Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Neatza' de la mine fetelor !Tocmai am mai tras un ochi pe la pozici super bebeii! Bia e o scumpa si se pare ca ii place sa pozeze , sta relaxata daca tot facu si un pipi
Mirela merci de aprecieri pt. poze dar las ' ca si Dani e tare fain, zici ca-i place de fiimea ? Pai si ei i-a placut de flacau, asa ca daca copiii se plac poate ne incuscrim si noi...ce ne punem noi in calea dragostei?
Am vazut ca Bee se gandste deja la bebe 2, pai si eu il breau pe bebe 3 si cand am intrebat dr. la controlol de 3 sapt. dupa cezariana a zis ca nu e o problema , poate fi oricand dupa alea 40 de zile , apoi ori e el nebun , ori nu stiu care ar fi explicatia , a zis ca poate ne vedem cu o noua sarcina in vre-o 2-3 luni ca daca tot alaptez se prinde mai greu dar altfel el nu vede nici o problema ...ce fel de operatie mi-o fi facut ?
Noi ieri am fost la biserica si am impartasit printesa si chiar am stat la toata slujba iar ea a fost o scumpa, a stat treaza mai tot timpul si admira peisajul radea la toata lumea si cand canta popa gangurea la greu cat o tinea gura de se uita toata lumea la ea parca canta si ea asa sunete prelungi scotea
Fug ca ii este foame dar azi sper sa mai am timp sa scriu ...
Aha ....Denisa felicitari pt. mica crestina faine poze !
la mamici si bebei

Oana de
INGERASII MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA super pozele si peisajul!
CATA am uitat sa te felicit pentru pishu in direct! Daca zambete nu prea prinzi,macar atat!
BOMBO asteptam sa revi!
IRINA esti la plaja cu Mario la agatzat gagici?
Am scapat acu' de musafira casei(am tras un pui de somn de juma' de ora - ea s-a uitat la serial si a pazit-o pe Diana care dormea )
S-a anuntat acu' vara-mea - adica moasa Si ce-as mai dormi

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI nu te-ai hotarat la titulatura? "Am socrosenie baloasa" nu merge?

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hello gagici,

Am citit toata ziua azi, a vedem ce-mi mai aduc aminte:

Bee ce povestesti tu... personal nu aveam atata rabdare. Nu ma mir ca te gandesti deja la al doilea ca am ajuns sa te cunosc, dar... nu-mi ramane decat sa te admir. Poate gasesti totsi o solutie, ceva, ca sa doarma Ana mai mult.
Liliana trandafirii sunt adusi de mama de pe undeva, unii sunt agatatori olandezi, din aceia batuti, alb si roz, o splendoare si sper ca mi-au prins. I-am pus la borcan in primavara.
Bombo ce bine ca a stat printesa cuminte la church. Vad ca si tu te gandesti la bebe din nou. Eu ma mir de voi ... si probabil voi va mirati de mine ca nu mai vreau altul.
Catalina ce draguta e Bia! diva, ce mai...
Deea ce bine ca te-ai plimbat, si eu ce m-as mai plimba pe la munte! Sau mai bine la soacra-mea pe malul marii!Am ras tare de tot cu pensula ta, ce bine ca e cuminte si poti sa mergi la cursuri!
Moni deci Dia s-a pus pe vorbit deja? Maine poimaine iti cere si o cafeluta sa-si unga gatlejul! hihihi!!! Si eu abia astept sa inceapa Carla sa palavrageasca.
Maraki nasol cu socrii tai, sa fii atenta. Chiar, noi ti-am tot trimis idei de titulatura si tu nu comentezi nimic?
Ioana nu o mai lasa pe m-meFBI sa te necajeasca... sau ia-te si tu de al ei!

Fetelor noi am fost la plimbare si de data asta nu a mai urlat, nici nu a dormit. Am reusit sa fac chiar si o mica piatza!! Ia ziceti voi, daca pap salata verde e bine? Am voie? Ca tare mi-e pofta... eu nu mai rezist mult la regimul asta!
Am fost la farmacie si am luat Sab simplex, sa vedem daca are vreun efect. Contra constipatiei mi-a zis sa-i dau ceai de musetel, voi ce stiti, functioneaza?
Azi a facut ceva kk dar cam putin, asa ca tre sa o rezolv cumva. Stiu ca daca e alaptat exclusiv la san nu e problema ca nu face, dar se chinuie ea (si noi pe langa ea).

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit si noi din oras. Am fost in parc, am facut putin circ ca ne era foame. i-am dat lapte praf, dar mi-a baut 50 ml. Nu puteam sa-mi scot tzitzi in plin parcul.
Asa ca acum vreau sa-l trezesc si sa-i dau sa pape, ca-i stric tot programul pustiului.
Moni si al meu s-a uitat in sf. la nasa lui, i-a zambit si chiar i-a gangurit. saraca era fericita, caci pana acum l-a vazut tot dormind. ba si ieri l-a vazut putin treaz, dar atunci nu a avut chef de conversatii.
Cata chiar ca e grasuna Bia, pui sa nu o deochi.
Deea super peisaje, pacat ca printesita e prea camuflata si nu se vede prea bine.
fug ca s-a trezit.
bag si eu din nou ceaiuri. si Anda- mi-am luat si prajituri acum.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutece (17)

Mergi la inceput