Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

Va salut dragele mele,
vreau sa ma inscriu si eu in listuta gravidutelor. Sunt super fericita chiar daca mie-a asa de rau... Ultimul ciclu a fost pe 3 februarie si merg la medic maine. Abia astept. Mi-am facut si analizele. A, uitam data nasterii mele19.02.1972, si o nasc in Ploiesti, cel mai probabil fiindca la Bucuresti mi se pare putin cam departe. Merg la medic: Balea. si am un baietel nascut pe 23 aprilie 1998. Poate acum o sa fie fetita
Va pup pe toate si sunt alaturi de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Hop si eu graviduta de noiembrie decembrie...ultimul CM a fost pe 25 februarie, data exacta a coonceptiei nu o stiu ca am CM neregulat si am prestat din doua in doua zile sa fiu sigura ca nimeresc si perioada! Pentru cele care nu ma cunosc incerc sa fac un bebel din iunie anul trecut! Data estimata a nasterii este 02.12.2006!
Vreau si eu pe lista graviduteleor de neoiembrie decembrie ...ce trebuie sa fac pentru asta?
In rest va rog sa ma ajutati ca sunt racita si nu stiu ce sa ma fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

simo29 DA sunt in concediu medical pentru amenintare de avort. Am un prapadit de hematom care sper eu sa se retraga si sa nu-mi creeze probleme ... sau daca se elimina ... sa se elimine singur fara a-mi afecta si sarcina. Ai grija de tine si REPARA-TI calculatoru.
ramsan ma bucur ca ai scapat de obsesia chistului. Bravo. Nu-ti fa probleme ... o sa creasca micutul.
nana72 si carla2005 bine ai venit in . V-am trecut pe listutza ... daca mai aveti completari .. nu ezitati.

In rest ... sarcini usoare in continuare cu cat mai putine greturi ... si eu fug inapoi in pat.

Miro7+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Bun venit noilor "colege"

Ramsan am stat cu sufletul la gura!! Bravoooo. Imi dai sperante si mie.

Am inceput si eu sa ma lupt cu greturile . Azi am iesit si eu un pic din casa, dupa atatea zile de stat la pat...si mai am 2 saptamani de conc medical, ceea ce e f bine de fapt..

mai intru mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Data nasterii a mea este pe 05.03.1979

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Fetele cum va simtziti ?
eu raportez ca nu am gretzuri inca. De obicei cand incep? Ma simt balonata, parca tot mai des sunt si sanii incep sa se mareasca.Mie si sotzului inca nu ne vine sa credem. Voi ce experimente traiti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Carla, si eu sunt racita cobza...incearca sa nu iei medicamente.
Eu ma indop cu miere seara si dimineatza pe stomacu gol.
Mananca cat mai multe fructe si legume, baga si ceva ustoroi (antibiotic natural). Ai inceput sa iei deja acid folic ?
Dbunny5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

ce faceti fetelor?
Bun venit fetelor noi si sa speram ca pana la sfarsit sa ni se mai alature gravidute.
Nici noua nu ne-a venit sa credem dar acum chiar incep sa cred pentru ca viata noastra incepe sa se invarta deja in jurul samburelului.
ne cautam aparatament mai mare, am grija mai mare de mine, manac regulat chiar daca la fel de reguilat dar in ultima vreme e mai bine de ce sa nu recunosc
abea astept sa merg la control saptamana viitoare sa vad si eu bebeul si sa imi spuna doctorul ca e tot Ok si ca e mare cat trebuie.
eu sunt fericita si ma simt altfel cand e vreme frumoasa. asa ca sper ca de acum incolo tot asa sa fie.
va pup mult si asteptam vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Hop si eu, sa semnez condica.

Si eu am greturi destul de puternice (mai ales seara, cand sunt foarte obosita). Ceea ce am observat este ca greturile se atenueaza cand mananc, desi este dificil sa ai pofta de mancare cand iti este greata... Cerc vicios.

In rest nu stiu cum sa fac sa treaca timpul mai repede pana saptamana viitoare cand voi merge la doctorul generalist, care trebuie sa-mi dea trimitere pentru ecografie si pentru o vizita la ginecolog/obstetrician.

Pupici tuturor (mamici si puiuti).

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 6+

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Fetelor si eu ma chinui cu greata de 4 zile. Si eu care credeam ca am scapat of of!
Asa cum ati observat si voi si eu am observat ca mi-e mai rau cand am stomacul gol si cu toate ca nu pot sa mananc nimic, daca ma chinui si mananc ceva, parca se mai atenueaza greata. Apoi am auzit si de la o doctorita ca e bine sa avem biscuiti la indemana si sa mai luam cate unul din cand in cand sa nu avem stomacul gol.
Parca si mirosurile ma deranjeaza, pe voi nu?
Mo 6+

Mergi la inceput