Singerari vaginale la 10 zile dupa ciclu.
Fetelor de aseara am inceput sa am scurgeri vaginale sub forma unor chegulete de singe,lucru care nu mi sa mai intimplat pina acum.V-ati mai intilnit cu asa ceva?Este foarte grav?
Sincer sunt foarte speriata,si pina ajung la un control i-mi imaginez cele mai sumbre lucruri.
Alina
Raspunsuri
nematics spune:
poate fi ceva normal, in perioada ovulatiei, nu trebuie sa te sperii; daca nu trece in 2 -3 zile atunci poate fi un alt ciclu, doctorul te va lamuri.
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
alina costin spune:
Dar pina acum n-am avut niciodata,si am 30 de ani,si sunt mamica de 1an si noua luni.
gabibarta spune:
Nu te speria, e probabil din cauza ovulatiei, dar e bine sa-ti faci un control pt. orice eventualitate.
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
nikole spune:
Alina, esti bine?Ai fost la medic>?Am patit si eu asa ceva acum vreo 3 ani, si dupa multe ivestigatii, din care ultima fiind histeroscopia, concluzia medicilor a fost, ca in urma uei dereglari hormonale, pe fond de stres(cel mai probabil),endometrul se ingrosa anormal de mult,de unde si sangerarile la contact(ceea ce tu nu ai),si sangerarile intr cicluri.
Multa sanatate, si spune-ne cum iti este.
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
Eftimie C. spune:
Ei, ce vesti ne dai?
Ai inceput cumva sa iei anticonceptionale?Eu pateam asa cand luam.Daca nu erau bune pentru organismul meu, la doua saptamani aparea sangerarea.
Ai avut poate un contact care sa-ti fi provocat sangerarea?Te-ai lovit?
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
alina costin spune:
Scuze fetelor ca nu v-am raspuns dar am fost plecata 3 zile.Azi am fost programata la dr.si am fost diagnosticata cu o usoara cervicita.
Am primit tratament ovule,Cervugid,si din nou la control peste o luna.Atunci va vedea daca este cazul de testul Papanicolau sau alta analiza.Deocamdata la cum arata riscul de malignizare este mic....sau cel putin asa spune dr.
Sper sa fie bine.
Va pup.Alina
nikole spune:
Pai Papanicolau, ar trebui facut independent de aspectul ranii(din cate stiu eu).Mie mi-a facut dr. testul fara sa am nici o rana nimik.De cum am intrat in cabinet, m-a si intrebat, cand am facut testul Papanicolau.ultima oara.
Nu inteleg de ce tre sa astepte o luna...
La ce medic mergi Alina?
Si eu sunt din Iasi,de asta te intreb.
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
alycia spune:
Alina exact acelasi lucru l+am patit luna asta si eu.La 13 zile de la ciclu am simtit o durere ascutita la ovarul stang si dupa aproximativ 2 zile am inceput sa sangerez...de atunci sangerez continuu si au trecut 13 zile.Am fost si la medic si mi+a spus ca nu am chisturi sparte nici sarcina extrauterina, ci o infectie, plus ca endometrul nu se ingroasa...ca parca ar fi o lipsa de hormaoni.Mi+a dat sa iau Ciprofloxacina si metronidazol tablete, plus Klion ovule si un antiinflamator puternic Arcoxia.tratamentul tre sa dureze 7 zile...inca sangerez si de aceea nu a putut sa+mi faca testul papanicolau...sper sa fie bine in cele din urma...acu stau si ma intreb ciclu va veni peste urmatoarele 20 si ceva de zile...ca in mod normal abia acu trebuia sa+mi vina...si semne sunt ca ma dor sanii...naiba mai stie...dar sangerarea inca nu s+a oprit de 13 zile incoace...nu stiu daca am fost destul de clara
Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu
alina costin spune:
Nikole-eu am avut o experienta foarte neplacuta cu un medic obstretician renumit din Iasi,de aceea sunt foarte sceptica in privinta lor.Nu ma mai las in diagnosticul unui singur medic.Deocamdata am fost la dr.Mihalceanu Elena.Nu a facut referinta la testul Papanicolau ca si analiza in urma urmatorului control,ci la alta dar crede-ma ca nu am inteles exact cum se numeste,eu am intrebat-o daca nu ar fi cazul sa-l fac,pentru ca eu nu l-am facut niciodata si mi-a spus ca discutam dupa urmatorul control,acum trebuie sa fac tratamentul.Tu la ce medic mergi?
Alycia-ti-am raspuns pe mail.
Va pup.
Alina