Cate kg aveti la 6 luni de sarcina?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Amabella exact asta mi s-a intamplat si mie, cu o singura deosebire: eu m-am ingrasat f mult cu toate ca nu mi-am schimbat obiceiurile alimentare . Disperata si deprimata m-am dus la un nutritionist, la CMU. Acolo mi s-a facut un grafic personalizat..insa in mare ai cuprins cam tot ceea ce trebuie sa faci de acum incolo : lactate slabe, paine neagra, nu prajeli, multe fructe (mie mi-a recomandat~1kg/zi), multe lichide dar fara carbogazoase sau dulci, fara dulciuri. Ce m-a iumit a fost ca mi-a permis sa iau ultima masa chiar la 9-10 seara, asta pt a nu ma mai trezi noaptea lihnita. Senzatia aia era de fapt, datorata scderii glicemiei..
De atunci am incercat sa urmez ceea ce mi -a spus, am mai luat in greutate dar nu asa mult; 2 kg intr-o luna ceea ce este rezonabil la o gravida. Oricum, nu te panica, vei slabi 100% dupa nastere.

Roxana Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gradi spune:

fetelor eu in primele 3 luni de sarcina am pus 9 kg. iar apoi pana la 9 luni am pus doar 4 kg. am nascut o fetita de 2900 la termen si sanatosa.asa ca nu va speriati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Eu sunt in sapt 24 si am luat 7 kg,deocamdata e ok,zic eu.Dar oricum nu vreau sa flamanzesc,daca mi-e foame,o sa mananc.

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

eu sunt gravi in sapt 7.pana la saptamana 5 pesesem 2kg,iar in celelalte 2 sapt vad ca nimic.sper sa o tin tot asa macar pan la sapt 15.
7+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pana in sapt 20 nu am pus nici 100 grame apoi pana la final am pus 23 kg. bb a avut 3700g.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

pana la 6 luni pusesem 7 kg, cam asa s a intamplat la ambele sarcini, la sf aveam 70 de kg, pornind de la 57.M am numarat printre fericitele care au iesit din spital cu 10 kg mai putin, si la dav, si cu toma.Nu m am infometat niciodata...ca sunt gurmanda, dar am incercat cat de cat sa mananc numai chestii sanatoase...ajutata si de un metabolism f bun, nu am avut niciodata pb cu greutatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Am luat in greutate de la inceputul sarcinii asa ca acum la 24sapt totalul acumulat e de 13kg.La prima sarcina am luat in jur de 32kg si le-am dat jos treptat asa ca nu ma sperii.Doar ca poate varsta sa incetineasca procesul de slabire.Eu care eram imensa dupa ce am nascut imi amintesc si acum foarte bine cand mi-am privit picioarele imediat dupa ce am nascut erau foarte slabeee...Invatata cu ele umflate atatea luni a fost un soc pentru mine sa le vad dintr-o data foarte slabe.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 24+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Nu mai retin cat aveam la 6 luni, dar acum am in plus vreo15 si mai am pana la nastere 7 saptamani, timp in care inca ma voi mai ingreuna.Nu am mancat exagerat, uneori, chiar nu prea aveam pofta de mancare.
Se spune ca ar trebui sa te ingrasi toata sarcina intre 9 si 15 kg.Unele iau si 30.Nu asta e problema.Ci daca te simti bine, esti sanatoasa si tu si copilul.De kg se scapa incet, dupa nastere...

maria anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu in primele 3 luni am slabit 4 kg, pe care le-am pus la loc, asa ca acum, in luna a 6-a am in plus fata de cat aveam inainte sa raman gravida, doar 2 kg.

Ioana
26+ si David



Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Eu sunt in 6 luni, si am pus pana acum +/- 15 kg...si am plecat de la 54, dar sincer nu imi fac probleme, tot ce ma intereseaza este sa fie bb sabatos si bine dezvoltat

23+ Lucas


Mergi la inceput