Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 10
T_Ioana spune:
Moni, Denisa, am vazut pozelew. Super!
Denisa, sa va fie sanatoasa si sa va bucure micuta crestina!
Moni, matza aia n-o enerveaza pe Diana daca e prinsa de mana si nu o poate scoate singura?
Doamna de la FBInu e prin zona?
Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
irinadum spune:
Aici sunt dar tre sa ii fa cbaie lui Mario si am apucat sa vad doar pozele Denisei . Sa fie intr-un ceas bun si mai vrem poze ca astea sunt putine si nu se vede prea mare lucru.
Hai ca intru mai tarziu sa va dsi restul pozelor si ce ati mai scris ca azi am fost plecati toata ziua ca a avut Marian meci si apoi am venit acasa i-am dat papa la baiat si am luat-o iar la trap pana acum. A... si in seara asta am sa incerc sa ii dau cereale ...sa vedem dc vrea.
Dc nu apar inseamna ca mai bag Lost ca am ajuns la cd 3 deci ok si e si interesant.
monica70 spune:
DENISA ma bucur ca v-ati distrat,si imi pare rau ca-ti pleaca mama!
Am vazut pozele,cam putine - imi place aia in care sunteti voi doua in biserica!Si imi place ca a avut EMMA cordelutza!Sper ca am vazut bine,avea,nu?
IOANA n-a enervat-o deloc matza,era incantata ca-si producea ea singura "melodia" (eu m-am saturat sa i le tot zornai ) si cand am vazut-o asa ocupata cu zdranganeaua am zis sa v-o arat si voua Imi era frica sa nu-si dea cu ea in cap,ma si mir ca n-a facut-o! Dar nu i-o las eu asa nesupravegheata!
Mai nou isi trage paturica peste fatza si vrea sa si-o bage si in gura,ca de bavete si batiste s-a saturat De degete nu mai vorbesc,n-am mai pus si poze cu degetele ca o intrec pe MARAKI dupa aia
IRINA eu evident ca am uitat de LOST la 20 ,acum o sa ma uit la 00,30 in reluare,ca altfel risc sa uit si maine(mai e o reluare maine seara)Ce mai face MARIO?
IOANA am uitat, ia-ti odorul si plecati in vizite de lucru Si daca mai si rade RAZVAN asa fain,iti iei decapotabila
Asta e,nu vin ei mergem peste ei! Ca la astia mai babetzi a trebuit sa mergem noi sa le prezentam opera ,ce sa facem cu ei daca nu prea mai sunt deplasabili? Dar a meritat efortul
MONI care DIANA (01.01.2006)
monica70 spune:
Ma uitam pe tabel si cuplul EMMA-ANGELO sunt in top! Intr-o luna ea a pus 1,5 si el 2 kg!!!!!!!!!
irinadum spune:
Rectificari . La Maraki e greutatea de la 2 luni jumate de atsa vi se pare mult. Dar el oricum a laut super bine. Mario bine a bagat un bibe cu cereale si acum doarme .
Revin
Bee spune:
BUna seara fetele. Eu in greva de net, iar Ana in greva foamei.
DEnisa, sa-ti traiasca micuta crestina. MA bucur ca v-ati distrat bine.
Cine a mai sarbatorit botezul azi?
NIcole, sper sa fie bine cu placintica ta. Sper sa fii doar tu o mamica super grijulie si sa nu ai nici un motiv real de ingrijorare.
Irina si la tine sper ca la Mario sa fie o problema trecatoare si lipsita de gravitate. Si sa ne spui cum e cu cerealele, ca eu sunt tare curioasa.
Mirelutza, tie multa sanatate iti doresc si sa scapi odata de beleaua ai anenorocita care te chinuie.
Moni, deci si tu ai fost la colindat aud! Cheltuieli placute si folositoare va doresc!
Ana Sebe. De ce vrei tu sa ii dai lapte praf barosanului? Ca parca a crescut tare bine! Cat ai tu laptic ce sens are? EU ii dau combinat de la 1 luna si ceva: laptele meu + MIlumil, dar e asa de greu! Am si zis ca la bb 2 nu mai ascult de nimeni, chiar daca nu ia grozava in greutate. CA idee sa stii ca nici gand de vomitat la noi, dar se pare ca pe masura ce trece timpul nu mai vrea sa suga la mine, asa ca ne chinuim cumva. EU ii dau si san si cu mamelon de silicon si apoi lapte muls sau completare. SI ce folos? Tot prost ia in greutate. La fel de bien puteam alapta exclusiv.
Noi saptamana asta, dupa ce ca am fost in greva somnului: de luni pana joi, de vineri am intrat si in greva foamei.. Mese de 100 ml sunt sarbatoare. SI in plus de asta vineri si sambata seara mi-a trantit 2 crize de isterie, de am zis ca ma duc la spital ca e bolnava fata. Urla si tremura de numa'!. Si totul din cauza oboselii. Cum am rezolvat? Dupa baie fiind, am luat fata, am bagat0 in salopeta si am deschis balconul la "aerisit". Adormea instantaneu. AM ramas socata! Dupa o ora se trezea si papa. VAd ca azi de bine de rau a dormit mai mult. DAr clar, ma ia cu fiori cand ma gandesc ca vine caldura.
Fetele, eu va si fug la dush+ muls+ Lost in reluare.
Noapte BUna!
irinadum spune:
Gata nu am mai vazut nici o poza ca am facut baie, papi la pui si deci acum incep serialul dupa ce bag o pipa.
