FIV - 67
Raspunsuri - Pagina 6

Avalon spune:
Iliuta, greu va fi sa razbesti, dar pana la urma tot o s-o faci. Eu sunt sigura ca pana la urma se rezolva
Ce s-a intamplat cu KLA?! Ca parca azi a postat, sau mi s-a parut mie? Cum adica al treilea avort tubar???? Eu stiu doar cand a fost dupa FIV... Imi pare rau pt ea, saracuta...
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Liana30 spune:
iliuta ,,,kla ce sa mai zic..nimik!!!
ma simt din nou vinovata fata de voi...
offfffffff cine draku m'a pus sa stau cu voi???
mai bine plecam..ca numai ghinion v'am adus!!!!!
merit
"Nimic nu-i imposibil!"

Avalon spune:
Lianooooo, o vezi ?????? Uite o am pregatita pt tine! Ce-ti veni, soro? Te-ai dilit? Cum sa aduci ghinion?! Mai zi o data, dar sa pregatesti
apoi!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

iliuta spune:
Asa e Avalon, o sa-i dam bataie. Ce treaba ai tu ghinionul nostru Liana???
Despre Kla stiu ca e la spital. Am sunat-o si mi-a zis ca s-a dus cu dureri de brta si au internat-o, si ca durerile ar fi din cauza unui al 3 lea avort tubar. Mai mute o sa va zica ea.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela

Liana30 spune:
pe cuvant ca ma simt vinovata!!!
iliuta tu stii mai bine ...data trecuta tot asa am casunat pe voi doua de nu v'am lasat deloc si doar stii ce s'a intamplat...
offfffff!!!! ce rau imi pare de kla
a drakului de viatza!!!!!
doamneeeeeeeeeeee ne mai chinui mult?????????
"Nimic nu-i imposibil!"

iliuta spune:
Liana, te pupic si noapte buna...
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela

adelia alin spune:
'Neata fetele!
Monica esti sigura ca o reteta de la medicul de familie ar fi suficienta pt. obtinerea medicamentelor in regim compensatoriu?Am auzit si de varianta cu Ungaria dar mi se pare asa de complicat...Aici daca as avea reteta ,am inteles ca as scuti 11 mil. lei la 24 fiole de gonalf.Eu zic ca merita sa ma zbat sa obtin reducerea.Dar nu sint sigura ca o reteta de la medicul de familie este suficienta,sau Denisa P. trebuie sa-mi dea scrisoare medicala.ca atunci imi iau gindul,clar.Nu de alta dar numai ca sa mai fac iar un drum si sa ma rog de ea si-mi este mai mult decit imposibil.
Mai stiti variante?A luat cineva compensare pt. medicamentele astea?

Monica-Elena spune:
Adelia aici in Romania cu reteta d ela medicul d efamilie obti medicamentele compensate cu siguranta. Eu nu am luat medicamentele d estimulare dar pe parcursul sarcinii am bagat la mine la greu la medicamente pe care le luam compensate si chira gratuite ptr gravide. Deci Denisa Protopopescu imi dadea scrisoare medicala catre medicul de familie cu ce medicamente imi trebuie si medicul d efamilie elibera reteta.
Ptr medicamentele din Ungaria nu iti trebuie nici o reteta nimic. Eu in 2004 din Ungaria mi-Am luat medicamentele si in afara d ebanuti nu mi-a cerut nimeni nimic.
Miki ti-am trimis PM.
Dana p imi pare rau ptr verisoara ta.
Kla ce face? Ca nu am inteles prea bine din postarile
voastre.
Saftoiu Gina bafta!
Din cele care au facut in febriuarie la Giulesti mi-a zis o prietena ca a prins doar la o dna de 41 de ani in rest nimic nici acolo.

veronici spune:
Salutare fetele,
Am fost plecata de vineri pana luni la munte si abia acum am reusit sa citesc ce ati scris .
Monica ,eu nu sunt un rezultat destul de satisfacator al celor de la Giulesti pe luna februarie? Sau m-ai uitat? Si cu mine i-a mai reusit tot cu gemeni altei fete de 30 de ani(eu am 31 si 1/2, deci nu-s eu cea de 41 !!).Punctia a fost in 24 februarie si ET pe 27,deci a fost februarie,nu?
Noi crestem,imi creste burtica de la saptamana la saptamana(cred ca daca era doar unul nu se cunostea nimik inca ).
Va sarut si va tin pumnii !!
Gina,fii optimista,esti pe maini bune !Pe cine ai medic embriolog?
http://photos.yahoo.com/verocika2002 5+