Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

POZE NOI CU DANI
BOMBONICA,m-am topit toata dupa jasmine.si lui dani ii place de ea.pupicei si sper ca esti bine
BEE,tu cand mai ai timp de treaba?cam stoarce ana untul din tine...dar poate o sa fie mai cuminte ca toti mai incolo...
MONI,mie mi se pare ca dia seamana cu tine.e o frumuoasa mica grevista.si zici ca si produce bani,o comoara la casa omului...vezi sa mai intri si pe aici azi,printr picaturi
IRINA,MA BUCUR CA MARIO E BINE.SI ZICI CA NU-L INTERESEAZA MECIUL...pai mai bun e somnul,deocamdata.si ii plac cerealele la nebunie,ce bine.cred ca baiatul tau o sa pape de toate.
TEOLINDA,si noi subscriem la dormitul pe burta.e adict...cand il las pe spate zici ca-i bagat in priza,nici vorba de somn.mai ales acum cand a trecut in tabara constipatilor si se vaita la greu de durere de burta
DENISA,frumoase pozele,mai ales printesa si tortul...dar si voi araatati super.si inca unul ca-ti pleaca mami.dar las' ca noi suntem aici...
CATA,MA bucur ca ti-ai revenit cu lapticul.ia-te si tu dupa PISOI si baga tiramisu si alte prajituri,lasa.un la bufleica
JG,la bebelina
GIOVA,dar de ce i-ai dat lapte praf?nu mai ai lapte?lui marCO
INGRID,MARCH,ANA,IOANA,URSOAICA,ASTERY,ALINA,MIRA,ANDIAROO

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

anasebe,CRED CA FACE ASA DIN CAUZA CA NU POATE ADORMI SI E OBOSIT.doarme la interval de doua ore de la trezire?...cat despre salivat,si la noi curg balele ca la robinet.
MARAKI,tocmai pe tine uitam sa te salut.ce face angelos,mai zi-ne de el,ce bunatai a mai papat praslea?de la mine si dani
noi...acum doarme la mine in brate,normal.acum face numai cu supozitor,ceaiul baby calm nu mai are nici un efect,ca inainte tragea cate o cufureala dupa el...acum in schim regurgiteaza la greu,in jet,ma innebuneste cand vad ca da afara si la trei ore dupa papa.eu banuiesc ca reflux gastro esofagian(ma mosteneste la toate bolile cred)ca tare il mai deranjeaza cand iese lapticul.
punctul alb,e tot acolo pe gingie,abia astept sa vad ce zice maine pediatra...
eu sunt cam zombi,ca daca el se foieste noaptea,nici eu nu dorm.dar dimineata asa frumos radea,ca-mi venea sa-l mananc.la dr nu stiu care e urmatorul pas,ca-s satula sa merg degeaba si sa-l tarescc si pe dani dupa mine.mi-e sa nu se imbolnaveasca dupa acolo.deocamdata mai astept,mai ales ca acum ma uit dupa oferte de munca...va pup pe toate si nu va ingrijorati pt mine,ca aveti voi destule pe cap.hai ca am lungit placinta...
dar profit acu',ca vineri vor veni niste prieteni din rom cu un bebe si nu mai am eu timp sa intru cateva zile