Monica noi azi am fost afara cred ca vreo 6 ore adunate ca a avut Marian meci deci am fost la stadion . Cald rau...24 de grade. Deci Mario fara caciula , picioare goale si dezbracat. Era un bebe de 2 luni in pantaloni scurti deci al meu parea super imbracat. El a dormit mai tot timpul . Doar o data s-a trezit si l-am luat in brate s-a uitat un pic la meci si a adomrit iar ...cred ca i s-a parut neinteresant ( si doar tasu a fost iar omul meciului, dar probabil fiimiu o sa faca...patinaj sau balet nu sporturi de astea sangeroase).
SI am venit acasa am papat si iar am iesit acums i cu tati prin centru vreo doua ore si uite asa s-a dus ziua. Deja de cand ii dau picaturile nu mai e vinetiu parca uneori foarte putzin , plus ca m-am mai linistit ca mi-au zis fetele de la noi caemai de care ce stiu , ce au auzit si ce au si se pare ca nu e grav si ca trece. Deci optimisti suntem cum ne stiti.
Mirela doar de tine am mai retinut ca ti-au gasit nu stiu ce minune si nu am inteles acum ce ai sa faci sau ce trebuie sa faci? Sper ca esti ok .
Ioana iti era dor de fbi? Ce tot te radeai pe tine azi de greva la bebelushi , ai? Vrei sa faca si al tau greva sa vezi cum e?
Gata nu mai stiu care si ce a zis ca am uitat. Lasa ca maine e luni si poate cum e inceput dde spatamana si a mea minte o ia si ea de la 0...adica nu lasa...
irinadum spune:
Bee a fosr super bine cu cerealele .Nu a schitat vreun gest dar parea incantat ca i-amscos de vreo doua ori biberonul si efectiv ragea de nervi. Si l-a hapait fara oprire si avea cu tot cu lapte si cereale 210-220 . Si a trebuit sa mai fac si pe maimutza ,daca era nevoie, dupa ce a terminat ca urla ca mai vroia , deci am inceput sa fac ca la circ ca sa uite. Deci a fost super ok.
monica70 spune:
Mai, prin vest a venit vara de-a binelea!Ce va pasa!
Si aici vine curand! Voi o sa fiti la plaja si eu la birou intre hartzoage
tineti-mi pumnii ca maine merge mamai la doctorita,sa vedem imi poate da concediu medical ori ba? Macar de Pasti sa fiu si eu acasa! Ca mai vin si neamurile de la tzara ... si sa pot sta cu ei!
BEE si tu cu LOST acum Ca de greva sugarului stiam ca te inscri pe lista,astept niste sfaturi de la Emmmaime - a zis ca imi traduce si trimite sa aflam cum s-o scoatem la capat cu grevistele/grevistii astia! Ca sunt mult mai multi decat ne-am fi gandit noi,se pare!
teolinda spune:
Buna seara fetelor... care mai suneti prin zona!
Vad ca bebelashii isi urmeaza programul de "fitze" si mai ales gagicutzele.
MIRELA - sper sa gasesti ceva medici mai cu capul pe umeri si sa reusesti sa rezolvi cat mai urgent problema. TIn pumnii sa fie totul bine. Pananasul l-am intors aseara cu burta in sus... si in 2 minute era treaz si dezvelit si se smucea din toate cele.. asa ca l-am intors la loc pe burta.
GIO - deci te incadrezi si tu in "grafic"... intre luna 2 si 3 si Marco ia putin in greutate.Adica a trecut si el la "greva acumularii de grame".
MONI - cand ti-am zis eu ca papanasul e in greva foamei nu m-ai crezut. Si DIA ta unde vrei sa puna pe ea daca se agita atat si in plus trage cufureli la greu? Deci are arderile rapide Missa ta. Asadar ai dat iama in pensiile batranilor.
IRINA - asadar i-a trecut degetul lui Marian daca zici ca a avut meci si a jucat. Pupicei somnorosului!
Noi astazi am fost la curte si am intampinat surprize neplacute adica teava de apa de intrare in casa s-a fisurat din cauza gerului care a fost iarna asta si in consecinta n-am putut sa punem in functiune instalatia de apa.Trandafirii pusi in toamna nu prea mi s-au prins deci va trebui sa cumpar unii de la Brico.Vestea buna este ca mi-au inflorit crocusii pusi de mine in toamna... cu o luna jumate inainte de nasc... sunt portocalii, albi si violet.
Nicolas n-a avut chef sa doarma ca doar nu era sa piarda el vreun moment si a stat si s-a uitat in gura noastra cand am papat gratar.
Azi dimineata mi-a ras in hohote pentru prima data pt ca ma jucam cu el si il pupaceam pe gat si pe burtica. Am zis ca ma topesc toata cand il auzeam cum radea.
Maine ne ducem iar la party... a unei fetite care face 4 ani.. dar ce conteaza ca e cu mult mai mare decat noi... distractie sa fie ca vad ca la galagie doarme cel mai bine.
Asadar... BEE si JANINA pupati printzesele mofturoase. Denisa sa-ti traiasca micutza crestina(inca nu am vazut pozele). ANDA - lasa ca va luati voi camera si abia astept sa o intreci pe Maraki la poze si ... nu mai stiu ce vroiam sa zic si cui.
Pana maine... NOAPTE BUNA tuturor!
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)