Fetelor,ma iertati ca intervin,sper sa nu va suparati pe mine ,dar credeti ca e sanatos sa va "jucati" asa cu corpul vostru?E destul de nesanatos(parerea mea)ca folositi hormoni ca sa "pacaliti" organismul,acum va intarzaiati si ciclul...nu stiu,fiti atente cu lucrurile astea,ca cine stie ce probleme veti avea.Tata lumea zice ca anticonceptionalele nu unt periculoase,dar eu am vazut un documentar pe discovery,in care era vorba de o femeie de 35 de ani,mamica a doi copii,care a murit in 6 luni de la un cheag de sange,provocat de pilule, care a dus la necrozarea intestinului gros si moarte,fara sa aiba vreun simptom care sa o alarmeze.Desigur ,e un caz foarte rar,ea era din grupa aia de risc despre care scrie la contraindicatiile de pe prospect,contraindicatii de care nu tine nimeni seama.Aveti grija,va rog,nu va puneti sanatatea in pericol,ca si ciclul asta are utilitatea lui.
Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today
Irina, de asta imi fac analize din 6 in 6 luni, la fel si vizita obligatorie la med.gyn., si nu mai zic de cate o vizita anuala la alti medici, doar sa dorm eu linistita, sa nu am surprize ! Recomand acelasi lucru tuturor fetelor ! 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004