Simptome (de sarcina)!!! - 10

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

danotinooo deocamdata stau pe tushatrebe sa rezolv dosarul..in cazul"clamydia"..asa ca mai am de cercetat
da pocneste tu cu o veste buna...ca io tin pumnii stransii..stransii..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LIANO,INTRA LA ENDO CA TE URMARESC DE JUMA DE ORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

liana? dar unde si cand te pricosishi cu asta? asa din senin? ce te apuca? sotul nu are sau asa am inteles din celelalte subiecte...
of, suntem niste ghinioniste. abia astept sa va dau vesti bune!

danotino

Mergi la inceput

io nu sunt ghinionista!!!
de unde stiu?????
mi'a zis iliuta si kla

danotinooo avem amandoi..cel putin asa a iesit la analiza ..si nu am mai repetat analiza..am inceput tratamentul...putea sa fie gresita..da am zis ca nu pierd nimic daca iau cateva sumamede.. dupa 10 zile o voi repeta..
daca cumva e acolo ..ii vin io de hac..
daca nu'i atunci sa te tii..si si asa..febra fac..si tot o pun io de un bb
oanabbb de juma de ora?????pai pe unde ma fugarisi muica??prin coceni
am vazut la endo si iti multumesc...asa o sa fac...stau cuminte..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

liana, gata, sa traiti am inteles! nu esti ghinionista!
da-i in cap chlamydiei si apoi apuca-te de treaba!

danotino

Mergi la inceput

danotinooo
acu plec in w-e dar sper din tot sufletul ca atunci cand revin...daca nu cumva m'o manca rau si voi intra si de acolo..deci sper ca sa gasesc cea mai minunata veste...
te pup si tin pumnii stransi..stransii..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by rami 73

Dana n, prima zi a CM este aceea in care curge normal si rosu, nu cele cu pete ! Petele maronii apar de obicei (daca nu exista o alta cauza patologica) datorita pierderii treptate (si nu bruste) de progesteron. Si eu patesc chestia asta cam in fiecare luna.
Iti tin pumnii sa fie bebe ! Da-ne vesti bune !

PS : M-am uitat la pozele tale si esti ffff frumoasa ! Sunt convinsa ca esti fotomodel !

rami

Pai atunci nu prea am de ce sa-mi fac sperante, deocamdata, ca as fi insarcinata.Eu imi facusem calcul cu tot cu cele 3 zile cu pete maronii.

Ps:mersi ptr. compliment!

Va multumesc la toate ptr.raspunsuri!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

danotinooo: maine faci test??? aoleu fataaaa nu mai pot de curiozitate!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubd spune:

Anutza stai linistita , eu am 28 si 1/2 am avut trompa stg infundata , m-am operat am desfundat-o dar dr. spune ca trebuie sa fie ovulatia pe dreapta ca trompa aia e mai permeabila. Problema e ca ovulatia mea e tot pe stanga....
Despre balneoterapie... ce sa iti zic eu am fost la Sovata in 2004 ( tratamentul- ptr. 14 zile a fost 200 euro) si am ramas problema a fost ca am pierdut la 5 sapt.....
Am mai ramas si in urma tratamentelor hormonale si din nou am pierdut la 5 sapt.....dar inca mai sper asa ca treci in barca sperantei... nu deznadajdui....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubd spune:

oanabbb singura metoda prin care iti dai seama cum sunt trompele este histerosalpingografia ( dar am inteles ca e cam dureroasa) sau histeroscopia - eu asta am facut si e si fara raze x.
hcg este ptr. depistarea sarcinii te pup

Mergi la inceput