Visul meu...
Raspunsuri - Pagina 3

impreuna spune:
Nadia scumpa, fetele au dreptate in ceea ce spun si cam tot ce as fi vrut eu sa zic, s-a spus deja
Ceva mi-a atras atentia si anume faptul ca voi nu v-ati mai intalnit face to face sa rezolvati situatia. Asta inseamna ca relatia voastra nu a avut acea finalitate obisnuita, in care sa fi pus lucrurile la punct, probabil asa ti-ai fi dat seama de mai multe lucruri (mai putin placute eventual).
Si fara aceasta "finalitate reala" e normal sa iti amintesti mai mult lucrurile frumoase. De aici si nostalgia...
Totusi tu cand te gandesti mai mult la el, cand te simti f bine cu sotul tau, sau atunci cand exista micile divergente sau neimpliniri in cuplu?
Daca e valabila a doua varianta, atunci e bine sa te concentrezi asupra cauzei, nu a efectului. Sa investesti timpul, energia, creativitatea in a avea o relatie cat mai implinita cu sotul si cand ai sa vezi rezultatele iti va fi mai usor sa nu te gandesti la fostul prieten "ideal"
Ti-as mai spune eu cate ceva, dar eventual pe PM :)
Flavia (sotie si mamica fericita)

Carolyne spune:
Nadia,
Subscriu la tot ce ti-au spus fetele.
Mai pe romaneste: nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard ca tare rau iti va parea...ori: iarba vecinului intodeauna-i mai frumoasa, mai verde si cum vrei tu...
Concentreaza-te pe relatia actuala si nu mai idealiza o persoana ce in realitate nu face decat sa rascoleasca trecutul si pentru ce??? Ca sa fie el sigur ca ti-e bine! Daca iti vroia binele nu te insela. Punct!
Nu-i mai raspunde la mesaje si iti va trece.
Numai bine,
Carolyne

georgetaim spune:
UITE cum vad eu situatia.Din moment ce v-ati despartit inaine si el te-a mai si inselat e lipsa de bun simt din partea lui acum sa-ti scrie si sa nu te respecte astfel pe tine si casnicia ta,pe sotul tau cu care imparti acum totul si pe care-l si iubesti.Te pup.Si stai linistita a fost numai un vis si trece tu ai ceva REAL ACUM NU TE MAI GINDI

Nadia1976 spune:
Ia uitati ce barfeste AKUMA la "Viata in Japonia"... asa a considerat ea 'corect'; sa "imi raspunda" la o categorie in care eu nu am postat pana azi... Rushinica, Akuma!!! Mai jos e ceea ce a postat ea:
uitati fetelor ce probleme au unii care s-au saturat de prea mult bine, am evitat sa raspund si de obicei ocolesc acea arie ...
si ca sa -i raspund celei care a deschis topicul, da, sa se intoarca la barbatul din vis care cindva a aruncat-o si acum ca nu-i merge lui bine relatia incearca sa adune ramasitele de gunoi aruncate cinva, asta doar pentru moment ca oricum el nu se va opri din cautarea idealului,iar fata in problema ar fi bine sa se intoarca la el ca sa-l lase pe actualul sa-si gaseasca femeia care-l merita...
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71973
edit: scuze cu plecaciune celorlalti useri si moderatorilor ca mi-am iesti putin din matca dar cind citesc asemenea prostii imi vine sa ma duc sa-mi fac harakiri..
de-aia le dau eu dreptate barbatilor care insala pentru ca nu poti sa stii ce monstru de femeie ai la usa...
penibil si dezamagitor..
........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.
--------------------------------------------------------------------------------
Editat de - Akuma on 26/03/2006 12:12:57
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!

