Clipe din trairile sufletelor noastre...(5)
Raspunsuri - Pagina 14
cati 73 spune:
Brenda, sa-mi pui si mie deoparte o rochita roz (marimea 42), copilului ii cumpar costum si papion de aici...
rilbuc1 spune:
Neatza
Eu am mult de lucru, dar am un soooomn... Vad ca nu tzine nici cu cola, o sa probez o cafea sa vad ce face.
Cati, bravo... progresati. Eu pe vali l-am invatat sa mearga pe bicicleta pe 2 roti in doar o ora. Si ce bucuros era cand vedea ca poate merge fara roti ajutatoare. Si ce repede mergea. Sa vezi ce o sa se bucure si al tau cand va merge pe 2 roti. Dar.. mai ai ceva timp pana atunci.
http://community.webshots.com/user/rilbuc
KUKI spune:
Vedea-v-as sfioase, in rochite roz, cu cosuletul cu flori pe brat cum mergeti inaintea mea si imprastiati petale de trandafir in stanga si-n dreapta
Si musai tre sa aveti si pantofii asortati cu rochita si amandoua acelasi model, precum si unghiile la fel de roz.
Asa am vazut io intr-un film ca se poarta in lumea buna si civilizata.
Si in lumea buna si civilizata se trimite lista aia cu cadouri si adresa magazinului, stiti?
Asta pot sa v-o dau de pe-acum, sa nu lasati totul in ultimul moment
She spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Vedea-v-as sfioase, in rochite roz, cu cosuletul cu flori pe brat cum mergeti inaintea mea si imprastiati petale de trandafir in stanga si-n dreapta
Si musai tre sa aveti si pantofii asortati cu rochita si amandoua acelasi model, precum si unghiile la fel de roz.
Asa am vazut io intr-un film ca se poarta in lumea buna si civilizata.
Si in lumea buna si civilizata se trimite lista aia cu cadouri si adresa magazinului, stiti?
Asta pot sa v-o dau de pe-acum, sa nu lasati totul in ultimul moment
Iulia
Banuiam eu ca esti indragostita:)
Banuiam eu ca esti indragostita:)
alma spune:
Ati pregatit si pentru mine o rochita roz? Iuli, chiar imi place ce-aud...
Cati, felicitari voinicului! Fata mea nu vrea sa mearga pe bicicleta, imi ocupa locul degeaba. Ea e cu rolele.
Brenda, sunt si eu pe-aici, tot adormita si cu vremea asta, iti vine sa stai in casa.
Pozele sunt super, am luat si eu cateva in albumul meu.
http://community.webshots.com/user/freediaro
KUKI spune:
Wow, She, asa evident este?
Pai e grav mai, inseamna ca s-a dus naibii misterul meu feminin. Trebuie sa mai lucrez la aspectul asta.
Mai, acu' daca am vazut si io un fluturas, acolo (sa speram ca nu e molie) asta nu inseamna ca...imi pun si pirostriile.
Heheee....mai e mult pana departe.
Si-apoi, mai sunt altii inaintea mea...tre' sa stau la coada
Impricinatii nu zic nimic in apararea lor?
She spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Wow, She, asa evident este?
Pai e grav mai, inseamna ca s-a dus naibii misterul meu feminin. Trebuie sa mai lucrez la aspectul asta.
Mai, acu' daca am vazut si io un fluturas, acolo (sa speram ca nu e molie) asta nu inseamna ca...imi pun si pirostriile.
Heheee....mai e mult pana departe.
Si-apoi, mai sunt altii inaintea mea...tre' sa stau la coada
Impricinatii nu zic nimic in apararea lor?
Iulia
Draga Kuki!
Eu am ajuns la o mare intelepciune.Fluture sau nu, molie sau nu, parca mai are importanta?:)
Tu vezi de pastreaza senzatia , ca fluturii oricum traiesc numai o zi si moliile sint urite, dar senzatia e magnifica.Aia poti sa o intretii:) Si cine stie, daca tot pastrezi senzatia, poate ramii asa si molia se hotaraste sa-si vada de treaba ei?
Atunci sa vezi ce trag fluturii la flori!( ca doar nu vrei sa traga la buruieni?, daca ma-ntelegi ce vreau sa spun?)
brendamitran spune:
Fluture,molie...tot are aripi.Si cind incep sa falfaie prin stomacel,pe acolo....moamaaaaaa......esti gata!
Asa ca.....mey! Ia stai! Pai daca ai domnisoare cu rochitze roz,tre sa ai si cavaleri! Ma bag,ma bag! Ca s-o nimeri si pt.mine unu'
Impricinatii....vad ca tac malc....chitic....sau cum vreti voi,dar...tac! Aloooooo.....pai noi ce facem? Ne pregatim rochitzele roz degeaba?
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
KUKI spune:
quote:
Originally posted by She
Draga Kuki!
Eu am ajuns la o mare intelepciune.Fluture sau nu, molie sau nu, parca mai are importanta?:)
Tu vezi de pastreaza senzatia , ca fluturii oricum traiesc numai o zi si moliile sint urite, dar senzatia e magnifica.Aia poti sa o intretii:) Si cine stie, daca tot pastrezi senzatia, poate ramii asa si molia se hotaraste sa-si vada de treaba ei?
Atunci sa vezi ce trag fluturii la flori!( ca doar nu vrei sa traga la buruieni?, daca ma-ntelegi ce vreau sa spun?)
si tot asa...
Te inteleg, te inteleg....
Si mare dreptate ai...
Ioana Sora spune:
kuki, mie nu-mi place rozul. Merge si portocaliu ?
Pe mine m-a luat raceala... Si sunt cam ametita, plus ca a trebuit sa ma duc la munca... de unde m-am intors cand am simtit ca nu mai rezist.
Cata tot tuseste, dar parca e mai bine. Singurul pericol e ca nu stie sa-si sufle nasul...:(