Mamici de mai-iunie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Ama - daca tot esti la listuta, ne treci si pe noi cu 1.700 grame la 31 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

adib rotile din plastic fac mare zgomot pe asfalt si nici nu sunt bune.Cautati unul care sa aibe rotile din cauciuc!ina de ce mai faci eco morfologica acum la 33sapt+doppler?Eu n-am mai facut nimic si nici nu aveam in vedere sa mai fac..io 35+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Dragelor,

Daca va trebuie un preot ortodox care sa fie si OM si preot, va pot face o recomandare. De fapt, uitati-va pe siteul
www.stavropoleos.ro
numele parintelui e Fartat Marian.
Nu e un tip VIP in lumea ortodoxa, e doar un om normal, destul de tanar si destul de trecut prin viatza incat sa aiba intelegere si rabdare pt tineri si problemele lor. Eu l-am vazut inclusiv in postura de tata (are o fetiza a lui si 2 "imprumutate" si mi-a facut impresia unui urs bland si rabdator pe care il chinuiau 3 pitipoance mici (omul venise acasa si donsoarele incercau sa se catere toate 3 in acelasi timp pe sutana lui). Sotia lui mi-a fost profa de religie la clasa de pitici cand lucram in scoala, si impreuna am gasit o solutie pt a rezolva o problema delicata (jumate de clasa ortodoxa, restul din cele mai diverse biserici crestine, plus un pusti jumate ateu).
Gravidele le spovedeste golind biserica (care e f mica dar frumoasa) si stand de vorba pe una din bancutele dinauntru. Cel putin la mine asa a facut, a rugat pe toata lumea sa iasa afara.

Pt cine vrea si poate, ei au un centru de zi pt scolarii proveniti din familiile sarace, si se chinuie destul de mult sa le asigure masa si ce lucruri mai au ei nevoie(cred ca au vreo 40 de copii in grija). Asta in caz ca vreodata aveti cine stie ce lucrusoare de copii care nu mai trebuiesc. De exemplu, eu le-am dat o vioara veche, vai de mama ei de plesnita si fara corzi, pe care parintele a facut-o cadou unui pusti de 5 ani. A fost pustiul asa de fericit, ca a dormit cu vioara in pat, saracul copil era f talentat dar nu avea si el vioara lui, ca ceilalti copii din cor.

Carmina,
sper ca dormi tun la ora asta!

Shoricutzo,
Sanatate multa, doctorului i-ai spus ca bolesti?

Lyly, Alia,
Eu ieri am fost la Nayel (multumesc INA
E un tip profesionist, calm, cu multa rabdare si nervi de fier. Fara sa vreau am aflat ca are ceva probleme la inima, a intrat o asistenta mai bagacioasa pe care nu a deranjat-o prezentza noastra (a mea si a sotului) ca sa ii zica ca i-a iesit ceva la EKG, nu f grav dar ce tre sa discute cu nu stiu ce doctor...
L-am admirat pe Nayel ca si-a pastrat calmul si dupa faza asta.
BB e bine, are 1800 de grame la 30 de saptamini si 4 zile. Singura chestie in neregula e ca avem o infectie in organism pt care am primit antibiotic (rovamycine). doctoritza mea de familie a comentat ca e un tratament prea dramatic pt valorile VSH-ului pe care le am eu, dar stiti cum e....e simplu sa iti dai cu parerea cand nu e specialitatea ta!

Magg cu Nichita 30 de s +

Mergi la inceput

virgi am trecut!io 35+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Adib - asa cum ti-a spus si Ama, rotile din plastic fac zgomot...si -s=ar putea ca plimbarea lui bb sa nu mai fie atat de placuta. Mai mult de atat daca este un carut greu, cum este al meu..este foarte important sa aibe rotile din spate flexibile.....sa poti lua curba usor. Eu il pot roti pe al meu cu un singur deget. Daca ii blochez rotile din spate..sa mearga usor pe directie inainte, mie mi-ar fi foarte greu sa-l manevrez la curbe.

Mergi la inceput

flory bafta la dr! Iti tinem pumnii sa vii cu vesti bune!io 35+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Lyly LA MULTI ANI!!!!! Nastere usoara si un bb frumos si cuminte care sa-ti aduca numai bucurii.

adib referitor la carucior si eu am vazut aici la noi ceva de genul cum l-ai descris tu carucior+cosulet la pretul de 270 ron cred ca de la BabyCare dar sincera sa fiu nu cred ca si-ar face datoria. Pretul e intr-adevar atractiv si arata si ca aspect destul de bine dar mai bine dai un ban in plus si sti ca ai lust ceva ca lumea. In timp probabil o sa ai probleme cu el cu rotile ,si scheletul ala din ce e facut pare cam subred nu stiu cat va rezista daca il inchizi si-l deschizi . Asta e parerea mea acuma voi faceti cum credeti . Si eu m-am tot uitat la ele dar pana la urma am cumparat saptamana trecuta unul de la Chicco si sunt tare mandra de el. poate am timp de seara si pun niste poze cu el.

ILDI 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Lyly,LA MULTI ANI!imi pare rau ca ziua ta de nastere a inceput asa.........iti doresc sa-ti treaca starea asta cat de repede sa poti sa te bucuri de burtica....nastere usoara,bebe sanatos,mancacios si somnoros care sa va insenineze viata.
Flory,succes la doctor!

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">26 sapt &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

LYLY LA MULTI ANI !!!
SANATATE, BUCURII, IMPLINIRI
O NASTERE USOARA SI UN BB SANATOS SI VOIOS

zax 28+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20711;28/st/20060614/dt/-5/k/bb74/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Sunt racita cobza, SHORICUTZA doctorul mi-a recomandat picaturi PINOSOL.
Am o saptamana foarte incarcata, umblu sa-i fac Onitzei dosar de incriere la gradi, la servici e nebunie.
Maine ma duc la control, la ginecologie, sper sa fie bine!

Va pe toate si va doresc o saptamana frumoasa!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput