sperma incolora
Raspunsuri - Pagina 2

Elise spune:
nu ma pot abtine!
da' voi chiar ati vazut in realitate, cu okisorii vostri, "pasta aia de dinti"???
Sau e o legenda?
Ma indoiesc sincer ca ar exista vreun barbat care sa emita asa ceva.
Elise

irlandeza spune:
Sotul meu are "pasta de dinti " , deci sunt o norocoasa? Ca am vazut-o cu ochii mei sau ca sunt sotia lui?
Si la noi e invers , cu cat face mai multa pauza cu atat e mai "groasa" (consistenta) sperma (nu mai apoasa).
Noi 2 singurei

miki-miki spune:
Hai mai fetelor ca m-ati pus pe ganduri ! Sa inteleg ca la normospermie avem pasta de dinti , la oligo... ceva mai subtire ( balsam)si la azoo... apa chioara nu ? Pai lasa ca il pun pe barbatu-meu la o abstinenta de 2-3 saptamani sa vedem dc iese pasta de dinti ! Si poate ca asa vedem dc putem sa facem FIV+ICSI
Va haioaselor !
miki

michelle7 spune:
quote:
Originally posted by Elise
nu ma pot abtine!
da' voi chiar ati vazut in realitate, cu okisorii vostri, "pasta aia de dinti"???
Sau e o legenda?
Elise
mai , nici tu nu gusti metaforele???????

melutzica spune:
;e tare faza;si eu asa stiam ca ,cu cat e mai densa ,cu atat numarul de gigei e mai mare.La al meu sotz e ca pasta de dinti ,sampon ,cum vreti voi,e ff densa si de aia ,desi si eu sunt super ok, tot nu raman gravi de 10 luni deja.

Elise spune:
quote:
Originally posted by michelle7quote:
Originally posted by Elise
nu ma pot abtine!
Sau e o legenda?
Elise
mai , nici tu nu gusti metaforele???????
michelle, cam sinistra metafora asta...ma shi vad cu borcanelu' intr-o mana si pasta de dinti in alta, si comparand....

Si sotzul spasit langa mine....

Elise

Liana30 spune:
ma bag si io ca musca'n lapte..
scuzati...decat un minut...
Elise daca nu treci si pe la noi te bat ca ne e dor de tine..
"Nimic nu-i imposibil!"