Mamici de martie-aprilie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 15
aida_o spune:
Valeleu, Tina, fugi si ai grija de tine! Abia astept vesti!
Nastere usoara!
Fetele, va rog sa postati in noul capitol, pe care l-am deschis aici
36+4
Serj spune:
kim, Felicitari!!! sa te refaci cat mai repede si bine iar Alice sanatoasa mancacioasa si cuminte.
mariana sa stii ca si aici sunt la fel, insista pe alaptat si nu prea iti da in spital lapte artificial.stai linistita ca nu arunca nimeni cu pietre. oricum cine nu are destul lapte bine daca ajunge si lapte praf.
dar Markus cum de mananca asa de putin? pediatra mi-a spus ca la 10 zile ajunge in jur de 100 ml iar apoi in fiecare sapt, se adauga 10ml. dar nici ambra nu mananca mereu aceeasi cantitate. si mai depinde si de greutatea bb. eu pot sa-ti spun ca stau aproape 1 ora sa manance (uneori) si insist ca altfel am ajunge si noi tot la 2 ore masa, ca mai devreme nu se poate.
imi pare rau ca nu poti pune si tu poze cu copilasii sa-i vedem si noi.
irina daca ai nevoie de ceva scrie si daca nu prea intra mamicile, ca cineva tot se mai gaseste sa-ti raspunda. cum merge cu Andrei? de siguranta nu stiu ce sa spun, depinde si de copil. avem niste prieteni care le-a dormit fata tot timpul pe burta si nici o problema. totusi trebuie sa stai atenta ca se poate sufoca, si nu-l lasa singur ca daca se misca asa poate sa cada jos din pat.
doblemom mi-a spus o mamica de picaturile astea, am sa intreb si iti spun. noi suntem pe "Milupa Aptamil Conformil" pt ca ajuta sa faca kk bine. primul l-am schimbat pt asta, daca stiam de la inceput poate luam si eu picaturi(pediatrii astia niciodata nu dau acelasi trat. la aceeasi problema) oricum sa-l faci si diluat ca tot ajuta. iar pt. colici eu am folosit (ambra a avut putin, sau asta a ajutat) "Pedia Colin" sau de la Milupa, Biberte ceai din plante mixte. nu stiu daca in ro se gaseste.
acum ai ajutoare? cum te descurci?
pupici la mamici
si pupici la
-utele care urmeaza sa nasca
cristina
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
Serj spune:
irinadaca poti cauta pernuta asta pt siguranta cand doarme. http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=704
pupici
cristina
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta