Aspirante peste 30 ani - cap.8

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Iulia chiar nu inteleg de ce imi e asa de somn, ca eu noaptea nu am probleme, dorm de numai in ultima vreme. De ieri am inceput sa iau si vitamine, poate imi mai revin. Viata mea nu e prea interesanta, la lucru si acasa, atat. La lucru insa, am avut o perioada mai grea si mai stresanta.
Unde sunt celelate fete de aici?

poze

Mergi la inceput

Iulia am uitat sa-ti zic, ce faina e poezia pentru Liana.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

daca DRAKU ma inspira.
este asa tare cu voi pe forum, imi revine pofta de scris. oi ajunge celebra dupa ce termin odata si odata capitolu bb aici cu voi.
CRINUT, mamica, da asta cu somnu de cind o ai? in ce perioada existentiala lunara esti tu fetita?
ca mie nu-mi suna rau DELOC la matale. ce Z ai tu azi?
IULIA

Mergi la inceput

Iulia mie trebuie sa-mi vina. Si vine, ca simt. In plus luna aceasta nu am facut nimic cand trebuia (ca eram obosita si totdeauna imi era somn).

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Nu fi deprimata doar pt. atata lucru . Eu am trecut pragul , dar parca sunt tot ca la 25.Daca te gandesti prea mult , te deprimi si nu merita . Acum vine si primavara(aici inca nu a venit) si e motiv de bucurie . Si cum totul prinde viata acuma , poate avem si noi noroc sa aducem o noua viata in lume .(nu stiu daca ai aceeasi problema).Sti cum se spune : tot raul spre bine .
Asa ca , capul sus si nu te lasa doborata de o prostie , bine ca esti sanatoasa.

Noi 2 singurei

Irlandeza multumesc de incurajari, nici eu nu ma simt de 30, si chiar ma mir cat sunt de ... sprintena vorba sora-mi, dar firele albe de par ma intristeaza caci atunci cand erau vre-o 2-4 nu aveam probleme , penseta era leacul lor, dar acum ... risc sa raman cheala in scurt timp daca aplic aceeasi metoda . Dar nu ma las io intimidata de cateva fire albe si riduri, va am pe voi alaturi
Liana tin pumnii la tine
Ioana sa dea Domnul sa fie cu II

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cu scarbe cu tot
deci incepem????
o noua luna!!!! o noua sansa
IULIA multam pentru poeziepoate nu o uiti si mi'o zici luna viitoare

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

bre, l-am plagiat si pe EMINESCU si matale ce-mi faci?
immmmm, sint modo , ma gindeam ca m-apuc de tricotat bre- alesesem si coloarea, roza. asa aveam io un sentiment, ca nu ti-am zis da am de-astea.
crinut, ce m-as ride fata, ca asa, in luna in care nu ti-ai programat nimicuta sa fie intr-un ceas bun.
apropo, cind am ramas io , i-am zis lu sotu(slabutu) "du-te bre, ca nu ramin io asa din prima"...si iaca...da s-a dusara
hihihi, ce m-as ride, fetele, obosita obosita, da de ce bre?
ca zisesi ca ai dormit calumea.
ei haida, ca te mai asteptam pe la noi cu vesti.
carmene, unde esti? ce prestezi asa sicret bre, ca nu mai vinisi pe la noi?
avaloane, de ce stai in umbra? nu te-am mai auzit, se intimpla ceva....?
IULIA
pt azi:"cu poezie sau fara tot eu sint, draguta de mine-hihihi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

IULIA eu mai fusei pe aci!dar cred ca nu ne prea nimerim noi doua!cu prestatul........n-am cu cine!.n-am, mai prestat din ianuarie!dar stai sa-ti spun.....ca sambata imi iau zborul spre mustacica al meu...sa vezi tu de luna viitoare prestare!!dar sti care-i faza cea mai cea?!?!?!?!?ca in ziua cand ajung...hop!si nesimtitii pe mine!........dar daca te referi la prestatul cu scrisul....am prestat si eu din cand in cand!
mi-a placut poezia ptr.Liana!felicitari pentru ea!

carmen

Mergi la inceput

carmene, poate aia rushii, nu iau acelasi avion cu tine, se incurca la aeroport si gata. io tin pumnii si daca vrei, vin la aeroport sa ii sperii definitiv. ca sa fii pregatita. si de unde stii tu ca bat la usa exact in ziua aia? ca parca simbata este mai incolo, nu? ahaaa, este cale lunga pina atunci!
si sa te tii trinteli!!!! cind ne mai scrii, dupa ce ajungi la mustacica? hihihi...o se auda pina la noi, vezi sa nu dai cu vreun cutremur fata, da?
IULIA

Mergi la inceput