Montignac: ce-am mancat azi (75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Saluti fetele,

Sunt o nesimtita mare.......si recunosc ca azi am facut numai prostii. Adica am inceput de ieri (sau mai bine zis nu am terminat inca de la pasti). Nu stiu ce se intampla dar cam multi sau nascut in luna asta si imi cam dau dieta peste cap.
Ieri ziua sotului si a unei colege..............azi inca trei colegi de serviciu cu platouri de praji.......si cum sunt fata cu bun simt nu am refuzat pe niciunul. Maine fac eu acasa tort de ziua sotului ca vine musafiri asa ca nu cred ca am sa ma uit numai la el si ....Dar am sa incerc si metoda de slabit natural si poate mai ard ceva calorii.Asa ca azi nu mai postez nimic si ma indop in continuare cu toate bunaciunile.

Va pe toate si va doresc un week-end cat mai placut si un mai .........muncitoresc......la gratar.Si daca faceti mai mult ma autoinvit.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fanica spune:

Nu am mai dat de mult pe aici, insa poate cateva dintre voi isi mai amintesc de mine :)

Din nefericire timpul limitat (2 bb-i mici) si orarul infernal de munca a facut ca sa pun la loc marea majoritate a kg pierdute cu atata truda. In momentul in care am ajuns la 111.3Kg (coborasem pana la 90Kg) am spus "stop" si m-am decis sa o iau de la capat.

Nu va plictisesc cu greutati zilnice si meniuri, tot ce vreau sa spun este ca m-am decis sa imi fac un ritm alimentar ok inainte de orice. Adica 3 mese pe zi, ultima masa cel tarziu la ora 19 si exceptii (dulcegarii and stuff) cat mai rare.

M-am apucat de acest "stil" cu vreo 3 zile fara sa imi propun o greutate la care sa ajung. Deocamdata am ajuns la 108.3kg, dar cobor vertiginos, prevad ca ajung sub 100 foarte rapid. Am niste blugi care imi plac mult si nu mai incap in ei :)

Daca vreti sa stiti cum sa NU faceti, intrebati-ma , am experienta .... La fel, stiu cum sa NU calci pe bec...

gura pacatosului adevar graieste ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Dada, bine ai venit!

Fanica, bine ai revenit printre noi.

Andanii, stai linistita ca, desi mai am 2 kg pana la 75, poate si mie tot cateva saptamani mi-o lua pana sa ajung la tinta asta intermediara. Poate ma ambitionez si eu sa ma apuc si eu de ceva sport. Poate as da mai repede jos.

Un nou capitol aici.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Mergi la inceput