daniela_b spune:
quote:
Originally posted by Nadia1976
Ia uitati ce barfeste AKUMA la "Viata in Japonia"... asa a considerat ea 'corect'; sa "imi raspunda" la o categorie in care eu nu am postat pana azi... Rushinica, Akuma!!! Mai jos e ceea ce a postat ea:
uitati fetelor ce probleme au unii care s-au saturat de prea mult bine, am evitat sa raspund si de obicei ocolesc acea arie ...
si ca sa -i raspund celei care a deschis topicul, da, sa se intoarca la barbatul din vis care cindva a aruncat-o si acum ca nu-i merge lui bine relatia incearca sa adune ramasitele de gunoi aruncate cinva, asta doar pentru moment ca oricum el nu se va opri din cautarea idealului,iar fata in problema ar fi bine sa se intoarca la el ca sa-l lase pe actualul sa-si gaseasca femeia care-l merita...
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71973
edit: scuze cu plecaciune celorlalti useri si moderatorilor ca mi-am iesti putin din matca dar cind citesc asemenea prostii imi vine sa ma duc sa-mi fac harakiri..
de-aia le dau eu dreptate barbatilor care insala pentru ca nu poti sa stii ce monstru de femeie ai la usa...
penibil si dezamagitor..
........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.
--------------------------------------------------------------------------------
Editat de - Akuma on 26/03/2006 12:12:57
Akuma e fata aia care spunea ca e o greatza care trece nu stiu pe unde (prin stomac sau cam asa ceva...)?
Saracutza!
Nu te supara Nadia, nici tu si nici nimeni din lumea intreaga nu poate dovedi greatza fara niste multe lamii, daca trece prin stomac si se urca la cap e si mai grav, trebuie apelat la lime cu sare(indiferenta)!
Curaj!

Cind mai storci cite una, greatza trece, pietrele ramin.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

impreuna spune:
Nadia, zic la fel ca si fetele, nu pune la suflet. Concentreaza-te asupra subiectului deschis de tine, unde fetele ti-au dat sfaturi bune si au fost dragute.
Flavia (sotie si mamica fericita)

Nadia1976 spune:
Da, Flavia, asa e, dar ma deranjeaza lasitatea ei de a se duce sa ma barfeasca pe un subiect unde eu nu am postat pana acum, in loc sa vina aici sa ma numeasca 'monstru de femeie',sa-mi spuna in fata, nu pe la spate!!!

gabgabriela spune:
Nadia76,
Draga mea ,am vrut neaparat sa-mi manifest simpatia fata de tine.Eu intru des pe aceasta "arie" cum zicea "dur" akuma ptr a citi, chiar daca nu am postat niciodata.
Afla ca te inteleg deplin ptr ca am trecut si eu prin asemenea framantari .O fi si distanta fata de tara ,sentimentul ca nu esti cu totul acasa ,ca-ti lipseste ceva..?? Nu stiu ce sa zic!
Mi-ar place sa discutam despre toate acestea ,in privat, dar nu stiu cum sa fac (pe messager eventual) .Sunt nou venita si cunostintele mele in informatica sunt ...minime !Daca ,eziti ,voi intelege!!
Si vroiam sa te intreb mai de mult : Tu esti "fan" al Nadiei ?Eu DA !
Sunt o suportera inflacarata a echipei de gimnastica a Romaniei !
Si nu uita :vor fi mereu pers. care vor actiona mai putin cavalereste !Treci mai departe.Si merci ptr subiect .Indirect opiniile fetelor au avut ecou si-n constiinta mea

Elise spune:
quote:
Originally posted by Nadia1976
Da, Flavia, asa e, dar ma deranjeaza lasitatea ei de a se duce sa ma barfeasca pe un subiect unde eu nu am postat pana acum, in loc sa vina aici sa ma numeasca 'monstru de femeie',sa-mi spuna in fata, nu pe la spate!!!
Nadia, nu stiu daca te consoleaza cu ceva - probabil nu, dar "integra" posteaza de mult timp kestii de genul asta - si nu numai despre tine.
Stilul asta o defineste.
Tu nu esti o exceptie.
Vezi comentariile de pe sectiunea respectiva despre "Femina Intim" - mai vulgare decit "motto" pe care si l-a ales, ca sa "intrige".
Elise