Simptome (de sarcina)!!! - 10

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetelede vreo 2 zile nu am mai avut timp sa intru pe DC sa vad ce mai faceti cu cele II mult asteptate. speram la o veste buna macar din patea uneia din voi. asta e! luna viitoare...
tanima, sa speram ca ai dreptate ca primavara se lasa cu burtici ... primavara se numara burticile...ce dragutz ar fi!
sa speram!
va pup, o duminica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

melutzica: cate zile de intarziere ai de gand sa astepti pana faci un test??!! eu cred ca e de bine la tine!!! hai mai repede! da-ne vestea cea mare!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pt aprecieri, ma bucur mult ca va place noul capitol, eu voi incerca sa mai adaug link-uri interesante la acest subiect, ca stiu ce inseamna sa fii inainte de test si sa 'sapi' dupa simptome...

Avem aici niste sperante, Melutzica deja 2 zile de intarziere? Wow, cred ca mai avem putin si sarbatorim, ne vom imbata crita cu sampanie fara alcool, abia astept!

Ioana, si pt tine am sperante mari luna asta!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

bubuleana ,mai astept vreo 3 zile ,pt ca imi place sa fiu realista si sa nu ma agit asa fara noima.E adevarat ca,am un ciclu ceas si nu am decat ffffff rar intarzieri,insa cum am spus stau cumintica si mai astept
Avalon, scumpete,abia astept lucrul asta
Gabitzu meu, te iube mult si ma rog din tot sufletul sa fi graviduta,mai ales daca bebe e conceput pe meleagurile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Melutzica, foarte bine, cand vrei tu, noi asteptam... uite, eu tin sticla pregatita! Liana vine cu tortul!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Sper sa nu va dezamegesc dar,apare invazia rosie.Poate ca,a fost si la mine doar o intarziere de inceput de primavara.Da,nu-s suparata deloc,merg cu stoicism inainte.
Tin pumnii la fetele care au mai ramas in cursa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna seara fetelor!

MELUTZICA nu ne-ai dezamagit, da-i inainte cu sperante, timpul nu-i pierdut. Nu ai auzit ca stau la coada in cer si isi asteapta cuminti randul pentru a veni pe lumea asta? Va veni si al tau cand va dori. nu trebuie decat sa-l astepti.

LIANA 30 tu ce veste ne dai, ca parca se oprisera rushii la tine. Ai facut testul? Hai nu ne tine pe jar! Ai promis o petrecere pe aici, ce-ar fi sa fie pentru tine prima oara? Bafta multa! sa fie cu ochisori!

AVALON multumesc inca o data pentru incurajari!

IULIA BRAILA merci mult ca-mi tii pumnii! (nu iuta ca si eu sunt braileanca)

PUPICI LA TOATE FETELE SI O PRIMAVARA CU BURTICI PE AICI!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

am fost in weekend plecati, sa ne relaxam, .. am incercat sa imi revin, sa uit.. nu am putut sa uit.. am tras niste portii de plans asa.. pe ascuns.. dar acum ma simt mai bine...
aseara scriati de betie? am tras si io una zdravana rau de tot.. tot aseara..
va pup si va multumesc pentru toate cuvintele frumoase.. voi ma ajutati sa ies din butoiul cu melancolie si tristete..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

ce cautati pe pagina 2,simptomaticelor??
Anutza,am tras cu ochiul pe topic si am aflat ce ti s-a intamplat!stai linistita,exista un remediu pentru toate!!hai,curaj,fruntea sus!ai sa vezi ca peste putin timp ne dai vestea cea mare!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IngerRebel spune:

Fetele....sunt noua pe aci'...dar va urmaresc de mult....
Luna trecuta mi'a venit mestruatia mai ciudat ..deobicei ma tine 7 zile iar acum ma tinut doar 2 ...am stomacul intors pe dos ..arsuri e piept si ma doare capul ingrozitor...am facut un test de sarcina dar ..nimik ...ce ziceti ? :)

Mergi la inceput