Mamici de mai-iunie 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Amalisimona si Zax, tinem pumnii sa fie bine in continuare

Ama, nu pot poza caruciorul caci sotul l-a impachetat la loc, iar singura nu ma incumet sa-l desfac. Te rog, nu te supara, ok???

Lacri 30 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Virgi, acuma am vazut mesajul tau, felicitari pentru bebe grasun

Bulino, iar navighezi noaptea? Io nu mai pot, trebuie sa trag la mal, sunt franta! Ne vedem maine pe-aici. Noapte buna tuturor gravidutzelor si bebelusilor-chiriasi

Lacri 30 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ah ce pacat ca tocmai ai plecat Lacri, tocmai ti-am trimis cele 7 poze sa le vezi si tu...
Vivighe, sa-mi dai adresa ta de mail sa-ti trimit si tie pozele.
Ioana, sper ca ai ajuns bine acasa....

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

quote:
Originally posted by cristina1702

magghyc tie ti s-a facut rau de la gynipral? si....eu nu m-am prins cand am contractii...stiu definitia...dar nu-mi dau seama...cat despre scopantil am gasit pe internet un fel de dictionar si era tot una cu buscopan...tu zici sa iau cate un sfert? adica dimineata si seara? auzi, dar cat de grav crezi ca e daca mi-a dat tratamentul asta?

Nu sunt Magg, dar cred ca nu te vei supara pe mine daca iti raspund si eu. Am urmat tratament cu Gynipral, atat in spital, cat si acasa. Pe langa Gynipral, in spital mai "papam" injectabil Scobutil (care e acelasi lucru cu Buscopan/Scopantil doar ca difera producatorul) si No-Spa. Tratamentul meu cu Gynipral pentru acasa recomanda 2 comprimate pe zi, deci cred ca tie ti-a prescris dr. mai degraba un tratament care previne, decat unul care "vindeca", ceea ce inseamna ca nu trebuie sa-ti faci griji. Nu e grav, doar ca in afara de luatul pastilelor, probabil ca trebuie sa stai cuminte. Cat despre reactiile la Gynipral, eu am parte de niste tremuraturi enervante (asemanatoare celor provocate de frisoane), iar in spital aveam palpitatii (Gynipral perfuzabil). Oricum dozele pe care mi le-au administrat mie sunt mari in comparatie cu jumatatea ta de pastiluta.
Am uitat sa spun ca toate medicamentele astea sunt antispastice, anti-contractii ca sa zic asa.

Sanatate si ai grija de tine si de bebe.

Simona 33+ sapt si Sorina 12 Noiembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Lyly, merci mult. "La multi ani!" inca o data.

Simona 33+ sapt si Sorina 12 Noiembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Lyly! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Saptamana trecuta am fost la eco, n-am mai scris de atunci (Irinel, facem bine multumesc de grija!) suntem in grafic, se mentine diferenta de o saptamana in minus la masuratori, dar asa a fost de la bun inceput ca si ovulatia a fost tarzie. Timea va fi o "supergrasa" ca si frate-su, dar asta e, sa fie sanatosi ca asta conteaza. Ama, trece-ne si pe noi te rog cu 1600 grame la 31 saptamani. Urmatorul control la 37 de saptamani, dupa pasti.

Pupici si aveti griji de burtici, mai ales mamicile cu probleme!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (31+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Am venit si noi de la doctor:

la 27 saptamani - 955 gr. E mult, e putin..?Nu stiu
Ama please update si pe noi la listuta.

Bebe e bine si speram sa fie bine in continuare. Cordonul este tot in jurul gatului dar nu-i nimic mergem mai departe. Dr m-a certat ca nu sunt deja acasa in concediu si m-a "amenintat" ca daca in max 3 saptamani nu intru in concediu ma interneaza.

Dupa cum aratau toate cele la eco mi-a spus ca imi va face cezariana in jur de saptamana 35-36 deci nu mai e mult......

Acum vin si intreb cum e cu concediile. Cand pot intra in prenatal legal si ce fel de concediu mai pot lua pana atunci. Mi-a spus si dr ca imi da concediu medical pana in sapt 31 si apoi sa intru in prenatal.

Va intreb (am vazut ca deja discutati subiectul) pe voi cum voi fi platita pe parcursul acestor concedii.

Asadar in concluzie mi-am propus ca de la 1 mai sa intru in concediu. Sper sa imi pot lua concediul de odihna inainte.

Va pupic,

Flory 27+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Carmina, sunt foarte frumoase pozele. Din punctul meu de vedere le poti face publice. Ramane sa ai acordul fetelor!

Alia, ma duc la Iosup ca sa-mi verific IR-urile si placenta. Nu par a fi probleme deosebite, exista calcefieri dar mai duce ceva vreme...sa vedem ce si cum. Apropo, stie cineva unde e mai convenabil, la CMU sau la Diagnosis? (sau in alta parte???)
Cat despre streptococul B, daca el nu se streseaza eu cred ca nu trebuie sa te stresezi nici tu. Cred ca fiind genul foarte calm pur si simplu a tratat lucurile cu calm si in nici un caz nu a fost superficial in privinta Streptococului tau. Oricum, indiferent ce ti se pare, bate-l la cap cat cuprinde daca ai vreo indoiala si gata. E obisnuit!

Cristina, cu placere! Ti-am trimis pm cu nr de mobil al dr.

Fetelor ati pierdut ca nu ati venit ieri la Dinasty, mancarea si atmosfera au fost minunate, Lyly intr-o mare forma , ne-am distrat foarte bine...eu nu ma mai dadeam dusa, a venit sotul sa ma taraie de acolo ca aveam copilu' lasat la bunici de ceva vreme!

Ioana 33 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Flory,ma bucur ca bebele e bine,asculta-ti doctorul si las-o mai usor cu munca ... se descurca ei si fara tine.

Fetelor,aveti idee cat se mai da la o nastere naturala?

Azi am si eu 27 sapt,cand vad la voi ca sunteti trecute de 30 majoritatea ma ia cu fiori.Se apropie incet incet sfarsitul odiseei....ce repede trece timpul.

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">27 sapt &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ama, m-a sunat chiar acum Luana si m-a rugat sa-ti spun sa nu ii mai iei cosulet pentru ca tocmai si-a cumparat ea din Obor!

Ioana 33 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput