinete cu ou fiert si ridichi
in timpul zilei - 2 patratele cioco 85% cacao

azi
MD- cereale+lapte 0.1%
p - inca nu stiu
S - fructe

Daca beti cafea decofeinizata, spuneti-mi va rog- are efect sau este doar de gust? Eu inca nu beau cafea de 1 an si un pic iar ceai verde de 2 ori luna asta. Cum insa am fost mare consumatoare de cafea, si nu se stie daca si cand ma reapuca viciul, as vrea sa stiu care este efectul cafelei decofeinizata.

Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

bianca multumim mult de complimente! da, chiar sint fericita - citeodata vb cu prietenii din tara si incerc sa evit sa vb despre mine. mi se pare aiurea sa spun "sint fericita si o duc bine" atita timp cit ei nu pot spune asta.
ica, salata de vinete cu piine e ok atita timp cit salata e fara ulei - ceea ce nu prea cred. insa nu cred ca e tam-tam mare din cauza uleiului, atita timp cit ai mincat "usor" toata ziua. daca te infigeai la mezeluri, costite...etc...atunci cred ca era "mai groasa".
si daca la prinz maninci proteino-lipide si seara fructe, stiu ca tre sa treaca cam 3 ore de la prinz pina la masa de fructe. acu' depinde si la ce ora iei prinzul - eu ziceam asta doar ca informatie.
cafeaua decofeinizata nu are nici un efect, cum ziceai si tu, doar de gustibus.

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Hello tuturor, nu prea am apucat sa intru, am avut niste zile mai agitate. N-am mai mancat nimic special, nu prea am spor la slabit asa ca de cateva zile nici n-am prea gatit, am mancat ce am gasit prin frigider. Nu cred ca am reusit sa cobor sub 70 , sa vedem ce zice maine cantarul si raportez.
Anda Panda ma bucr ca te aud ca-ti place pizza, tu respectai atat de tare meniu incat am crezut ca ai Monti in sange si nu-mi venea sa cred ca exista oameni carora sa nu le stea capul la o pizza sau la un pahar de bere rece .
Bebelasul meu a fost mai agitat asa ca n-am prea avut chef de nimic. Saptamana viitoare voi incerca sa tin monti si sa postesc in acelasi timp, o sa intru sa vad ce retete mai gasesc.
Pupici tuturor, dau raportul maine.
Silvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

ica inca o chestie. eu ma pedepsesc si mai tare: vaz vreo toala care imi place si NU mi-o iau pina nu ajung la greutatea propusa. tocmai am vazut niste pantaloni de in cu o esarfa in loc de curea. fooooarte misto! NU i-am cumparat. mai astept.... ha !
aaaa...nu silvi, sint la fel de normala ca si voi, numai ca sint mai incapatinata. un fel de "eu pe mine ma". intr-adevar berea nu ma tenteaza, insa martini, wh.cream, marguerita ... etc... na, ca inghit in sec !
am mincat fix si total nemonti inainte, insa cred ca am noroc pt ca nu sint asa pofticioasa... acasa.... ca daca sint la restaurant... incep cu to' felu'... de "dude umplute" si alte balarii. ca ..na .. nu muncesc eu sa le fac si in plus sint curioasa.

off topic (scuze!)apropos de vointa: am citit in ziar anul trecut - un tip alpinist a ramas intre stinci intepenit. nu avea tel, si nici un mod de a comunica. avea de ales intre a-si taia mina ca sa isi salveze viata sau a ramine acolo...urmind sa se sfirseasca de pe o zi pe alta. a ales sa isi taie mina. nu a avut anestezie la indemina. ci pur si simplu un cutit. pe mine intimplarea asta m-a facut sa ma duc la dentist cu zimbetul pe buze. daca ala poate asta, eu bocesc pt o masea care trebuie scoasa?

si acum o intrebare pentru publicul cunoscator: to' de la voi am o reteta de Paine proteica coapta in casa care are si cu otet de mere printre altele. "pot ca sa pun" otet normal, sau musai de mere ?

sapt viitoare tin post monti. barem daca ... (in principiu) nu o sa maninc, tre' sa imi ocup timpul cu ceva, nu ? in afara de celebra curatenie generala, pe care o voi presta singura, caci sotul e plecat. sper (dar nu cred) sa vina de Paste. Daca nu... o sa ciocnesc oua cu fi-miu.
revin m incolo cu meniul de miine.

si daca e rost si de raport, acusor .. sa zicem 58. daca nu ai timp sa actualizezi, e ok. ma enervez si mai tare sapt viitoare.

o saptamina usoara si misto !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata!

Anda, sunt pe faza azi sa actualizez lista. Astept raportarile.
Si eu ma ambitionez sa slabesc cand ma duc sa-mi cumpar haine. Asa am inceput de fiecare data regimul. M-am dus sa-mi iau de imbracat si nu gasea nimic care sa ma incapa. De fapt, gaseam, da' d-astea de "mamaie" . Acum m-am ambitionat si mai tare ca am vazut ca baietelul tau e nascut cu 4 zile dupa al meu. Daca tu ai putut, eu de ce sa nu pot? Oricum, ma consolez si cu ideea ca tu ai altfel de metabolism . Dureaza mai mult la mine..

Da' totusi am un offf ca nu am ambitie suficienta sa ma apuc de sport acasa. Nu stiu cum sa fac. Poate o sa ma duc totusi sa-mi iau un abonament la sala ca vad ca acasa n-am nici o sansa.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

quote:
Originally posted by Anda Panda
da andanii, am observat si eu: brinza la prinz si kiwi seara.

anda scuze, dar nu am inteles ce ai vrut sa spui

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Saluti fetele,

Sa prezint si eu meniul meu ca de obicei pe mai multe zile.
Meniul de sambata:
MD-ceapa verde cu branza tofu
Gustare- cafeluta
Pranz-cuburi de soia prajite cu orez integral
Gustare-un compot de piersici si un mar
Cina-mancare de varza dulce

Meniul de ieri:
MD-3buc de cod cu mujdei
Gustare-salata de ceapa si ridichi
Pranz-macrou la gratar cu mujdei si cateva lingurite de pireu
Gustare- biscuiti de post cu miere
Cina- macrou si salata de ceapa
Am asteptat atat sa vina aceasta duminica cu dezlegarea la peste ca nu am lasat nici o masa fara peste.Si a fost super bunnn.

La raport pe saptamana aceasta 71 kg. Nu ma ingras ...nu slabesc dar e bine ca stau pe loc.

Va pupic pe toate, Corina
Gustare-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

bravos corina, e bine si asa , sa nu te ingrasi conteaza

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, raportez si eu 70 kg, nici vorba sa merg la 69. Mi-am luat si eu doua perechi de pantaloni de vara cu vreo 2 numere mai mici si o sa-i probez zilnic, pana vor intra pe mine .
Saptamana asta mananc legume si fucte, azi legume.( nu e nimic interesant de postat)
Pupici tuturor si felicitari fetelor care au reusit sa slabeasca ( si celor care se mentin)
Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Saluti.........

Iata si meniul meu de azi:
MD-ceai cu cereale
Gustare- cafeluta
Pranz-paste integrale cu bulion si ceapa verde
Gustare- 1 portocala
Cina-parizer vegetal cu branza tofu si cred ca niste ridichi

Va pupic, CORINA

Mergi la inceput