Mamici de mai-iunie 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 2
virgi spune:
Carmina
Gata am inteles!!!!
O sa caut pe cineva sa-mi traduca instructiunile de pe sticla de sterilizare si gata.....
multumesc frumos
carminabulina spune:
Mai ce marca e solutia? Poate gasesti ceva despre ea pe net. Oricum cam toate solutiile au acelasi "sistem", daca intelegi ce vreau sa spun
. Asa ca nu te mai omori cu asta.
La tine ce ora este acum ca aici e 4.30 dimineata si dupa cum vezi eu sufar de insomnii dar din cauza arsurilor
.
Acum dupa 1 litru de lapte sper sa ma lase si sa dorm si eu putzin...ca merit.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
virgi spune:
Eu nu stiu ce sunt alea arsuri...ca nu le-am experimentat pana acum....si sper sa nu le simt nici pana la sfarsit.
Imi pare rau sa aud ca aveti astfel de probleme.
Poate reusesti sa adormi.
virgi spune:
La voi s-a schimbat ora????
Acum am observat ca sunt numai 6 ore diferenta fata de romania...si pana acum era 7.
Aici nu se schimba ora niciodata.
carminabulina spune:
DA
s-a dat ceasul cu o ora inainte si s-ar putea sa fie si asta o cauza insomniei mele, ca deh, nu sunt numai arsurile singure care nu ma lasa sa dorm...
Sa inteleg ca la tine a inceput o noua zi
. Pai in curand (peste vreo 3 ore) vor aprea si fetele aici pe forum dar eu sper sa dorm dusa in timp ce voi va veti conversa
.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
virgi spune:
Da..a inceput o noua zi si sunt gata de plecat de acasa.....lunch cu fetele, plimbare, shopping, coffee time.
Pana vine aurelian acasa....si incep alte activitati.
Irinel spune:
Lyly la multi ani fericiti!
Nastere usoara, sanatate multa si tie si lui bebe si numai impliniri!
Virgi, parca bebelina ta statea in fundulet, nu? Eu stiam ca in jur de saptamana 32 se intorc bebeii, da poate ca ma insel, oricum stiam ca se pot intoarce si mai tarziu. Dar presupun ca Lee a vazut mai multe gravidute si mai multi bebelusi si stie mai bine daca zice ca nu prea sunt sanse sa se intoarca. Important e sa fie sanatoasa si tu la fel. Ce bine ca poti sa iti faci un regim sanatos de viata. Si cu atata miscare si nu mai ai contractii, ce ciudat. Probabil ca regimul sanatos de mancare si miscare a contribuit la asta. Nu vad de ce sa te ingrijorezi.
Diana79 frumoase lucrusoarele. Mie mi-au folosit tare mult salopetelele alea dintr-o bucata, deschise mult pe picior, sunt usor de imbracat. Aia cu Winnie mi-a placut si mie cel mai mult :-) Cat a fost saculetul ala si de unde l-ai luat?
Soricutzo sanatate multa!
GAbi, numai bine, sa stea bebelina cat mai mult in burtica!
Fetelor pe noi ne-au sarbatorit vineri la firma. Mai am o saptamana de lucru, da cred ca au vrut sa fie siguri ca nu fac iar figura ca la primul bebe cand am nascut in ultima zi de serviciu. Au comandat pizza la toata lumea si am primit un cosulet din ala de rachita, pe care mi-l doream (m-a intrebat o colega la un moment dat ce mai cumpar pentru bebe si i-am spus ca lucrusoare nu o sa ii prea iau, ca am de la Danut, da vreau cosuletul ala), cu imbracaminte, o salteluta si un saculet. Sunt destul de scumpe aici. NOi tocmailuasem unul de pe Ebay la mana a doua si mi-era asa drag de el... Acum avem doua :-). La inceput ne gandeam sa il dam inapoi la magazin pe cel primit, da nu avem bonul, cred ca a ramas in cutia in care l-am primit (aici se obisnuieste sa iti dea si bonul cand ti se face un cadou, sa poti sa il schimbi daca e nevoie, sa iei altceva ce iti trebuie). Si am zis ca o sa le tinem pe amandoua, unul il folosesc cand stau la etaj si unul cand cobor cu bebe ca si asa am cazut de vreo 2 ori pe scari si cu cosuletul cu bebe nu prea as avea echilibru bun... Am mai primit si o salopetica cu ursuleti.
Deja dupa cum v-am spus mi-am facut lista cu lucrurile de spital, da nu m-am invrednicit sa fac bagajul, desi ar fi fost cazul macar in weekendul asta sa o fac. Da zilele astea o sa il fac, ca nu se stie. A mai ramas mai putin de o luna pana la DPN si de acum ma pot astepta la orice...
Roxana Claudia, bine ai venit printre noi, sarcina usoara, nastere usoara si bebe sanatos!
DianaR ce mai faceti? Sper ca sunteti bine si tu si bebelina si VLadut...
O sapatamana minunata!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 35+ saptamani
dolcebaby spune:
LILY iti spun si eu La multi ani, sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si un BB sanatos !!!

Carmina nici eu nu pot dormi noaptea... am niste ochi ca de ciine turbat 
La mine peste mai putin de o luna va veni BB si voi scapa de insomnii![]()
dolcebaby
Diana79 spune:
Irinel scutecul ala galben l-am luat de la Wal-Mart. Am dat 12$ pe el plus taxe. E nou aparut mi-a spus si mie o prietena de el care a nascut acum o luna. Se gasesc si la Toysrus dar cica e mai scump. Au si pe roz si albastru cu niste oitze tare dragalase sunt.
E bagat intr-o cutie si e din ala first year.
Diana 29+ cu Nicole Evelyn