Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

, multumim ptr urari!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Frunzulita de mohor
Fie ploaie fie nor
Fie soare ori zapada
Noi mereu iesim pe strada.

In concluzie noi ne cam carabanim in parc.
Corapino(porecla gasita de Noki) pacat ca nu stam mai aproape una de alta ca noi suntem cam pe acelasi calapod cu iesirile afara.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ziua buna,

Alina, nici mie nu-mi place cand vin vizitatori si Stefan isi da programul pese cap....
Sau inca o chestie....cand bebele doarme si vine mama mea...se supara ca de ce nu il trezesc..pai cum sa-l trezesc...mamele astea de zici ca nu au crescut niciodata copii. Au uitat cum a fost?
Sau a venit socrela sapt trecuta. si bebele dormea, dar numai ce l-am adormit saracutul. si ea...vai de ce nu-l trezesc, ca vrea sa-l vada. Lasa mama soacra ca e copil, il vezi si cand doarme.....
Si inca ceva....ce destest de numai. Vine de exemplu cineva.....si se da la bebeu fara sa se spele pa maini, de afara asa....vai s'amar!. Voi nu patiti asa?
Mor ...can ii vad asa. Cica eu sunt dificila....auzi tu
La mama mea cand i-am zis sa se spele pe maini s-a suparat d enuma'. Sunt dificili unii parinti mai ales ca ea nu m-a ajutat de la bunul inceput cu nimic.
o inteleg ca sta la 80 km distanta dar ea nu are servici, e casnica, si o duce bine. putea sa vina sa ma ajute.
No hai, sa nu va aburesc cu ale mele...

Felicia, ma bucur ca se rezolva diareea. Sa sti ca si la stefan Smecta ii face foarte bine. Smecta e foarte buna pentru intestine, regleaza tooot.

Cristina,[/b] nu-ti fa probeleme din cauza asta. Si al meu sugea degetelul in luna 3 de mama focului , si de la nastere dormea tot pe partea drepta, si bineinteles ca ia trecut, acum vrea numai pe burta si chiar l-am gasit dormind pe burta. Ii palce sa doarma pe spate, si pe ambele parti.
Acum suge degetelul numai la adormire....pana adoarme
Este normal sa doarmea cum vrea el si sa-si suga degetelul pana la 1 an
Asa ca stai calma

Noi maine facem vaccinul de 4 luni...ufff ca trebuia azi. Ce ti si medicii astia de familie???
Auziti, asistenta face vaccinul, nu dr?

imediat iesim la plimbarica e e soare afara.

pofta buna! si o zi cat mai buna, fara stres si nervi ca nu face bine la inimioara

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ok, e oficial: suntem pe alimentatie mixta si noi. A trecut deja o sapt. de cand n-am mai avut nici o zi 100% san, asta e.
Intrebarea e acum: cum va fi in continuare? Laptele va tot scadea? Sa-l pastrez pentru o masa completa (din 2 in 2 mese) sau sa suga la fiecare? Mai intai san si apoi biberon?

Xandra, imi pare tare rau. Chiar vroiam sa te intreb cum mai merge...

Silvia, si pe mine ma intereseaza metodele de educatie, pls!

Cristina, sa-ti traiasca Iris, sa creasca mare si cuminte!

Lavi, noi la botez am respectat regula cu "dus la biserica cu TOATE hainutele noastre, intors cu TOATE de la nasa". Asta insemnand inclusiv 2 salopete de iarna . Noroc ca nasa a fost inspirata si i-a luat una pentru un an, buna pentru iarna viitoare, altfel zau ca nu ma pasiona sa fac colectie.
Cert e ca dupa botez trebuie imbracat in hainute noi, nepurtate. Am mai vazut si variante cu toate hainutele de la nasa, si la dus si la intors, deci doua schimburi complete.
Si tot asa am auzit ca atunci cand il scoate din cristelnita, nasa trebuie sa-l ia in panza alba, netivita (de obicei o bucata de finet) si nu in prosop/paturica etc. Asa ati facut si voi?