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRELA superbe pozele,mai ales cele de pe afara ... si eu vreau asa parcuri si flori ! Si DANI ce fain ii zambeste lui taticu! Si il prinde bine turcoazul ala! Dar nu prea stiu cu cine seamana,tot m-am gandit...parca mai repede cu sotul tau! Alta viata cu aparatul foto,nu? Nu ne-ai zis ce analize mai faci cu chestia aia,cand mergi la alt doctor?
Eu am scos la repezeala 60 ml din dreapta,ca ma durea deja (la 8 a mancat doar din stanga),am pus o tura la spalat si...cred ca trecem la papa ... a deschis ochii: a dormit fix 35 de minute,ce v-am zis? Fug sa-i dau papa pana n-apare careva!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica acum am vazut pozele cu noramea...mama ce sexoasa frate....cebombat are...giugiuc...ca sa nu mai zic de jucarii.Pupici.
Maraki l-am vazut si pe Angelinos care ridica capul cand sta pe burta de zici ca e radar. Impresionatn ca de fiecare data.La cine scotea limba?
Mirela ce rade Daniel...nici nu ai zice ca vrea doar in bratze cum zici tu...aiimpresia ca e un bebe linistit si cuminte. Oupss acum vad si poze in care tipa...nu ii place afara?Tare ultima poza...zici ca e ..."hai la groapa cu furnici"
Giova de ce ai facut tu baiatul taran? Iti lipseste o doaga? Auzi la ea....stii tu vorba aia...nu fii taranca. Lasa ca te zic eu lui Claudiu ...sa vezi cum vine cu furca dupa tine
Ioana ce expresiv e Razvan...auzi si cine e ala mic ....care pazeste usa?Razvan al tau seamana cu un baietel al uei fete de la noi-dec care imi place mie mult de tot...zici ca sunt frati.
Dana sa iti traiasca fetitele ca sunt tare dulci amandoua. Cum se mai impaca ce nazdravenii mai face Oana? Dar Sansana?
Gata am vazut pozele dar din ce stiu de la voi ca sunt mai noi ca imi era lene sa le iau la rand. A mai pus cineva poze noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, metoda cu carutul am tot aplicat-o pana m-am lasat pagubasa. Adica nu da roade. PAi saptamana trecuta eram ca la balamuc. Carutzul pe balcon, fata urla din gura de sarpe, iar in brate, iar baga carutul in casa. SI cu carutzul am eu asa o jena. PAi la cat umblu cu el afara mi-e cam sila sa-l tin in casa, mai ales ca numai Radu mai apuca sa faca curat cum tb si daca ma vede cu carutzul, . DAr saracul stie ca ma manaca de vie asta mica si ma iarta. CAnd e acasa cu noi (in week-end) tare ma mai compatimeste.. DAr nu-i bai, ca minunea mica e frumoasa foc. Si pe mine mai mult ma doare ca fara somn nu papa bine si nu creste.
MIrela, am citit si eu metodele de adormit. Si le-am si aplicat. Si o saptamana a fost ok, dar dupa o saptamana a fost si mai rau decat pana acum. CAre dormit la 2 ore!?? Am incercat totul: in brate, in pat, leganata, orice.....NImic nu merge! Doar imbracat si scos afara, daca e suficient de frig. Daca nu e frig se mai gandeste daca adoarme sau nu. IN weekend am sa merg la tara sa vedem daca se mai rezolva treaba, ca deja ........

Mergi la inceput

Bee chiar vroiam sa te intreb...daca nu doarme si papa suficient de ce nu ii bagi seara cereale in biberon ca sunt satioase , ia mai bine in greutate si are si stomacelul plin si poate doarme mai mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Irina, cu cine seamna fi-miu? Sa vad si eu pozele alea, de unde e tipa? Ca la cate delegatii a facut Cristi...
Ala micu ce pazeste usa e Robert,baiatul nasilor mei din Bistrita, care e ....copilul junglei. Are 2 ani si 3 luni, nu prea stie sa vorbeasca, se manifesta prin tipete, e un fel de Taz- diavolul Tazmanian. E super salbatic! Vreau sa-ti zic ca nu mai are in fata decat cioturi de dinti, de la cat a muscat din gresie, nu are un minut astampar. Cand am venit acasa cu Razvan, de la maternitate, au fost la noi , si atata s-a invartit si s-a sucit pana a reusit sa intre la Razvan in dormitor si sa-i dea vreo doua. Noroc ca asta era prea mic si nu a stiut cum sa reactioneze, se uita cu niste ochi mari si speriati de mi s-a rupt sufletul de mila lui. Si la tine in album e o poza cu un cupil blond si urechiat...cam asa arata Robert cand era mai mic!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Al meu tare cuminte e. pui sa nu-l deochi.
Papa, rade, ne jucam si doarme. Pe afara doarme non-stop. daca e sa ma plimb toata ziua, nici nu ar manca.
Irina, pai nu ai vazut cum ii statea caciula? la sexos.
Mirela:Ce dulce e Dani!!! Si cum se uita el la taticul lui. Lapte praf i-am dat ieri ca eram in parc si imi era lene sa merg undeva sa-i dau san. Si mai mult am vrut sa vad daca ii place. a mancat 75 ml, si nu l-a varsat.
Poate ieri seara nu l-a baut ca era satul din tzitzi, si eu credeam ca nu am laptic.
Cata ce ai facut mama cu robotul?
Merg sa-i dau si eu suculet.
Am baut iar 2 lingurite de Galactogil. Sani tari.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Ioana e una din fete dar nu cred ca are pozele publice dar am sa o intreb sa vad poate imi da voie sa iti arat o poza... si asa e nu sta departe de voi. Si Tazmanianul ala zici ca l-a articulat pe Razvan si nu l-ai agatat de lustra?
Ala din albumul meu mi l-a trimsi fratemiu...cine stie de unde l-a colectat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Pai Irina, sa o intrebi, ca daca e Alexandrina de la Mures apoi stiu eu....?!!
Mi-a fost frica sa il iau pe ala la capaceala ca s-ar fi apucat de urlat si ma mai vedeau si nasii....dar cand mai vine la mine il sechestrez, ii dau cica o jucarie si il inchid intr-o camera singur, ca e ca argintul viu si ii trebuie numai la Razvan in camera!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput