Invidie feminina?
Raspunsuri - Pagina 9
Elise spune:
ei, lasa, ca barbatii pot fi unul dintre motivele invidiei feminine - asa ca aintem on topic daca vb. despre barbati!
Elise
conchita spune:
quote:
Originally posted by oanabbb
testat..femeile evita sa se imprieteneasca cu altele mai mumusele,mai intolite,...e instinctul de aparare,e vb de imaginea lor,sa nu aiba motiv de comparatie...
Oana, stii ce e culmea? ca asta m-a frapat intotdeauna in RO, pe cuvant! ca n-am prea vazut doua frumoase prietene, ci mai mereu una uratica si una frumusica. e doar o constatare, nu fac judecati de valoare, pentru ca nici eu nu m-am dumirit care e treaba cu imprietenirile astea.
razhore spune:
asta pentru ca femeile frumoase se inconjoara de femei urate ca sa iasa in evidenta iar cele urate stau impreuna cu cele frumoase ca sa vada si ele barbati de aproape
:D
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by oanabbb
testat..femeile evita sa se imprieteneasca cu altele mai mumusele,mai intolite,...e instinctul de aparare,e vb de imaginea lor,sa nu aiba motiv de comparatie...
Oana, stii ce e culmea? ca asta m-a frapat intotdeauna in RO, pe cuvant! ca n-am prea vazut doua frumoase prietene, ci mai mereu una uratica si una frumusica. e doar o constatare, nu fac judecati de valoare, pentru ca nici eu nu m-am dumirit care e treaba cu imprietenirile astea.
conchita spune:
quote:
Originally posted by razhore
asta pentru ca femeile frumoase se inconjoara de femei urate ca sa iasa in evidenta iar cele urate stau impreuna cu cele frumoase ca sa vada si ele barbati de aproape
puahahaha, misto faza :-))
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by corinadanaquote:
Originally posted by michelle7
un avantaj al negrilor ,mulatrilor, e ca-s al naibii de fertili. Rar auzi de cuplu in care unul sa fie de culoare si sa nu aiba copii .si copiii lor sunt f. sanatosi si se dezvolta mult mai repede decat copiii caucazieni. Sotul meu de exemplu nu a racit nici macar o data in viata lui ( de alte boli nici nu vorbesc) iar daca merge la sala i se umfla muschii din prima zi ( nu e negru e indian dar tot de culoare e). nu mai vorbesc de faptul ca negrii nu fac riduri
Si dotati?! Sau doar vorbe?!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
din pacate n-am avut placerea
hannen spune:
quote:
un avantaj al negrilor ,mulatrilor, e ca-s al naibii de fertili. Rar auzi de cuplu in care unul sa fie de culoare si sa nu aiba copii .si copiii lor sunt f. sanatosi si se dezvolta mult mai repede decat copiii caucazieni. Sotul meu de exemplu nu a racit nici macar o data in viata lui ( de alte boli nici nu vorbesc) iar daca merge la sala i se umfla muschii din prima zi ( nu e negru e indian dar tot de culoare e). nu mai vorbesc de faptul ca negrii nu fac riduri
asta e cea mai cea descriere
diseara o sa-mi binedispun omul cu ea(nu de alta, dar aveti aceiasi parere)trebuia sa pui si virilitatea pe lista
-------------------------------------------
EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.
(Coran 42:13)
michelle7 spune:
Hannen de virilitate doar din auzite ca "nu gustai carne de negru"
Ce am citit e ca daca vrei sa-ti imbunatatesti codul genetic fa copii cu cineva din alta rasa pt ca se pare ca 2 coduri genetice diferite cresc sansele de avea un copil sanatos si se pare si mai inteligent decat parintii (asta cu inteligenta se presupune doar ca stiti ca inca nu-i verificata).
In familia mea exista si opusul insa, cumnata mea din india urmeaza sa se casatoreasca cu verisorul ei primar( in ciuda parintilor -soacrele sunt surori) asa ca va tin la curent despre cum o sa iasa copiii. sa speram ca doar mediu-defecti
roxanicea spune:
quote:
ai vazut episodul din Sex and the City cand Carrie ii spunea unui iubit de-al ei ca in Manhattan- New York n-o sa vezi femeie cu elastic in par ( minunea aia rotunda de catifea) ? Si cand intr-un final au gasit una Carrie a spus" nu e din New York" ( s-a dovedit a fi o tanti dintr-un orasel din sud) . Asa sunt si romancele vazute( si nu numai romancele, stati linistite), noi ne credem super elegante, dar mai toate emanam un aer provincial si scrie pe noi europa de est / made in china din cap pana in picoare. asta e adevarul si sa nu -mi zica cineva ca suntem saraci pt ca romanul mai bine are 20 de perechi de pantofi de duzina decat 2 perechi de pantofi de bun simt.
subscriu in toatalitate! in occident vezi romanii de la juma de km...! ii remarci din 1000! pe bune! sunt imbracati cu chestii ieftine si de proasta caliatate! vinilinul la mare putere ...iar de culori...nu mai zic. si mina fetzei...
in fine...degeaba suntem un popor frumos...daca tzoparlanie in la mare pretz!
sorry...
pupici
roxi foto
roxanicea spune:
asta e ceea ce raspunsesem....
dar am scris imeadita dupa ceea ce postase michelle..si nu se mai afce distinctie dintre ce ams cris eu si ce a scris michelle. scuze...
subscriu in toatalitate! in occident vezi romanii de la juma de km...! ii remarci din 1000! pe bune! sunt imbracati cu chestii ieftine si de proasta caliatate! vinilinul la mare putere ...iar de culori...nu mai zic. si mina fetzei...
sorry...
pupici
roxi foto
[/quote]
quote:
ai vazut episodul din Sex and the City cand Carrie ii spunea unui iubit de-al ei ca in Manhattan- New York n-o sa vezi femeie cu elastic in par ( minunea aia rotunda de catifea) ? Si cand intr-un final au gasit una Carrie a spus" nu e din New York" ( s-a dovedit a fi o tanti dintr-un orasel din sud) . Asa sunt si romancele vazute( si nu numai romancele, stati linistite), noi ne credem super elegante, dar mai toate emanam un aer provincial si scrie pe noi europa de est / made in china din cap pana in picoare. asta e adevarul si sa nu -mi zica cineva ca suntem saraci pt ca romanul mai bine are 20 de perechi de pantofi de duzina decat 2 perechi de pantofi de bun simt.
sorry...
pupici
[/quote]
roxi foto
[/quote]
roxi foto
corinadana spune:
Cipicip ule s a dus topicul tau!!!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com