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Dimitrie-Alexandru,Radu-Cristian,Mihai –Cristian La Multi Ani!

Si daca tot suntem la cap urari, in avans ptr micutele Natalia, Maya si Karina :La Multi Ani! si un viitor stralucit!

A venit dct, miine facem vaccinul, cica se numeste ADTP produs de o firma belgiana!I-am spus ca Simon nu prea se satura cu 150ml si imi cere la fiecare 2ore juma, mi-a recomandat o data pe zi sa-i dau Humana Ha BREI! O sa incepem sa-i dam Ca, cite juma lingurita dimineata!Cam atit, mai vorbim cind ne-ntilnim!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata fetelor dragi!

La noi chiar ca e buna, a adormit Titilica pana la 6, apoi pana la 9.15! Deh, ne facem de cap fara tati acasa!Da' io nu ma bucur inca, deoarece cred ca este recul la schimbarea fusului orar!

Anda77- m-am chinuit pana m-am plictisit sa-ti trimit pozele - cite una, doau, trei diverse combinatti, cert e ca nu merge. Deci, uita-te si salveaza-le de jos, de la semnatura, la albumul Intalneala Herastrau - pozele de ieri!

FELI- ura-ura, muratura!!!!!!!!!!!!! Ce bine ca Ilincutz dragutz e bine! Numa' mami a ei e disperata si nu asculta de babe- io, adica- atuncea cand ii zic ceva!

Lavi- sa stii ca am mai stat ceva, ca de plecat am intins-o pe la 5.45. Tare pacat ca nu ai mai stat! Da' las' ca recuperam data viitoare!Cu botezul - zicea Mimmy-Dummty ca dupa botez trebe s-o schimbi cand ajungi acasa, ca nu cumva sa raceasca, ca ea, saracutza asa a patit cu Daria!Asa ca mai bine 2 randuri!

Buluci- bafta mare la vaccn! Tin pumnii!

Cristina- sa-ti traisca Irisuca-crestina!

Silvia- sa-ti dea Dumnezeu sanatate, ca m-ai salvat aseara! Pentru fetele care nu stiu, aseara fii-mea era deocheata si Silvia a fost asa de dragutza sa mi-o repare!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Veronica, pe mine nu suptul degetului ma ingrijoreaza ci faptul ca in pozitie verticala tot continua sa stea cu gitul sucit doar pe dreapta, rar se mai uita si spre stinga!Si am mai observat ca de masajul in zona gitului nu e foarte incintat, de fapt kiar plinge cind il trag pe acolo!
Mi-a recomandat dct maseur(care vine acasa) ptr bebelusi, o sa incerc, dar dupa vaccin!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lavi02 si eu tot asa am procedat cu botezul. L-am imbracat eu acasa si l-am dus la biserica de unde Nasa l-a imbracat in hainute noi. Iar la mir iar nasa l-a imbracat in hainutze noi. Dar nu cred ca e regula!!!

Noki am luat termosul de la mag. Asa ca sa vedem cum ne vedem sa ti-l dau.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Buna fetelor!
Eu sunt un pic cam trista pt ca Mateea nu a luat nimic in greutate saptamana trecuta . Drept urmare dr ne-a trecut pe vitamine si ne-a dat si cereale 2 mese pe zi desi inca nu avem 4 luni - 2 masuri de cereale la 140 ml de lapte.Bine cauza poate fi si laptele ca am incerca sa-l shimbam si sa trecem pe Nan - pe care insa il varsa - asa ca am ramas pe topfer. Acum papa mai bine - cam 6 mese la 100-120 ml de lapte,din care 2 cu cereale pt 4 luni si 90 ml de suc. Speram sa recuperam.

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

maiii acu vazui ca am si eu o stea... era si cazul dupa atata timp

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput